23 96 65 96
Søk

Badeferie på Mauritius

Fra 31 995,– for 10 dager
  • Nyt en ukes avslapning i dine drømmers strandparadis, Mauritius
  • Bo på første rad med utsikt til Indiahavet på et av Mauritius' beste strandhoteller med all inclusive
  • Utforsk øyas spennende kulturliv og gastronomi
  • Opplev dykking, dyphavsfiske og snorkling i verdensklasse
  • Mulighet for å kombinere med en ukes luksussafari i Sør-Afrika

Reisen inkluderer

  • Fly fra Oslo* til Mauritius t/r. Siden vi kun benytter rutefly gjør vi oppmerksom på at prisen kan variere i løpet av året
  • Alle flyplasstransfers t/r
  • 7 overnattinger på Tamassa 4* på Mauritius med all inclusive (alle måltider og drikkevarer er inkludert)

Ønsker du å bo på et av de andre hotellene våre på Mauritius, er det bare å kontakte oss for priser og alternativer. Du kan blant annet velge mellom Mauricia Beachcomber 4*LUX Grand Gaube 5*LUX Belle Mare 5* og Lux Le Morne 5* mot et tillegg.

Du kan gjerne kombinere en Mauritius-ferie med en luksussafari på vår NYATI Safari Lodge, og du kan også besøke for eksempel Cape Town og vinområdet, Garden Route, Zimbabwe, Zanzibar og mange andre reisemål. Vi kan alltid skreddersy reisen etter dine ønsker. Her har vi vist et forslag, og du står fritt til å forkorte, forlenge eller sette sammen reisen din på en annen måte.

*Alle fra-prisene våre er veiledende, og vi tar forbehold om endringer, feil, prisstigning og utsolgte fly.

Mauritius

Nyt en ukes avslapning på dine drømmers strandparadis, Mauritius, ferieøya som ligger litt sør for ekvator i Indiahavet. Her finner du kritthvite strender, turkisblått hav og hoteller hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Øyas mangslungne historie har skapt et multietnisk samfunn med et fargerikt og mangefasettert kulturliv og kjøkken. Menyene er fulle av eksotiske og raffinerte opplevelser med anstrøk av afrikansk, europeisk, kinesisk, kreolsk og indisk kokekunst. Fargerike fisker, vakre korallformasjoner og krystallklart vann ønsker deg velkommen i en undervannsverden som er både forunderlig og fantastisk.

Mauritius er perfekt for både voksne reisende, barnefamilier og forelskede par. Kontakt oss hvis du vil høre mer om våre forskjellige rabattmulighetene vi tilbyr deg som reiser med barn.

Få tilbud
Badeferie på Mauritius
Inkludert dagsprogram
Badeferie på Mauritius
Tilleggsaktiviteter på Mauritius
Klimatabell
Kart

Inkludert dagsprogram

Dag 1: Avreisedag!

Dette er dagen da du forventningsfullt setter kursen mot Mauritius og et luksusopphold på første rad med utsikt over øyas vidunderlige sandstrand og asurblått hav. Det er én mellomlanding på flyturen til Mauritius.

Dag 2-8: Mauritius

På flyplassen venter vår lokale representant på deg, og vedkommende kjører deg til hotellet du har valgt. Er det avslapning og luksus du trenger, har du kommet til rett sted! Mauritius er det ultimate strandparadis med noen av verdens beste strender. Du kan også benytte deg av hotellenes fasiliteter og utforske de mange tilleggsaktivitetene (ikke inkludert), hvor du kan velge mellom aktiviteter til lands og til vanns. Du kan ferdes trygt hvor som helst på øya, både på dagtid og kveldstid.

Dag 9: Hjemreisedag

På denne dagen vender du nesen hjemover igjen. Du har god tid til å si farvel – eller kanskje på gjensyn – til paradiset Mauritius. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen av vår lokale representant.

