23 96 65 96
Søk

Gruppereiser

NYATI Safari tilbyr mange muligheter for dere som vil reise sammen i gruppe. Ønsker dere som gruppe en privat luksussafari, kan vi lage forskjellige inndelinger i våre lodges, slik at dere får et eksklusivt opplegg uansett gruppens størrelse, opp til 78 personer.   

  • Grupper   8 <   14  personer:  NYATI Cheetah Camp
  • Grupper 15 <   24  personer:  NYATI Main Lodge med 9 River Bungalows og 1 familie-bungalow
  • Grupper 25 <   66  personer:  NYATI Main Lodge & Olifant Camp med 6 private Olifant villa-suiter
  • Grupper 67 <   78  personer:  NYATI Main Lodge, Olifant Camp og Cheetah Camp

Mange virksomheter, foreninger, selskaper og andre organisasjoner har benyttet seg av denne muligheten til å gi sine medarbeidere og medlemmer en opplevelse utenom det vanlige. Det kan være en avdeling eller gruppe som har nådd et bestemt budsjettmål, en forening som har jubileum, eller et selskap som ønsker å styrke samarbeidet internt. Eller en familie som ønsker å feire en merkedag. Eller …

Vi vet at felles opplevelser gir en sterkere samhørighetsfølelse og virker styrkende på samarbeid. Vi vet også at en reise er en av de beste måtene man kan oppnå en slik “felles opplevelse” på. Kontakt oss, så kan vi fortelle deg mer om ideer, muligheter og priser.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.