+47 23 96 65 96
Søk

Om NYATI Safari Rejser

Siden 1998 har NYATI vært kjent som arrangør av unike kvalitetsturer for personer som vil ha det lille ekstra. Vi er 100 % danskeide og har våre egne safari-lodges (safarihytter) i Sør-Afrika. I tillegg har vi med omhu valgt ut en rekke samarbeidspartnere flere steder i Afrika, for på den måten å sikre at våre gjester får det beste Afrika har å by på. Vi setter sammen komplette reiser hvor natur, dyreliv, feriebolig, gastronomi, aktiviteter og servicenivå til sammen danner en helhetlig og eksepsjonell Afrika-opplevelse.

Det hele startet med NYATI Safari Lodge

Ideen var å bygge vår egen safari-lodge med en hjemmekoselig og eksklusiv atmosfære og en optimal fusjon av Afrika og dansk kvalitet. Vi har utvidet lodgen fortløpende, og ferieboligene passer nå både for alenereisende, par, grupper og større familier. På NYATI Safari Lodge kan du velge mellom våre herlige NYATI River-bungalower (dobbeltrom), vår NYATI familiebungalow, våre luksuriøse NYATI Olifant Villa-suiter med to, tre eller fire soverom og vår helt private safarileir, NYATI Cheetah Camp, hvor du bor i skreddersydd luksus med egen kokk, privat sjåfør/ranger, eget personale og inntil 14 soveplasser. Vi startet med bare 800 hektar, men kan i dag tilby "Big 5"-safari i vårt eget, 10 000 hektar store viltreservat, som er forbundet med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Vårt nyeste tilskudd er NYATI Bush Camp, hvor du kan bo i våre flotte bush-villaer som hver har plass til inntil 6 personer. På NYATI Bush Camp er alle måltider og opplevelser inkludert, akkurat som på NYATI Safari Lodge. Vårt mål er å skape det perfekte utgangspunktet for din safari, uansett hvilke behov og ønsker du har.

Nye reisemål og kombinasjonsferier

NYATI finner hele tiden nye reisemål og setter sammen nye kombinasjoner. Kombinasjonsreisene våre har blitt veldig populære. De er den ideelle reiseformen for gjester som ønsker seg mange forskjellige slags opplevelser i løpet av ferien. De passer også perfekt for større grupper eller når flere generasjoner skal reise sammen og har forskjellige ønsker og behov. Du kan fritt sette sammen reisen din ved å velge det du vil blant våre destinasjoner. Mange av gjestene våre velger å bygge opp ferien omkring én uke på NYATI Safari Lodge. De kombinerer uken med en reise til for eksempel vinområdet, Cape Town, Garden Route, Victoria Falls eller med en strandferie på Mauritius eller Zanzibar. Som et alternativ til NYATI Safari Lodge har vi NYATI Blyde Safari, som er et særdeles barnevennlig privat reservat. Her tilbys det safariaktiviteter, utflukter, treningssenter med tennis, squash, skytebane og løperuter, så her kan du både slappe av og være aktiv.

Vi garanterer høyeste kvalitet til beste pris

Vi har selv besøkt alle destinasjonene og hotellene, og vi har selv prøvd ut alle aktivitetene og utfluktene. Derfor kan du være sikker på å få en opplevelse av høy kvalitet. NYATI har direkte kontakt med samtlige underleverandører. På den måten kan vi kontrollere alle reservasjoner og imøtekomme særskilte ønsker. Vi selger våre reiser kun via kontoret vårt i Birkerød ved København. På den måten unngår vi fordyrende mellomledd og kan garantere deg høyeste kvalitet til beste pris.

Teamet vårt består av medarbeidere med mange års reise- og bransjeerfaring. Vi ønsker å yte det lille ekstra som gjør reiseopplevelsen din unik, og vi står alltid parat med gode råd og veiledning. Husk: Ferien starter allerede med de første forberedelsene. Bestill derfor reisen i god tid, så kan du glede deg over den forventningsfulle kriblingen lenge.

   

Vi ser fram til å være vertskap på din neste ferie – velkommen til vårt reiseunivers.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.