+47 23 96 65 96
Søk

NYATI-teamet

Menneskene bak NYATI Safari gjør sitt ytterste for å gi deg som NYATI-gjest den aller beste reiseopplevelsen. Det gjelder både vårt norske, danske og svenske kontor, hvor vi til sammen er 9 medarbeidere, og våre lodges i Sør-Afrika, hvor vi i dag har 92 medarbeidere.

Vi setter naturlig nok naturopplevelsen i høysetet på våre safariturer, men vi legger minst like stor vekt på å kunne tilby en service av aller ypperste slag, fra du henvender deg til oss første gang, til du reiser hjem igjen etter en eventyrlig NYATI-safariferie. Vi har derfor sørget for at våre salgskonsulenter har lang erfaring fra reiselivsbransjen i tillegg til inngående kjennskap til destinasjonene våre. Vi er er dessuten veldig stolte over at våre lodge-medarbeidere jevnt over har jobbet lenge hos oss. Det garanterer både for et uovertruffent servicenivå og et nærmest symbiotisk forhold til vårt lokalmiljø i Sør-Afrika. Les mer om menneskene bak NYATI Safari her:

NYATI Safari Lodge

Hettie de Klerk: Hettie har vært en del av NYATI-teamet siden den spede begynnelsen i 1998. Hun var daglig leder ved NYATI Safari Lodge i over 10 år før hun overlot lederansvaret til sin sønn, Juan, 1. februar i 2017. Hetties hjerte banker imidlertid fortsatt for NYATI, og hun er i dag vår økonomi- og regnskapsansvarlig. 

Juan & Annalize Weerts: Juan har nærmest vokst opp med NYATI Safari Lodge og er i dag vår daglige leder med overordnet ansvar for våre gjesters komfort og trivsel. Juans kone, Annalize, administrerer kontoret og sørger blant annet for å koordinere alle gjesteaktiviteter på lodgen og imøtekomme våre gjesters ønsker.

Leandri & Sydney Staples: Dette er lodgens nyeste par, som også fungerer som assisterende ledere. Leandri er resepsjonssjef og hjelper også til med alle administrasjonsoppgaver innen HR, økonomi og lønn ved siden av sine studier i regnskap og ledelse. Sydney er sjefsranger på NYATI Safari Lodge. Han utfører forskjellige guide- og rangeroppgaver og deltar dessuten i sporingen av ville dyr og hvor de beveger seg.

NYATI-teamet

NYATIs ranger-team: Det er i alt 14 rangere på NYATI Safari Lodge. De er alle topp kvalifiserte med en lang og krevende ranger-utdannelse bak seg. En ranger er en slags safari-naturguide som er utdannet i sørafrikansk natur- og dyreliv, Kruger National Park og naturvern. De kan fortelle interessante ting om alt du opplever i løpet av ditt safarieventyr hos oss.

Resten av NYATIs medarbeidere ønsker deg velkommen med smil og sang ved ankomst, og da får du sjansen til å hilse på NYATI-teamet som vil gjøre sitt ytterste for å gi deg en uforglemmelig ferie!

NYATI-kontor i Norden

På våre NYATI-kontor i Norden sitter vårt erfarne team som gjerne hjelper med råd og veiledning til din NYATI-reise.

NYATI-teamet

Norge

Norge

Bettina Blis 

Bettina er vår norske reisekonsulent, som er bosatt i Norge men som også gjerne hjelper våre danske gjester, da hun snakker begge språk flytende.

"Jeg har reist jorden runt og besøkt 55 land i løpet av mine 25 år i reiselivsbransjen. Jeg var på min første safari i Sør-Afrika for 15 år siden. Å være på safari er noe helt unikt og det var like magisk den gang som nå. Det må virkelig oppleves, da det er et fantastisk møte med naturen, dyrene, kulturen og menneskene."

Bettina gleder seg enormt til å gi dere muligheten til å oppleve denne utrolige verden. Gjerne også i kombinasjon med flotte Cape Town eller å roe helt ned på Mauritius eller Zanzibar.

