23 96 65 96
Søk

Nyheter hos Nyati Safari Lodge

Utvikling er viktig for oss i NYATI Safari Lodge, og derfor har vi naturlig nok valgt å bruke tiden under nedstengningen til å gjøre utbedringer på lodgen. Lodgens eier, Jørgen Nielsen, har vært i Sør-Afrika underveis for å følge opp arbeidet, og det har resultert i denne videoen:

Flere Rhino-telt. Nå med utendørsdusj

Som nevnt i videoen, har det blitt flere Rhino-telt, så nå har vi totalt fem stykker. De gamle har vi pusset opp, og de har nå bad både inne og ute. Vi har laget en liten bildeserien av Rhino-teltene, og du kan lese mer om dem ved å klikke her. 

Olifant-villaene er nyoppusset

Vi har pusset opp våre store Olifants-villaer, og akkurat som tidligere, er det mulig å leie hele villaen med egen kokk, ranger, safaribil og mer. En perfekt løsning for store familier, bedrifter på tur eller nyforelskede par som virkelig ønsker å bli skjemt bort. Du kan se noen bilder fra Olifant-villaene nedenfor, og lese mer om det spektakulære safarioppholdet vi kan gi dere her.

Oppgradert restaurant

Det er luksus å kunne sette seg til bords i en skinnende nyoppusset restaurant og innta et lekkert måltid av høy gastronomisk standard, ledsaget av deilig sørafrikansk vin. Både restaurant, kjøkken og lagerfasiliteter har blitt oppgradert under koronaen. Vi har dessuten svært god plass i selve restauranten.

Få tilbud

Generatorer, kantine og ny gangbro

I løpet av våren 2021 fikk vi installert tre støysvake generatorer på lodgen, så nå kan vi garantere strøm døgnet rundt.

Vi har også fått bygget en ny kantine til alle medarbeiderne våre på NYATI Safari Lodge. Vi har ansatt to kokker som utelukkende lager mat til dem, og fokuset ligger på å servere næringsrik mat som forebygger sykdom. Som et resultat har vi svært få sykemeldinger på NYATI Safari Lodge.

Gjester som har besøkt NYATI Safari Lodge før, kjenner godt til stedets legendariske gangbro. Nå har vi erstattet alt gammelt treverk på broen med ny og lekker teak, som vi forventer å kunne glede oss over de neste 20 årene. Da vi kjøpte eiendommen, rant det vann under broen, men med tiden har bekken tørket inn, og i dag går broen over en tørrlagt, liten kløft.

Avslapning ...

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.