23 96 65 96
Søk

NYATI-teamet

Menneskene bak NYATI Safari gjør sitt ytterste for å gi deg som NYATI-gjest den aller beste reiseopplevelsen. Det gjelder både vårt norske, danske og svenske kontor, hvor vi til sammen er 9 medarbeidere, og våre lodges i Sør-Afrika, hvor vi i dag har 92 medarbeidere.

Vi setter naturlig nok naturopplevelsen i høysetet på våre safariturer, men vi legger minst like stor vekt på å kunne tilby en service av aller ypperste slag, fra du henvender deg til oss første gang, til du reiser hjem igjen etter en eventyrlig NYATI-safariferie. Vi har derfor sørget for at våre salgskonsulenter har lang erfaring fra reiselivsbransjen i tillegg til inngående kjennskap til destinasjonene våre. Vi er er dessuten veldig stolte over at våre lodge-medarbeidere jevnt over har jobbet lenge hos oss. Det garanterer både for et uovertruffent servicenivå og et nærmest symbiotisk forhold til vårt lokalmiljø i Sør-Afrika. Les mer om menneskene bak NYATI Safari her:

NYATI Safari Lodge

I 3 generasjoner har Nyati Safari Lodge blitt drevet av den samme sørafrikanske familien, og nå er fjerde generasjon på vei.

Tilbake i 1989 startet Hettie De Klerk den spennende reisen med Nyati Safari Lodge. I 2013 begynte Hettie sakte å overlate ansvaret til sønnen Juan Weerts, som deretter tok det fulle ansvaret for å drive lodgen i 2017. I årene som fulgte var Hettie involvert i opplæringen av barnebarnet hennes som økonomisjef og gikk definitivt av med pensjon, fullt fortjent, i 2021.

Juan Weerts: Som daglig leder tar Juan Weerts seg av alt på Nyati Safari Lodge. Han sørger for at alt fungerer optimalt, at både gjester og ansatte har det bra, og at alle gjestene får det optimale ut av oppholdet på lodgen. Selv om Juan først begynte å jobbe på Nyati Safari Lodge i 2013, har han vært involvert i driften av lodgen gjennom sine familiebånd siden 1989.

Leandri Staples: Leandri Staples er Juan´s datter og fungerende finansdirektør. Når Juan er borte fra lodgen, fungerer hun som stedfortreder.

Sydney Staples: Sydney Staples er Leandris ektemann og manager for vores rangers. Han er dermed ansvarlig for å spore dyrelivet til fordel for våre gjester. I tillegg er han ansvarlig for de andre guidene og rangerne på stedet.

Eugene Weerts: Eugene Weerts koordinerer rengjøringen av lodgen, og sørger for at den alltid fremstår som perfekt.

Nicole De Bruyn: Nicole De Bruyn har blitt et ekstra familiemedlem på Nyati, og hjelper Leandri med markedsføring og reservasjoner. Nicole er sannsynligvis en av de viktigste personene på hytta, ettersom hun alltid gjør sitt ytterste for å oppfylle gjestenes ønsker.

NYATI-teamet
Eugene & Andy
NYATI-teamet
Nicole & Katelyn
NYATI-teamet
Simon, Natasha & Elsie
NYATI-teamet
Det samlede kontorpersonale
NYATI-teamet
Ranger Teamet: Karel, Naude, Sean, Levi, Duncan, Lux, Brandon, Alex, Fortune, Petro, Gunther, Leonard, Patric (under trening), Marlo og deres fryktløse leder; Sydney.

NYATIs ranger-team: Det er i alt 15 rangere på NYATI Safari Lodge. De er alle topp kvalifiserte med en lang og krevende ranger-utdannelse bak seg. En ranger er en slags safari-naturguide som er utdannet i sørafrikansk natur- og dyreliv, Kruger National Park og naturvern. De kan fortelle interessante ting om alt du opplever i løpet av ditt safarieventyr hos oss.

