+47 23 96 65 96
Søk

Luksussafari i Sør-Afrika - gjelder til og med 28. juni 2019

Fra 21 995,– /pers. i 10 dager
 • Bli med på safari i verdensklasse i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park
 • Bo i din egen eksklusive River Bungalow på NYATI Safari Lodge med privat terrasse ut mot Olifants River og Greater Kruger National Park
 • Opplev en kulinarisk safari med alle måltider inkludert, også på utfluktene
 • Bli med på et stort, inkludert turprogram
 • Fly helt til Kruger National Park t/r

Reisen inkluderer

 • Fly fra Oslo* til flyplassen v/Kruger National Park t/r (avreise fredag året rundt). Siden vi kun benytter rutefly gjør vi oppmerksom på at prisen kan variere i løpet av året
 • Flyplasstransfer til NYATI Safari Lodge t/r
 • 7 overnattinger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltrom) med privat terrasse ut mot Olifants River
 • Alle måltider
 • Daglig utfluktsprogram:

  • "Big 5"-safaridag i åpne safaribiler i vårt 10 000 hektar store, private område av Greater Kruger National Park
  • "Big 5"-sundowner med middag under stjernene på Lion King og påfølgende nattsafari
  • Bush walk med velsmakende frokost i bushen på et vakkert utsiktspunkt
  • Halvdags kulturell tur til lokal afrikansk landsby
  • Heldags panoramatur i Drakensberg-fjellene
  • Solnedgangssafari i åpne safaribiler, inkl. drikke og snacks på utsiktspunkt
  • Bush walk i storslått natur, ledsaget av profesjonelle rangere

 • Adgang til lodgens driving range & golf tutor

Vær oppmerksom på at bushwalking og solnedgangssafari kun er mulig i den grad det ikke kommer i konflikt med resten av aktivitetsprogrammet. Det kan variere hvilken ukedag de forskjellige utfluktene/aktivitetene gjennomføres på.

Hvis du ønsker å ha full oversikt over alle kostnader på forhånd, kan du kjøpe drikkevarepakken mot et mindre tillegg. På den måten får du utsøkt lokal vin, sprit, øl og vann m.m. inkludert i prisen.    

Vil du oppleve enda mer av Afrika, kan du kombinere safarieventyret med for eksempel besøk til Cape Town, Victoriafallene, Zanzibar, øyparadiset Mauritius og mange andre reisemål. Vi kan alltid skreddersy reisen etter dine ønsker. Her har vi vist et forslag, og du står fritt til å forkorte, forlenge eller sette sammen reisen din på en annen måte.

*Alle fra-prisene våre er veiledende, og vi tar forbehold om endringer, feil, prisstigning og utsolgte fly.

NYATI Safari Lodge - til juni 2019

På NYATI Safari Lodge får du ditt livs safariopplevelse. Her kan du bo i din egen, eksklusive River Bungalow på første rad ut mot Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, med panoramautsikt over Olifants River – Elefantfloden – og den sørafrikanske bushen. Fra din egen private terrasse kan du følge med på det rike dyrelivet langs elven. Reiser dere flere sammen, kan dere velge å bo i våre luksuriøse, private Olifant Villa suiter på 200 m2, med eget svømmebasseng og plass til hele familien, eller dere kan leie deres egen, private Cheetah Camp på 500 m2 med privat sjåfør/ranger, eget turprogram og egen kokk.

Oppholdet på NYATI Safari Lodge inkluderer alle måltider og et daglig safariprogram i åpne safaribiler. Mellom aktivitetene kan du for eksempel slappe av i lodgens store basseng-, lounge- og barområde eller velge blant tilleggsaktiviteter som impalajakt og golf. Maten på NYATI Safari Lodge er et høydepunkt i seg selv. På ekte Karen Blixen-vis får du servert kulinariske godbiter i skjæret fra stearinlysene, sittende langs vakkert pyntede bord eller i “bomaen”, som er en tradisjonell afrikansk grillplass. Les mer om NYATI Safari Lodge her.