Dag 10: Ankomst til Norge

Det er én mellomlanding underveis før du ankommer Norge.

Tilleggsaktiviteter på Mauritius

Vi har en rekke forslag til spennende utflukter (ikke inkludert) som du bestiller fra vår lokale representant, som møter dere på flyplassen. Her finner du kart over øya, praktisk informasjon, en lokal brosjyre på engelsk med tips til aktiviteter, samt et telefonnummer til kontaktpersonen din, som hjelper deg med råd og bestilling av utflukter på ferien din. På utfluktene reiser du med andre internasjonale gjester i minibuss/bil og dere har med dere en engelsktalende, autorisert sjåfør/guide. Du kan også velge å dra på private turer og få skreddersydd utflukter etter dine egne ønsker. Hotellet hjelper deg gjerne med billeie og tips om hvordan du får mest mulig ut av ferien.

A Taste of Mauritius – Port Louis og omegn

I hovedstaden Port Louis møtes gammelt og nytt. Vakre gamle bygninger fra kolonitiden, monumenter og helligdommer står i sterk kontrast til skyskrapere, det moderne handlesenteret Caudan Waterfront og et pulserende forretningssentrum. Her kan du virkelig slippe løs shoppinglysten – og det samme gjelder i de fargerike, lokale basarene.

Du kan se historie- og kunstmuseet The Blue Penny, og etter en hektisk storbyøkt avslutter vi med et avslappende besøk i The Royal Botanical Gardens of Pamplemousse, som er kjent for sine enorme vannliljer og den karakteristiske Talipot-palmen som kun blomstrer én gang i løpet av 100 år.

Øyrundturen "The Secret South"

På denne klassiske øyrundturen får du virkelig oppleve Mauritius. Først kjører vi opp på det store platået, hvor øyas industri- og handelsområde ligger. Deretter kan du shoppe i øyas nest største by, Curepipe, og nabobyen Floréal, som frister med duty-free fabrikkutsalg av kasjmir-strikkeplagg, gullsmykker, tepper og konfeksjonssydde klær. Du får se den vesle modellskipsfabrikken i Curepipe, hvor de bygger fantastisk vakre og imponerende skipsmodeller for hånd. Fra kanten av den sovende vulkanen Trou Aux Cerfs kan du kikke 650 meter ned i det grønne krateret, skue mot den bergtakende fjellkjeden Moka og, på klare dager, se havet i det fjerne.

Herfra går turen til Grand Bassin, hvor den hellige sjøen og Hindu-tempelet byr på et streif av Østens mystikk, før turen går videre innom flere magiske naturfenomener. Vi kjører en tur gjennom den vakre regnskogen Black River Gorge National Park, som byr på brusende fossefall og et sjeldent blomster- og dyreliv. Turen avsluttes med Chamarels bølgende landskap som er farget brunt, gyllent, rødt og lilla av vulkansk aske.

Mauritius' arv

National Botanical Garden of Mauritius er nok en av de mest populære severdighetene på Mauritius. Sørg for å få med deg de berømte kjempevannliljene og gigantiske baobab-trærne. Den botaniske hagen kan dessuten skilte med over 650 plantearter, inkludert opprinnelige tropiske krydder- og legeurter og intet mindre enn 85 palme-varianter som er hentet hit fra alle verdenshjørner.

Etter dette besøket går turen til sukkerfabrikken “L’Aventure du Sucre”, som i dag er et spennende museum fullt av overraskelser. Her får du et godt innblikk i sukkerproduksjonens betydning for Mauritius gjennom tidene. Det blir servert en tradisjonell lunsj hos en familie i Moka, før turen går videre til et av de eldste kolonitidshusene på øya “Eureka”. Etter en rundtur i huset og de vakre omgivelsene serveres det ettermiddagste og kaffe her.