Resten av NYATIs medarbeidere ønsker deg velkommen med smil og sang ved ankomst, og da får du sjansen til å hilse på NYATI-teamet som vil gjøre sitt ytterste for å gi deg en uforglemmelig ferie!

NYATI-kontor i Norden

På våre NYATI-kontor i Norden sitter vårt erfarne team som gjerne hjelper med råd og veiledning til din NYATI-reise.

NYATI-teamet
NYATI-teamet

Claus Bo Becktoft

Claus er salgssjef, og hans viktigste oppgave er å sørge for at vi har en førsteklasses kundeservice. Han har en lang karriere bak seg i reiselivsbransjen og dessuten inngående kjennskap til Sør-Afrika, som han har utforsket fra nord til sør for å kunne hjelpe kundene våre med å virkeliggjøre drømmereisen sin.

NYATI-teamet

Carsten Meyer

Carsten har over 40 års erfaring fra reiselivsbransjen. I tillegg er han ekspert på luftfart med mange års erfaring med forretnings- og gruppereiser. Han brenner for reiser til Sør-Afrika, hvor han blant annet selv har familie. Han har nettopp kommet hjem fra et besøk på NYATI Safari Lodge, så han er fullt oppdatert om alt som foregår der.

NYATI-teamet

Henrik Jønsson

Henrik er reisebyråsjef og har ansvaret for den daglige driften. Han har dessuten spesialisert seg på bookingsystemer og sørger for at systemene våre alltid fungerer optimalt. Etter mer enn 40 år i reiselivsbransjen har Henrik tilegnet seg bred erfaring med forretnings- og gruppereiser. Han er svært glad i Sør-Afrika og har besøkt landet flere ganger. Henrik vendte nylig tilbake etter et besøk på NYATI Safari Lodge og har masse å fortelle om de fantastiske opplevelsene som venter våre gjester der.

NYATI-teamet

Sanne Pelch 

Sanne har vært i reiselivsbransjen siden 1987. Hun har i flere år nå spesialisert seg på skreddersydde feriereiser, hvor den reisendes ønsker og drømmer oppfylles til fulle, slik de gjør på våre fantastiske lodges. Sanne har også nettopp kommet hjem fra Sør-Afrika og er derfor fullt oppdatert på hvilke eventyrlige opplevelser våre gjester kan vente seg.

NYATI-teamet

Jørgen Nielsen 

Jørgen er eier og grunnlegger av NYATI Safari, som han startet sammen med sin kone, Lisbeth, i 1998. Jørgen lever og ånder for NYATI og har i alle år vært involvert i den daglige driften, og da spesielt lokalt med kvalitetssikring av våre safarilodges. I årenes løp har han utviklet NYATI-konseptet til å omfatte fem lodges i Sør-Afrika, og her har han og NYATI-teamet kunnet ønske over 40 000 glade skandinaver velkommen.  

NYATI-teamet

Lene Guldager Drotz

Lene er vår svenske reisekonsulent. Med over 30 år i reiselivsbransjen har hun lang erfaring i å skreddersy reiser for våre svenske kunder. Hun har nettopp kommet hjem fra NYATI Safari Lodge, og hun gleder seg til å sende mange glade gjester på tur til det sørlige Afrika. Lene står også for vår generelle kommunikasjon på svensk.

Takk for at du viser interesse for menneskene bak NYATI Safari. Felles for oss i NYATI-teamet er at vi har hjertet vårt i Afrika. Og når du har reist med oss, vil du forstå hvorfor. Vi håper du har blitt inspirert til å ta en reiseprat med våre kunnskapsrike og dyktige reisekonsulenter, og at det vil gi deg lyst til å dra på safarieventyr med oss!

Mange varme safarihilsener fra

Jørgen Nielsen

Administrerende direktør i NYATI Safari

NYATI-teamet
Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.