23 96 65 96
Søk

Om NYATI Safari

Siden 1998 har NYATI vært kjent som arrangør av unike kvalitetsturer for personer som vil ha det lille ekstra. Vi er 100 % danskeide og har våre egne safari-lodges (safarihytter) i Sør-Afrika. I tillegg har vi med omhu valgt ut en rekke samarbeidspartnere flere steder i Afrika, for på den måten å sikre at våre gjester får det beste Afrika har å by på. Vi setter sammen komplette reiser hvor natur, dyreliv, feriebolig, gastronomi, aktiviteter og servicenivå til sammen danner en helhetlig og eksepsjonell Afrika-opplevelse.

Det hele startet med NYATI Safari Lodge

Lisbeth og Jørgen Nielsen forelsket seg i Sør-Afrika allerede på 1990-tallet, og de fikk raskt ideen om å bygge sin egen safarilodge. Grunntanken var å bygge en eksklusiv og hjemmekoselig lodge, sterkt inspirert av Afrika og med et solid fundament av skandinavisk kvalitet. Vi har utvidet lodgen fortløpende, og ferieboligene passer nå både for alenereisende, par, grupper og større familier. På NYATI Safari Lodge kan du velge mellom våre herlige NYATI River-bungalower (dobbeltrom), vår NYATI familiebungalow, våre luksuriøse NYATI Olifant Villa-suiter med to, tre eller fire soverom, NYATI Rhino-telt – våre splitter nye, familievennlige luksustelt og vår helt private safarileir, NYATI Cheetah Camp, hvor du bor i skreddersydd luksus med egen kokk, privat sjåfør/ranger, eget personale og inntil 14 soveplasser. Vi startet med bare 800 hektar, men kan i dag tilby "Big 5"-safari i vårt eget, 10 000 hektar store viltreservat, som er forbundet med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Vårt mål er å skape det perfekte utgangspunktet for din safari, uansett hvilke behov og ønsker du har.

Kombiner en NYATI-safari med andre reisemål

NYATI finner hele tiden nye reisemål og safarikombinasjonsmuligheter. Kombinasjonsreisene våre har blitt veldig populære fordi de er ideelle for gjester som ønsker seg en ferie med mange forskjellige slags opplevelser. Reisene passer også perfekt for større grupper og når flere generasjoner skal reise sammen og trenger en ferietype som oppfyller forskjellige ønsker og behov. Du kan velge fritt blant reisemålene våre og sette sammen reisen etter eget hode. Mange av gjestene våre velger å bygge opp ferien omkring én uke på NYATI Safari Lodge, som de så kombinerer med en reise til for eksempel vinområdet, Cape Town, Garden Route, Victoria Falls eller med en strandferie på Mauritius eller Zanzibar.

Vi garanterer høyeste kvalitet til beste pris

Vi har selv besøkt alle destinasjonene og hotellene, og vi har selv prøvd ut alle aktivitetene og utfluktene. Derfor kan du være sikker på å få en opplevelse av høy kvalitet. NYATI har direkte kontakt med samtlige underleverandører. På den måten kan vi kontrollere alle reservasjoner og imøtekomme særskilte ønsker. Våre reiser selges kun via våre egne kontorer i Kongsberg, Helsingborg og Birkerød ved København. På den måten unngår vi fordyrende mellomledd og kan garantere deg høyeste kvalitet til beste pris.

Teamet vårt består av medarbeidere med mange års reise- og bransjeerfaring. Vi ønsker å yte det lille ekstra som gjør reiseopplevelsen din unik, og vi står alltid parat med gode råd og veiledning. Husk: Ferien starter allerede med de første forberedelsene. Bestill derfor reisen i god tid, så kan du glede deg over den forventningsfulle kriblingen lenge.   

Vi ser fram til å være vertskap på din neste ferie – velkommen til vårt reiseunivers.

Få tilbud
Hvorfor velge NYATI Safari?
  • Eksklusiv Big 5-safari: Unik mulighet for eksklusive safariopplevelser i NYATIs eget Big 5-viltreservat, som er direkte forbundet med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park.
  • Elefanter i overflod: Av alle lodgene i Sør-Afrika er det på NYATI Safari Lodge du kan oppleve flest elefanter. Fra alle lodgens terrasser har du flott utsikt over “Elefantelven”, hvor elefantene ofte vandrer forbi langs breddene.
  • Kulinariske opplevelser: Maten og vinen på NYATI Safari Lodge er i en klasse for seg. NYATIs fantastisk dyktige kokker garanterer for kvaliteten på alle måltidene. Hos NYATI Safari er alle måltider inkludert, også på utfluktene.
  • Safari i særklasse: Opplev Sør-Afrikas høydepunkter med våre godt utdannede og engasjerte rangere som garanterer flotte opplevelser på tur i våre nye, åpne og sikre safaribiler.  
  • Eksklusivt og privat: Rammene omkring oppholdet er private og eksklusive uansett hvor stort reisefølge dere er – velg mellom egen River Bungalow, Villa Suite, luksustelt eller egen safarileir.
  • Topp fasiliteter: NYATIs driving range, fitness-område, bush spa, grill-boma og flotte restaurant og bar byr på adspredelse og luksus mellom aktivitetene. Unn deg selv en dukkert i våre oppvarmede bassenger mens du samtidig nyter synet av Sør-Afrikas ville dyreliv!
  • Høy kundetilfredshet: 99 % av gjestene våre er fornøyde med oss som reisearrangør. 93 % sier at servicen vår er god eller fremragende, 97 % vil anbefale oss til venner og familie og 99 % sier at oppholdet på NYATI Safari Lodge i Sør-Afrika var fantastisk, og at de gjerne kommer tilbake.
Hvorfor velge NYATI Safari?
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.