Priser gjelder til 28. juni 2019

Opphold i River Bungalow per pers. i 10 dager / 7 netter
Fra kr 21 995,–
Tillegg per person for opphold i Olifant Villa Suite, per uke (min. 4 pers.)
kr 1 000,–
Pris per pers. for en ekstra uke i River Bungalow
kr 11 000,–
Pris per pers. for en ekstra uke Olifant Villa Suite
kr 12 000,–
Enkeltromstillegg per uke
kr 4 000,–
NYATI Cheetah Camp per person ved min. 8 personer
Fra kr 25 995,–
Tillegg per person for 3 dager ekstra med NYATI Safari til fots
kr 5 000,–
Opphold i River Bungalow UTEN FLY, per person i 7 netter
kr 17 000,–
Opphold i Olifant Villa Suite UTEN FLY, per person i 7 netter
kr 18 000,–
Tillegg for inkludering av alle lokale drikkevarer per uke, per voksen*
kr 1 300,–
Tillegg for inkludering av alle lokale drikkevarer per uke, per barn*
kr 650,–
Få tilbud
Luksussafari i Sør-Afrika - gjelder til og med 28. juni 2019
Inkludert dagsprogram
Luksussafari i Sør-Afrika - gjelder til og med 28. juni 2019
Tilleggsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Kart

Luksussafari i Sør-Afrika - gjelder til og med 28. juni 2019

NYATI Safari Lodge video

Klimatabell
Kart

Inkludert dagsprogram

Fredag året rundt: Avreisedag

Dette er dagen du forventningsfullt setter kursen mot Sør-Afrika. Her venter det deg et herlig opphold i din egen private bungalow eller villa, med beliggenhet ut mot Olifants River midt i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Vi har avreise hver fredag, hele året, og flyet går fra Oslo om ettermiddagen. På vei til Johannesburg er det én mellomlanding, og flyturen tar ca. 14 timer. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika. Det vil bli servert middag om bord på flyet, og etterpå kan du sove fram til ankomst i Johannesburg om morgenen. Det vil også bli servert frokost før ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med innenriksfly til den lokale flyplassen ved Kruger National Park. Vi flyr gjestene våre det siste stykket (ca. 1 times flytur) opp til den lokale flyplassen ved Krugerparken, for at de skal slippe kjøreturen som tar 5–6 timer. På flyplassen blir du tatt imot av en NYATI-medarbeider, som kjører med deg til NYATI Safari Lodge. På NYATI Safari Lodge ønskes du velkommen på ekte afrikansk vis, med sang og drikke, etterfulgt av en deilig lunsj og et kort orienteringsmøte. Etterpå er det tid for å finne seg til rette i de nydelige omgivelsene. Du kan for eksempel nyte en cocktail på terrassen mens du skuer utover Olifants River og den afrikanske bushen før kveldens velkomstmiddag.

Søndag: Bushwalk og "Big 5" game drive

Tidlig på morgenen er det safarivandring på NYATIs eiendom sammen med en av våre profesjonelle rangere. Rangeren forteller om den lokale flora og fauna, og siden dyrene er veldig aktive om morgenene, kan du være heldig å få se blant annet neshorn, struts, sjiraff, flere antilopearter, sebra og vortesvin. Du lærer å spore dyr ved å lese sporene de etterlater seg når de ferdes i naturen. Det kan være ting som knekte grener, ekskrementer, fotspor og andre tegn.

Etter vandreturen serveres det en lekker frokostbuffé på utsiktsterrassen, og du har tid til å slappe av litt før ettermiddagens “Big 5”-safaritur, som starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen. “The Big 5” er en tradisjonell jaktbetegnelse for de fem store, klassiske dyrene elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Våre lokale rangere er guider, og er du heldig, kan du oppleve alle “Big 5” på én og samme dag. Turen avsluttes på vårt eventyrlige sundowner-sted, Lion King, som byr på en enestående utsikt over bushen. Her du kan nyte Sør-Afrikas eksotiske solnedgang akkompagnert av noe kaldt i glasset og litt å tygge på. Imens disker kokketeamet vårt opp med en ekte sørafrikansk “braii”, det vil si en herlig bushmiddag under stjernene. Kokkene våre tryller litt ekstra med gode lokale råvarer, og serverer for anledningen den tradisjonelle gryteretten potjie (“poike”), basert på den opprinnelige NYATI-oppskriften. Gled deg til smaken av Sør-Afrika!

