23 96 65 96
Søk

NYATIs Bilpark

Vi oppgraderer hele tiden bilparken på NYATI Safari Lodge, og den består nå av 14 helt nye biler og busser. Vi velger våre sjåfører med omhu, og de har alle gjennomgått omfattende opplæring. På den måten sikrer vi at både komfort og sikkerhet er på topp. I alle årene som har gått siden oppstarten av NYATI i 1998, har vi aldri hatt en ulykke.

Vårt eget “Big 5”-viltreservat på ca. 10 000 ha ligger i direkte forbindelse med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. I Krugerparken er det kun tillatt å dra på safari langs det etablerte veinettet, men i vårt eget reservat kan vi kjøre utenfor allfarvei så mye vi vil. Det gir de aller beste forutsetninger for å komme helt innpå Krugerparkens ville dyr. Vi kjører alltid i åpne biler, slik at du får den beste utsikten til dyrelivet og kan oppleve alle lydene og duftene i bushen.

Biltyper

  • En NYATI-buss, Toyota firehjulstrekker med plass til 30 personer. Brukes bl.a. til flyplass-transfer, utflukter til Drakensberg og annet, avhengig av årstid. 
  • En NYATI-buss, Toyota med plass til 16 personer. Brukes bl.a. til mindre grupper.
  • En NYATI-bil, Toyota stationcar. Brukes bl.a. til små golfgrupper og transfers.
  • Tre NYATI-biler, åttesylindret Toyota Land Cruiser med plass til 10 personer. Spesialbygget og godkjent for kjøring i Kruger National Park. Høy kvalitet med dobbelt aircondition-anlegg.
  • Ni NYATI-biler, åpne Toyota Land Cruisers. Brukes ved kjøring i NYATIs eget 10 000 ha reservat. De brukes spesielt til “Big 5”-safarier og solnedgangssafarier, hvor formålet er å se alle dyrene, inkludert elefant, løve, leopard, neshorn, flodhest, bøffel, sjiraff og mange flere.
Få tilbud

Galleri

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.