+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Safari & rundreise til tre kongeriker

Fra 54 995,– per person
 • Kombiner safari i verdensklasse med kongeriker og enestående naturopplevelser
 • Start rundreisen med en luksusuke på NYATI Safari Lodge, hvor du bor i din egen River Bungalow med privat terrasse. Oppholdet inkluderer et daglig safariprogram samt alle måltider og drikkevarer
 • Opplev kongeriker, fargerike kulturer, fjellrike landskap og lokale landsbyer i Swaziland, Lesotho og Zululand
 • Avslutt på stranden ved Dolphin Coast, og besøk verdensbyen Durban med sin afro-indiske kultur
 • Rundreisen gjennomføres ved minimum 4 påmeldte


MERK: Denne beskrivelse tar utgangspunkt i start på NYATI Safari Lodge og hjemreise fra Durban. Rundreisen går også motsatt vei, med start i Durban og avslutter på NYATI Safari Lodge med hjemreise fra Johannesburg. Programmene er identiske, det er bare rekkefølgen som er motsatt. Les om rundreisen med start i Durban her.

Reisen inkluderer

 • Fly fra Oslo* til flyplassen ved Kruger National Park (avreise fredag hele året). Siden vi kun benytter rutefly gjør vi oppmerksom på at prisen kan variere i løpet av året 
 • Fly fra Durban til Oslo*
 • Alle flyplasstransfers
 • Hele rundreisen, fra NYATI Safari Lodge til Durban, foregår med spesialbygd Toyota Land Cruiser V8
 • Engelsktalende guide/sjåfør på hele turen
 • 7 overnattinger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltrom) med privat terrasse ut mot Olifants River
 • 1 overnatting på Pestana Kruger Lodge 3* ved Malelane
 • 1 overnatting på Mlilwane Wildlife Sanctuary Rest Camp 3* i Swaziland
 • 1 overnatting på Shakaland Hotel 3* i KwaZulu Natal (Zululand)
 • 1 overnatting på Kiara Lodge 3* i Free State Golden Gate National Park ved grensen til Lesotho
 • 2 overnattinger på Premier Resort 3+* ved Sani-passet
 • 1 overnatting på Coco De Mer Boutique Hotel 4* ved Dolphin Coast utenfor Durban
 • All inclusive, det vil si at alle måltider og drikkevarer er inkludert på NYATI Safari Lodge:
  • Frokost, lunsj og treretters kveldsmeny
  • Utsøkte lokale viner, sprit, øl, vann samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frukt på forespørsel hele dagen
  • Bobler og frokost i bushen
 • Gallamiddag med show, musikk og dans hver fredag på NYATI Safari Lodge
 • Driving range-konkurranse: Hvem kan slå lengst?
 • Pétanque-konkurranse med premier
 • Det inkluderte safariprogrammet:
  • "Big 5"-safaridag i åpne safaribiler i vår 10 000 hektar store, private del av Greater Kruger National Park
  • "Big 5"-sundowner med bushmiddag under stjernene på Lion King og påfølgende nattsafari
  • Bushvandring med velsmakende frokost i bushen og musserende vin på et vakkert utsiktspunkt
  • Solnedgangssafari i åpne safaribiler, inkl. drikke og snacks på utsiktspunkt
  • Bushvandring i storslått natur, ledsaget av profesjonelle rangere
  • To daglige game drives (safaritur i åpne biler), morgen og ettermiddag
 • Adgang til lodgens driving range og golfinstruktør
 • Adgang til lodgens fitness-rom
 • Ekstraordinære, gratis overraskelser på alle reiser til og med 2022:
  • Heldagstur til Drakensberg
  • Halvdagstur til HESC – senter for truede dyrearter
  • ½ pris på første behandling i NYATIs Bush Spa
 • Helpensjon, det vil si alle måltider på hele rundreisen til de tre kongeriker, er inkludert
 • Tilvalg: Du kan forlenge denne reisen med fire netter på egen hånd i Cape Town. Du flyr fra Durban til Cape Town, hvor du blir møtt på flyplassen av vår lokale representant som sørger for at du blir kjørt til hotellet ditt. Du bor på The Cellars-Hohenort 5* i vinområdet Constantia Valley, rett utenfor Cape Town. Her kan du enten slappe av og utforske byens mange muligheter i ditt eget tempo, eller du kan velge blant forskjellige tilleggsaktiviteter, inkludert en utflukt til Kapp det gode håp eller en tur i vinområdet. Merk: Eventuelle utflukter i Cape Town er IKKE inkludert i prisen. Prisen per person for fire netter i Cape Town, inkl. fly og hotell med frokost, er 8500 kroner.