Etterpå blir det en spennende nattsafari gjennom bushen i våre åpne safaribiler som er utstyrt med store lyskastere som gjør det lettere å få øye på de ville dyrene. Det er en utrolig stemningsfull opplevelse å ønske bushen “god natt” i skumringen, og det er litt ekstra spennende å “jakte” på dyr i tussmørket hvor også rovdyrene jakter.

Mandag: Besøk i afrikansk landsby & sundowner

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere.

På slutten av dagen blir det solnedgangssafari, hvor du igjen kan være heldig og oppleve “Big 5” i tillegg til dyr som antiloper, sebraer, vortesvin, sjiraffer, gnuer, neshorn og bøfler i skumringen. På veien hjem gjør vi holdt ved et av våre vakre NYATI-utsiktspunkter. Her kan du nyte et glass vin eller en brus mens du ser solen gå ned bak Drakensberg. Til kveldens middag dekkes det et vakkert bord på terrassen, hvor vår sjefskokk serverer en lekker 3-retters meny.

Tirsdag: NYATI “Big 5”-safari

Kruger National Park er en av Sør-Afrikas absolutt største attraksjoner. Nasjonalparken er på over 2,2 millioner hektar og byr på verdens største utvalg av ville dyr. Vi har blitt med i det viktige samarbeidet for å sikre større arealer til landets ville dyr, og derfor er NYATI nå en del av Greater Kruger National Park. Det betyr at vi har fjernet alle stengsler mellom vår eiendom og Kruger National Park, slik at nasjonalparkens ville dyr nå kan ferdes fritt omkring hos oss. Det betyr også at vi kan tilby “Big 5”-safari eksklusivt for NYATIs gjester i vår egen del av Kruger National Park, som er på 10 000 hektar. På vår egen eiendom kjører vi fritt omkring og gjerne vekk fra allfarvei, og dermed har du gode sjanser til å få sett både løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant samt andre ville dyr. I våre spesialbygde, åpne safarijeeper er det ingenting som står mellom deg og Sør-Afrikas dyr og natur. Med alle luktene og lydene tett på får du en sanseopplevelse du aldri vil glemme.

Vi kjører ut tidlig, før frokost, mens solen sakte glir opp over horisonten og lyssetter det makeløse landskapet omkring oss. Husk å ha film- og fotoutstyret parat. Dyrene er nemlig ekstra aktive om morgenen, og de minneverdige motivene står i kø og bare venter på å bli foreviget på turen. Tilbake på lodgen serveres det frokost på utsiktsterrassen. Etterpå kan du for eksempel slappe av ved bassenget fram til det er tid for en velsmakende lunsj. Etter lunsj fortsetter safarituren med flere natur- og dyreopplevelser i verdensklasse. Og er du heldig, får du nok en mulighet til å se “Big 5”. Turen avsluttes med en sundowner på et av våre vakre utsiktspunkter. Her kan du nyte solnedgangen med litt lette forfriskninger. Når du kommer hjem til lodgen mett av opplevelser etter en fascinerende safaridag, dekker vi opp til lekker middag i restauranten.

Onsdag: Bushwalk med frokost & sundowner

Start dagen med en safarivandring i soloppgang mens NYATIs rangere forteller om stort og smått omkring dere. Gåturen ender på et av de flotte utsiktspunkter på NYATIs egen eiendom. Her, midt i bushen, serverer NYATIs kokker en velsmakende frokost under akasietrærne mens dere har uhindret utsikt til dyrelivet i området. Det er mulig å bli kjørt ut hvis du ikke kan eller vil delta på morgenens bushwalk, men gjerne vil få med deg en storslått frokost i det fri.

