23 96 65 96
Søk

NYATI Strandferie

NYATI Safari tilbyr reiser til noen av Afrikas beste strender. Drømmer du om å avslutte safarieventyret med en badeferie i tropiske omgivelser og eksklusive rammer, kan du velge mellom flere fantastiske reisemål på Zanzibar og Mauritius, i Dubai og Sør-Afrika. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker. Med Mytteriet på Bounty-lignende strender, vaiende palmer, fascinerende korallrev og asurblått hav passer reisemålene våre perfekt til romantiske strandferier og uforglemmelige og gøyale ferier med familien.

Les mer om NYATI Strandferie

Paradisiske omgivelser så langt øyet rekker

Afrika er et kontinent som er spesielt kjent for sin helt enestående, eksotiske og allsidige natur og sitt fantastiske dyreliv. Her finner du også noen av verdens vakreste kyststrekninger og utallige uberørte strender som kan danne rammen omkring din afrikanske badeferie. De hvite sandstrendene på den naturskjønne paradisøya Zanzibar er intet unntak. Her kan du sitte med tærne i sanden, rammet inn av spektakulære omgivelser – ubrutt utsikt over et turkisblått hav og hvit sand foran deg, en skyfri, blå himmel over deg og frodige, grønne trær bak deg. Og tar du dykkerbrillene på, venter en fantastisk og annerledes verden på deg rett under havoverflaten. I havet omkring Zanzibar er det vakre korallrev og fisk i alle regnbuens farger, og dette gjør øya til et perfekt reisemål for deg som ønsker å krydre badeferien med snorkling og dykking.

Avslapning og aktiviteter for alle

Mauritius finner du noen av Afrikas fineste strender. Øya har hvite sandstrender så langt øyet rekker, og badetemperaturen synker aldri under 23 grader. På Mauritius kan du skjemme bort deg selv og slappe av i luksuriøse, tropiske omgivelser. Vil du kombinere strandferien med vannsportsaktiviteter, kan du velge mellom bl.a. kitesurfing, vannski og kajakkpadling. Samtidig er det rolige vannet perfekt både for dykking og snorkling. De fleste av øyas strender er svært barnevennlige, og derfor er Mauritius et yndet reisemål også for barnefamilier i tillegg til for par som vil nyte tosomheten i romantiske rammer. Så uansett om drømmen er å skape minner for livet med familien eller en romantisk badeferie med kjæresten, er Afrika det perfekte reisemål.

Naturskjønne kystlinjer og uberørte strender

I Sør-Afrika ligger de beste strendene med badevannstemperatur hele året av Durban, langs Dolphin Coast. Fra juni til desember migrerer dessuten de store knølhvalene og retthvalene nedover langs den sørafrikanske kysten, og vi anbefaler deg å dra på hvalsafari om du er i området da. 

Du finner også vakre strender langs langs Garden Route, som sannsynligvis er Afrikas vakreste kyststrekning. Spesielt Plettenberg Bay byr på vakre strender i spektakulære omgivelser. Den lange kyststrekningen byr på et imponerende landskap av laguner, sjøer og naturparker.

I Dubai har du solgaranti året rundt. Her kan nyte flotte, hvite sandstrender ved Jumeirah Beach, hvor du både kan slappe av i rolige omgivelser og har muligheten til å teste ut forskjellige vannsportsaktiviteter og seilturer.

Sør-Afrika, Mauritius, Zanzibar og Dubai byr på herlig strandliv, men er i tillegg de reneste overflødighetshorn av natur- og kulturopplevelser med alt fra vulkaner, fossefall, ørken og ville dyr til vakker kolonitidsarkitektur, spennende krydder og deilige viner.

Vi skreddersyr din drømmeferie

Vil du kombinere safarieventyr og badeferie med andre opplevelser i Afrika, kan vi skreddersy reisen for deg. Du velger selv hvor lenge du vil reise og hvor mange steder du vil besøke. Vi tar alltid utgangspunkt i dine reisedrømmer og ditt budsjett. Vi anbefaler imidlertid at du starter ferien med en luksussafari på NYATI Safari Lodge og avslutter på et av våre herlige strandhoteller, slik at du kan slappe av og fordøye alle inntrykkene fra safariferien.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.