Det opprinnelige Mauritius

Opplev en over 125 år gammel maniokkjeks-fabrikk i hjertet av den vesle provinsen Mahebourg. Her holdes det gamle håndverket i hevd. Fortsett til Pointe d’Esny, hvor en båt tar deg videre til Ile aux Aigrettes, som er et få steder man har klart å bevare den opprinnelige ibenholt-skogen og en rekke opprinnelige plante-og dyrearter.

Avslutt dagen med et besøk i det uberørte naturreservatet La Vanille Reserve des Mascareignes, hvor det bor kjempeskilpadder, krokodiller og en imponerende samling sommerfugler, insekter og krypdyr.

”Blue safari” i undervannsbåt

Er drømmen din en undervannsverden i ekte Jules Verne-ånd, får du en enestående mulighet her. Bli med på ekte undervannssafari med undervannsbåt (cirka 1 time), og opplev et fantastisk havmiljø på 30 meters dyp. Her får du sett både fargerike koraller, eksotiske fisker og det spennende skipsvraket “Star Hope”.

Det er god komfort om bord med klimaanlegg, og sikkerheten er på topp. Sikkerhetssertifikatene utstedes hvert år av internasjonale kontrollorganisasjoner som Bureau Veritas. Det holdes løpende kontakt med folk på land via ultrasonisk telefon. I tillegg er det vann og matforsyninger om bord til tre dager.

“James Bond” sub scooter

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å dra på ekte James Bond-undervannscruise på tre meters dybde i din egen twin-undervannsbåt. Dere sitter etter hverandre på en topersoners-scooter og har en gjennomsiktig “boble” på hodet. Dermed har du panoramautsikt til den fantastiske undervannsnaturen mens du kan puste helt fritt! Du kan også snakke med medpassasjeren din om alt dere opplever underveis. Turen tar omkring 30 minutter og ledes av en kvalifisert dykkerguide. Aldersgrense er +12 år.

  • Flere dykk hver dag fra Trou aux Biches i tidsperioden 08.30–15.30
  • Samlet varighet: 2 timer
Spasertur under vann

På Mauritius kan du oppleve alt mulig, til og med en gåtur på havets bunn! Med det unike dykkeutstyret Aqua+ Scuba kan praktisk talt alle spasere under vann, inkludert voksne, barn over sju år og til og med personer som ikke kan svømme.

Det unike Aqua+-utstyret består av en plastboble man har over hodet, slik at man kan nyte en panoramautsikt til omgivelsene og puste fritt mens man er i direkte kontakt med den fantastiske floraen og faunaen under havoverflaten. Turene foregår i grupper på 6 personer i rolig farvann og på begrenset dyp. Du får også muligheten til å mate fisk underveis, noe som er en spesiell opplevelse.

Mauritius' te-rute

Mauritius har adoptert Storbritannias tekultur. På denne utflukten får du innblikk i teproduksjonen og får samtidig sett den sørlige delen av øya, som kan skilte med Mauritius' vakreste natur. Du får oppleve svunne tiders prakt i to flotte kolonitidshus, du får se hvordan te produseres i museet Bois Cheri Tea Factory og du kan smake på forskjellige tevarianter – naturligvis akkompagnert av scones og servert på terrassen i en vakker, klassisk hage.

Naturparken ”Parc Aventure Chamarel"

Opplev Mauritius’ tropiske flora og fauna på en oppdagelsesferd i naturparken “Parc Aventure Chamarel”. Her er aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Parken består av hele 12 hektar med tropisk skog, og her er det muligheter for trekking og hiking på alle ferdighetsnivåer. Besøkende kan blant annet velge mellom den svært enkle botaniske utflukten eller en mer utfordrende “adventure hike”-tur med flere tekniske utfordringer i form av blant annet henge- og nettbroer. Uansett hva du velger, byr dagen på spennende fysisk utfoldelse i vakker natur. Turen inkluderer lunsj.