Etter morgenens opplevelser og gårsdagens “Big 5”-safari har du kanskje behov for å slappe av litt ved svømmebassenget eller i hengekøyen på din egen utsiktsterrasse. Har du lyst til å være aktiv, kan du bli med på en av våre spennende tilleggsturer som starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen.

På ettermiddagen kan du delta på en stemningsfull solnedgangssafari i en åpen safarijeep. Du vil få servert en liten forfriskning mens dyrene går til ro og mørket senker seg over det storslagne landskapet. Om kvelden er det igjen tid for en lekker middag på den overbygde terrassen.

Torsdag: Panoramaruten i Drakensberg

Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen.

Du kan selvfølgelig også velge å tilbringe dagen ved bassengkanten på NYATI Safari Lodge, i selskap med en god bok. Om kvelden blir det tradisjonell afrikansk braii, med sang og dans under åpen himmel på den åpne grillplassen, kalt bomaen.

Fredag: Fridag eller tilvalg – og avskjedsmiddag

På feriens siste dag har du kanskje behov for å slappe av og fordøye alle inntrykkene du har fått. Tilbring dagen i fred og ro på din egen terrasse mens du observerer de ville dyrene langs Olifants River. Ta deg gjerne en dukkert i bassenget, eller velg en av våre mange tilleggsaktiviteter.

Fredag kan vi også friste med en solnedgangssafari, hvor vi gjør holdt ved et av våre flotte utsiktspunkter. Her kan du nyte forfriskninger mens du ser solen gå ned. Tilbake på lodgen avsluttes den herlige dagen med dans og musikk, hvor den lokale Shangana-gruppen med 10–15 dansere framfører et fantastisk show. Etterpå er det tid for avskjedsmiddag ved vakkert dekkede bord på den overbygde terrassen som vender mot Olifants River.

Lørdag: Avreise – eller fridag og tilvalg

Har du valgt et 17-dagers safariopphold, står lørdagen til din disposisjon. Du kan slappe av og nyte livet på lodgen. Har du valgt en 10-dagersferie eller en kombinasjonsferie hvor du skal videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapp-provinsen, er lørdag avreisedag.

Etter frokost blir du kjørt til den lokale flyplassen, og derfra går turen videre med innenriksfly til Johannesburg. Avhengig av de aktuelle flyforbindelsene til Europa eller din neste destinasjon, må du regne med en del ventetid i Johannesburg, men du kan glede deg over at flyplassen er hyggelig og har gode spise- og shoppingmuligheter. Du kan også velge å fordrive ventetiden med en tur til Johannesburg. Her kan du blant annet oppleve den sørafrikanske townshipen Soweto, som spilte en viktig rolle i oppgjøret med apartheid. Vær oppmerksom på at denne muligheten avhenger av flyreisetidene dine. Denne utflukten bestilles via vårt salgskontor i Norge.

Søndag: Ankomst til Norge

Også hjem går flyet om natten, og du kan sove på reisen. Det serveres både middag og frokost om bord på flyet, og det er én mellomlanding underveis, før du lander i Norge omtrent midt på dagen.

Vær oppmerksom på at det kan variere hvilken ukedag de forskjellige aktivitetene foregår på.

Tilleggsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Elvesafari med bushwalk og game drive

Bli med på en opplevelsesrik tur til fots, til vanns og i åpne safaribiler gjennom Greater Kruger National Park. Turen starter tidlig om morgenen med en safarivandring gjennom bushen. Underveis forteller en av NYATIs rangere deg om plante- og dyrelivet som omgir dere. Gåturen avsluttes med en herlig utendørsfrokost tilberedt av NYATIs kokker på et av NYATIs vakre utsiktspunkter. Deretter går turen videre med bil til den oppdemmede delen av Olifants River, hvor du ankommer omtrent midt på dagen. Om bord i en elvepram legger du ut på en herlig båttur i rolig tempo gjennom Krugerparken. Underveis vil du se noen av de mange dyreartene som trives langs elven. Vann fungerer som et naturlig trekkplaster på dyr, så her får du oppleve mengder av fugler samt små og store dyr som slukker tørsten, mens dovne flodhester og lurende krokodiller beveger seg omkring i elven. Det serveres deilig lunsj om bord på båten, hvor du kan sitte og nyte bushens lyder og utsikten til alle de ville dyrene.

