+47 23 96 65 96
Søk

Kjør selv-safari

Sør-Afrika er et sant overflødighetshorn av opplevelser og storslått natur. Særlig den nordøstlige delen, ved Kruger National Park og Blyde River Canyon, byr på et vell av flott natur og rikelige muligheter for å møte Afrikas eksotiske dyr, inkludert “The Big 5”, som er en gammel jaktbetegnelse for elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Sør-Afrika har en svært godt utbygd infrastruktur, og dermed er det ingen sak å kjøre rundt i bil på egen hånd. I forbindelse med Kjør selv-safariopplegget kan dere bo i en stor, privat luksusvilla med hotellservice i NYATI Bush Camp eller i idylliske Blyde Wildlife Estate.

Blyde Wildlife Estate ligger like ved Krugerparken og byr på fantastisk utsikt mot Drakensberg og Blyde-elven, som renner tvers gjennom området. NYATI Bush Camp ligger nær NYATI Safari Lodge. I tillegg til safari i Krugerparken kan dere derfor også kjøre på “Big 5”-safari i NYATIs eget 10 000 ha store viltreservat, som ligger i direkte forbindelse med selve Krugerparken. Våre lokale medarbeidere hjelper dere gjerne med råd og veiledning om kjøring og turplanlegging.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.