Varighet: 2½ time

Casela Nature & Leisure Park - Quad Biking

Denne tropiske dyreparken tilbyr opplevelser for hele familien. Parken er hjem for 1500 fugler, løver, sebraer, kjempeskilpadder, aper, antiloper og mange andre dyr. Her er det dessuten et kjæledyrsområde og en fiskedam, hvor barn får lov til å komme helt tett innpå dyrene. Det er mulig å spasere gjennom den frodige tropiske naturen eller oppleve naturparken med quadbike, segway eller buggy. Aldersgrense for motoriserte aktiviteter er 16 år. Barn under 18 skal være i følge med en voksen.

Cruise på havet

En dag på havet hvor du kan nyte solen, sjøluften og utsikten til havets paradisiske verden, er som balsam for kropp og sjel. Besøk hotellets båthus som i tillegg til diverse vannsportsaktiviteter, også tilbyr mange forskjellige utflukter til tropiske småøyer, korallrev, sandbanker og herlige badestrender. Du kan for eksempel velge en tur med glassbunnbåt, hvor du trygt – og tørrskodd – kan betrakte koraller og fisk.

Champagne Sunset Cruise

Skjem bort deg selv med en rolig båttur mens solen går ned over Indiahavet. Om aftenen er ikke solen så dominerende, og det gjør at du virkelig kan nyte den friske sjøluften. Du kan velge mellom forskjellige båtturer – for eksempel champagnetur eller middagsseilas med både mat og drikke inkludert.

Vannsport

På Mauritius kan du velge blant et hav av vannsportsaktiviteter. Har du lyst til å lære deg å stå på seilbrett eller vannski? Ta deg en padletur i kajakk og lære hvordan du gjør en grønlandsrulle blant fargesprakende tropefisk? Snorkle rundt og studere havets flora og fauna? Boltre deg på en Hobie Cat, eller kose deg på en vannsykkel?

Golf

Mauritius har noen av verdens beste golfbaner. Conciergen på hotellet hjelper deg gjerne med å bestille tee-off. Om du bor på The Residence, kan du spille golf på en unik bane som er anlagt på den lille øya Île aux Cerfs. Øya er kjent for sin eventyrlige lagune, som pryder de fleste turistbrosjyrer om Mauritius.

Dykking og havfiske

Dypt nede blant fargerike tropefisk og fantastiske korallrev åpner det seg en vidunderlig verden. Havet rundt Mauritius er spesielt populært blant dykkere. Her finnes det nemlig over 1000 forskjellige fisketyper, vidunderlig vakre korallhager og dype undervannskløfter som får det til å kile i magen. Dybden betyr også at stedet er perfekt for dyphavsfiske. Du kan fange blant annet tunfisk, barrakuda, dorado, bonito og marlin. Du bør bestille havfisketuren på forhånd. Du kan få hjelp på hotellet eller av vår lokale representant til å organisere dykker- og fisketurer.

Klimatabell Mauritius

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Badetemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 228 mm
228 mm
Badetemperatur: 27 °C
27 °C
Februar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 228 mm
228 mm
Badetemperatur: 28 °C
28 °C
Mars
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 178 mm
178 mm
Badetemperatur: 27 °C
27 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 178 mm
178 mm
Badetemperatur: 27 °C
27 °C
Mai
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 101 mm
101 mm
Badetemperatur: 26 °C
26 °C
Juni
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 76 mm
76 mm
Badetemperatur: 25 °C
25 °C
Juli
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 76 mm
76 mm
Badetemperatur: 24 °C
24 °C
August
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 76 mm
76 mm
Badetemperatur: 23 °C
23 °C
September
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 50 mm
50 mm
Badetemperatur: 23 °C
23 °C
Oktober
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 50 mm
50 mm
Badetemperatur: 24 °C
24 °C
November
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 50 mm
50 mm
Badetemperatur: 25 °C
25 °C
Desember
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 152 mm
152 mm
Badetemperatur: 26 °C
26 °C

Kart

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.