Etter båtturen venter enda et safarieventyr på deg. Du blir hentet i en av NYATIs åpne safaribiler og tatt med på en stemningsfull solnedgangssafari gjennom Greater Kruger National Park, hvor det er gode muligheter for å få sett “Big 5”. Safariopplevelsen avsluttes på et av NYATIs vakre sundowner-utsiktspunkter. Her kan du se solen gå ned over bushen mens du nyter noe kaldt og godt i glasset og litt snacks før turen går tilbake til lodgen.

Vær oppmerksom på at aktiviteten er væravhengig. Lunsj er inkludert. Avgang fra lodgen tidlig om morgenen, retur rett etter solnedgang. Minimum fire deltakere.


Pris per person ZAR 1 350,

Senter for truede dyrearter

Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand. Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen bevaring av truede dyrearter, og vi besøker dette imponerende redningssenteret for truede, foreldreløse og skadde ville dyr.

Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. Du får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene og får også mulighet til å komme helt tett innpå senterets beboere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Prisen inkluderer frokost på kafeen Deli@HESC.

Luftballong

Å sveve lydløst over landskapet er en magisk opplevelse. Luftballongen tar av ved soloppgang og flyr dere over vakre Blyde River, hvor dere får oppleve en fantastisk utsikt til Drakensberg og bushen. Det blir servert musserende vin og snacks etter turen, og tilbake på lodgen venter en stor frokost på dere.

Det blir arrangert turer om morgenen når den lokale ballongskipperen vurderer at det er vær til det. Dette vet han som oftest ikke før kvelden før, siden aktiviteten er svært væravhengig. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 4 500,

Helikoptertur

Bli med på helikoptertur over NYATIS eget viltreservat, og opplev den sørafrikanske bushen i fugleperspektiv. Turen varer i omkring 20 minutter, og helikopteret flyr over lodgen og langs vakre Olifants River. Nyt den enestående panoramautsikten over bushen, og prøv å få øye på de ville dyrene som beveger seg fritt omkring, som elefanter, sjiraffer, sebraer, neshorn og mange flere. Flyturen foregår med sertifisert pilot og sikkerheten er på topp. Min. to deltakere og maks. tre deltakere per flyvning.

Pris per person ZAR 4 500,

Microlight flyvning

Fra et microlight-fly får du fantastisk utsikt over landskapet. Med fullstendig uhindret utsyn og vinden som rusker deg i håret, er dette en intens og adrenalinpreget safariform. Det føles nesten som om du selv flyr over bushen. Turen begynner tidlig om morgenen og varer i omkring 20 minutter. Av sikkerhetshensyn er det en aldersgrense på 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Aktiviteten er svært væravhengig. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 2 000,

Quad bike-safari

Opplev en fantastisk og annerledes form for safari, hvor naturen og de ville dyrene setter agendaen. Utforsk den uberørte delen av Sør-Afrikas bush med en ATV, en firehjulet motorsykkel som er konstruert spesielt for terrengkjøring.

Dette er en morsom aktivitet for familier og alle som ønsker enda en mulighet til å komme tett på den ville naturen og få opp pulsen. 

Gjestene kjøres en tur på ca. et kvarter opp i terrenget, og derfra starter turene under ledelse av en lokal guide. Turene starter etter frokosten og sent på ettermiddagen. De varer i cirka 1,5 timer (to timer inkludert kjøreturen fra og til lodgen).

Minimum fire deltakere. Aldersgrensen er 12 år. Ingen krav om erfaring.