Sverige

Sverige

Lene Guldager Drotz

Lene er vår svenske reisekonsulent. Med over 30 år i reiselivsbransjen har hun lang erfaring i å skreddersy reiser for våre svenske kunder. Hun har nettopp kommet hjem fra NYATI Safari Lodge, og hun gleder seg til å sende mange glade gjester på tur til det sørlige Afrika. Lene står også for vår generelle kommunikasjon på svensk.

Danmark

Danmark

Jørgen Nielsen 

Jørgen er eier og grunnlegger av NYATI Safari, som han startet sammen med sin kone, Lisbeth, i 1998. Jørgen lever og ånder for NYATI og har i alle år vært involvert i den daglige driften, og da spesielt lokalt med kvalitetssikring av våre safarilodges. I årenes løp har han utviklet NYATI-konseptet til å omfatte fem lodges i Sør-Afrika, og her har han og NYATI-teamet kunnet ønske over 40 000 glade skandinaver velkommen.  

NYATI-teamet

Henrik Jønsson

Henrik er reisebyråsjef og har ansvaret for den daglige driften. Han har dessuten spesialisert seg på bookingsystemer og sørger for at systemene våre alltid fungerer optimalt. Etter mer enn 40 år i reiselivsbransjen har Henrik tilegnet seg bred erfaring med forretnings- og gruppereiser. Han er svært glad i Sør-Afrika og har besøkt landet flere ganger. Henrik vendte nylig tilbake etter et besøk på NYATI Safari Lodge og har masse å fortelle om de fantastiske opplevelsene som venter våre gjester der.

NYATI-teamet

Claus Bo Becktoft

Claus er salgssjef, og hans viktigste oppgave er å sørge for at vi har en førsteklasses kundeservice. Han har en lang karriere bak seg i reiselivsbransjen og dessuten inngående kjennskap til Sør-Afrika, som han har utforsket fra nord til sør for å kunne hjelpe kundene våre med å virkeliggjøre drømmereisen sin.

NYATI-teamet

Sanne Pelch 

Sanne har vært i reiselivsbransjen siden 1987. Hun har i flere år nå spesialisert seg på skreddersydde feriereiser, hvor den reisendes ønsker og drømmer oppfylles til fulle, slik de gjør på våre fantastiske lodges. Sanne har også nettopp kommet hjem fra Sør-Afrika og er derfor fullt oppdatert på hvilke eventyrlige opplevelser våre gjester kan vente seg.

NYATI-teamet

Carsten Meyer

Carsten har over 40 års erfaring fra reiselivsbransjen. I tillegg er han ekspert på luftfart med mange års erfaring med forretnings- og gruppereiser. Han brenner for reiser til Sør-Afrika, hvor han blant annet selv har familie. Han har nettopp kommet hjem fra et besøk på NYATI Safari Lodge, så han er fullt oppdatert om alt som foregår der.

NYATI-teamet

Lene Susanne Larsen

Lene har over 25 år bak seg i reiselivsbransjen og har i nesten 10 år reist verden rundt som reiseleder og destinasjonssjef. Hun har også omfattende erfaring med markedsføring og produksjon i reisebyrå og er nå vår webredaktør, en rolle hvor hun har ansvaret for å holde kommunikasjonen til kundene våre oppdatert og imøtekomme alle deres informasjonsbehov og ønsker.

Takk for at du viser interesse for menneskene bak NYATI Safari. Felles for oss i NYATI-teamet er at vi har hjertet vårt i Afrika. Og når du har reist med oss, vil du forstå hvorfor. Vi håper du har blitt inspirert til å ta en reiseprat med våre kunnskapsrike og dyktige reisekonsulenter, og at det vil gi deg lyst til å dra på safarieventyr med oss!

Mange varme safarihilsener fra

Jørgen Nielsen

Administrerende direktør i NYATI Safari

NYATI-teamet
Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.