Pris per person: ZAR 1 000,

Jessica, den tamme flodhesten

I mars 2000 fant Tony og Shirley Joubert en foreldreløs og utsultet baby-flodhest ved Blyde River. Paret “adopterte” den vesle flodhesten og kalte henne Jessica. Jessica, som har vokst opp omgitt mennesker og husdyr, er i dag en av de største severdighetene i Hoedspruit, og hit valfarter både voksne og barn for å besøke henne. På denne utflukten får du sjansen til å komme helt tett innpå dette fantastiske dyret og blant annet være med når hun får tåteflaske, blir håndmatet og kost med. Jessica er utrolig kjærlig og elsker å være nær mennesker. Alle som vil – enten de er barn eller voksne – får derfor lov til å håndmate og klappe henne. Minimum fire deltakere.

Pris per person: ZAR 850,–  

Med forbehold om at Jessica kan besøkes på det aktuelle tidspunktet.

Golf på Hans Merensky

Sør-Afrika har også golfbaner i verdensklasse og er på mange måter et paradis for golfspillere. Hvis du er glad i golf, må du ikke gå glipp av muligheten til å spille en omgang blant Afrikas ville dyr. Du kan for eksempel gå en runde på den spennende 18-hulls Hans Merensky-banen som ligger cirka en times kjøring fra NYATI Safari Lodge. Det er en middels stor bane, og den ligger rett på grensen til verdensberømte Kruger National Park. Her har de ville dyrene fortrinnsrett – selv på greenen. Sjiraffer, antiloper, aper og vortesvin krysser hjemmevant fairwayen og minner deg på at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sørafrikanske bushen. I vannhullene ligger krokodiller og flodhester og koser seg, så husk å ta med deg ekstra baller. Området hvor banen ligger, var en gang en del av nasjonalparken, og du kan glede deg til en helt usedvanlig golfopplevelse i fantastiske omgivelser. Merk: Det er strenge vanningsrestriksjoner i området, og det betyr dessverre at banekvaliteten ikke er på topp. Husk forøvrig også at du kan trene på golfsvingen din på driving rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 350,

I tillegg kommer leie av golfutstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200,– per sett og leie av golfbil ZAR 210,–.

Ferskvannsfiske

Fisketurer er både avstressende og spennende på én og samme tid – kanskje mer spennende enn jakt til og med ... På fisketur har du nemlig enda mindre innflytelse over resultatet og er prisgitt vær og vind – og fiskene naturligvis, som til sjuende og sist selv bestemmer om de vil bite på kroken eller ikke. Bli med en profesjonell NYATI fiskeinstruktør på fisketur, og mål krefter med blant annet 

 • maller (common catfish) på opptil 50 kg
 • sølvmaller (silver catfish) på opptil 30 kg
 • tilapia på opptil 2 kg
 • yellowfish på opptil 3 kg
 • karper (common carp) på opptil 14 kg

Turen starter tidlig om morgen med en kopp kaffe på NYATI Safari Lodge før avgang. Framme ved båten serveres en lett morgensnack med kaffe/te til, før dere legger ut på Olifants River. De neste 3½ timene kan du nyte en båttur i ro og mak. Opplev fantastisk natur og vær omgitt av bushens ville dyr mens du prøver å lokke en fisk eller to til å bite på. Hva slags og hvor stor fisk du kan få avhenger av årstid og kan også variere fra båttur til båttur. Men elva byr på gode fiskesjanser, og instruktøren kjenner den ut og inn og vet hvor det er best å fiske i den enkelte årstiden. Omkring klokken 10.30 avsluttes fisketuren på land med en god brunsj, før turen går tilbake til lodgen.

Fiskeutstyr (sportsfiskestang og -hjul) og løyve er inkludert i prisen. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 500,

Impalajakt

NYATI Safari tilbyr en unik kombinasjon av safariopplevelser og impalajakt i verdensklasse. Samtidig bor du i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har med deg en profesjonell jaktleder, og jakten foregår både til fots og med terrengbiler.

NYATI Safari Lodge er med i Association Of Private Nature Reserves (et av verdens største Big 5-reservater), hvor fokuset ligger på å sikre bestanden av ville dyr og deres bevegelsesfrihet. Jakt i området er en del av den naturlige viltpleien. Jakten foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot dyreartene. NYATI Safari Lodge kan derfor tilby gjestene sine impalajakt som en tilvalgsaktivitet i tillegg til det fastsatte safariprogrammet under oppholdet. Impalajakt kan arrangeres onsdager og fredager.

Trophy Fee:
ZAR 1900,– per nedlagt impala. Det betales full pris for skadeskutte impalaer, mens det betales halv pris for impalaer du bommer på
ZAR 3900,– for 1 jeger på 1 dagsjakt, inkl. profesjonell jeger 1/1 som ledsager
ZAR 2500,– per person for 2 jegere på 1 dagsjakt, inkl. profesjonell jeger 2/1 som ledsager
ZAR 600,– for innskyting av rifle og ZAR 600,– for rifleleie og patroner per dag
ZAR 1000,– per dag for ikke jaktende observatører

Det kreves ikke at du må ha bestått jegerprøven for å kunne jakte i Sør-Afrika, men du må gjennomføre en skyteprøve før du kan gå på jakt (innskyting av rifle).

Preparant:
USD 130, for platemontering
USD 105, for gulvskinn (ekstra USD 75,– ved ønske om svart filt)
USD 715, for skuldermontering
Frakt kommer i tillegg (USD 350-550)

Merk: Det kan ta opptil ett år før trofeet kommer fram. Vi bruker Life-Form Taxidermy, som er en av verdens beste preparanter. 

Vær oppmerksom på at det kan bli nødvendig å velge bort et par aktiviteter fra det inkluderte safariprogrammet, avhengig av om du vil ha en eller to jaktdager.

Storviltjakt

På NYATI Safari Lodge kan du kombinere safariopplevelser og storviltjakt med profesjonell jaktleder. Dette må imidlertid skje på forespørsel, og du må booke jakten senest 2 uker før avreise. Merk: Hvis du vil på storviltjakt, forutsetter det at du er på NYATI Safari Lodge i minst to uker. Alle spørsmål om priser og storvilt samt bestilling av storviltjakt skal rettes til Søren Nielsen på e-postadressen snwild@gmail.com.

Township-tur

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Heldagstur til Kruger National Park

Bli med på safari i den offentlige delen av Kruger National Park. Den mer enn 100 år gamle parken er med sin store variasjon av dyr og natur en av verdens beste safariparker og rett og slett et av de aller beste stedene å oppleve ville dyr i sitt naturlige miljø. Den offentlige delen av Krugerparken tilsvarer omtrent 2/3 av Jyllands areal. Parken er 350 km lang og cirka 65 km bred. Det er gode veier gjennom nasjonalparken, og mange dyr har etter hvert blitt så vant til brummende firehjulinger at du kan komme tett innpå dem. Nasjonalparken kan skilte med hele 147 dyrearter, 507 fuglearter, 34 amfibier, 116 krypdyr, 1980 plante- og tresorter, og du har svært gode sjanser for å få sett ”The Big 5”, altså løven, leoparden, elefanten, neshornet og bøffelen, her.

Safarien starter tidlig om morgenen, og du får spise frokost i det fri mens solen glir opp over horisonten og sender sine glitrende stråler utover det fantastiske landskapet. På turen blir det også stelt til en lekker lunsj på ekte Karen Blixen-vis, med hvit duk og et forlokkende utvalg retter  i en av parkens innhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2 800,–

Heldagstur til Drakensberg

Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen. Avreise skjer fra lodgen tidlig på morgenen. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 2 200,–

Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på tilleggsaktivitetene.

Klimatabell NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Mars
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 37 mm
37 mm
Mai
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 66 mm
66 mm
Desember
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 94 mm
94 mm

Kart

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.