Vi gjør oppmerksom på at bushvandringer og solnedgangssafarier kun er mulig dersom det øvrige aktivitetsprogrammet åpner for det. Det kan variere hvilken ukedag de forskjellige utfluktene/aktivitetene på NYATI Safari Lodge gjennomføres på.

*Alle fra-prisene våre er veiledende, og vi tar forbehold om endringer, feil, prisstigning og utsolgte fly.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du ditt livs safariopplevelse. Her bor du i din egen, eksklusive River Bungalow i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, med panoramautsikt over Olifants River – Elefantelven – og den sørafrikanske bushen. Fra din egen private terrasse kan du følge med på det rike dyrelivet langs elven. Reiser dere flere sammen, kan dere velge å bo i våre nye Rhino-luksustelt på 75 m2 med plass til 2 voksne og 2 barn, i våre luksuriøse, private Olifant Villa-suiter på 200 m2 med eget basseng og plass til hele familien eller i vår helt private Cheetah Camp på 500 m2, hvor dere får deres egen sjåfør/ranger, eget safariprogram og egen kokk.

Oppholdet på NYATI Safari Lodge er all-inclusive, det vil si at et komplett safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkludert, også på turene. Det store safariprogrammet vårt inkluderer to safariturer daglig i åpne biler (game drives), bushvandringer, sundowners og nattsafari, og du kan fritt bli med på alt. Mellom aktivitetene er det satt av tid til å slappe av i lodgens store basseng-, lounge- og barområde, en behandling på NYATIs Bush Spa eller tilvalgsaktiviteter som f.eks. tur med luftballong, elvesafari og golf. 

Måltidene på NYATI Safari Lodge er et høydepunkt i seg selv. På ekte Karen Blixen-vis serveres det kulinariske godbiter i stearinlysets skjær, enten langs vakkert dekkede bord eller i “bomaen”, den tradisjonelle afrikanske grillplassen. En gang i uken drar vi ut i bushen, hvor du kan nyte solnedgangen med noe avkjølende i glasset, mens vi dekker på til sørafrikansk "braii" under stjernehimmelen. Til alle måltider serverer vi lokale viner, og mellom safariturene kan du fritt benytte deg av baren på lodgen. Les mer om NYATI Safari Lodge her.

Swaziland, Zululand og Lesotho

Swaziland er det minste landet på den sørlige halvkule, men har likevel mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter å by på. Det er også et av Afrikas svært få gjenværende monarkier. Her møter du en sterk kultur med fargerike danser og ritualer og en lokalbefolkning som er utrolig imøtekommende. I tillegg kan du glede deg over et helt enestående landskap med både fjell og daler, skoger og sletter, viltreservater med Big 5 og utsikt som tar pusten fra deg. Swaziland oppnådde selvstyre i 1968 etter å ha vært en britisk koloni siden begynnelsen av 1900-tallet. I april 2018, for å markere 50-årsdagen for landets uavhengighet, kunngjorde Swazilands Kong Mswati den tredje at landet offisielt skulle omdøpes til eSwatini. Navnet eSwatini betyr "swazilendernes land".

Zululand er hjemlandet til zuluene – et folk med en sterk kulturell arv. Dette er en naturskjønn provins med uberørte kyster, store skogområder, grønne åser, fjell, elver og viltreservater. Her får du oppleve et stort mangfold. Den moderne livsstilen trives side om side med gamle tiders tradisjoner. I de små zululandsbyene kan du fremdeles oppleve tradisjonelle stammedanser og få lov til å besøke landsbyens “sjaman”. Zuluene er et stolt folk som gjerne viser fram kulturarven sin. Til tross for en blodig fortid under King Shaka, som utfordret det britiske imperiet, lever zuluene i dag i fredelig sameksistens med resten av befolkningen i et historisk rikt og naturskjønt hjørne av landet.

Lesotho er det eneste landet i verden som ligger på over 1000 meters høyde. Det laveste punktet i dette fjellrike kongedømmet ligger 1300 moh., og mer enn 80 % av landet ligger på over 1800 meters høyde. Dette gir et landskap preget av storslåtte fjellkjeder med snødekte tinder, elver og bekker med krystallklart vann, fossefall og en imponerende fauna. De vakre omgivelsene lokker til seg mange som ønsker å gå vandreturer, dra på terrengsykkelturer eller ri i fjellene. Landet kan i tillegg by på nasjonalparker, et rikt dyreliv, en spennende historie og en levende kulturarv. De første innbyggerne her var buskmenn, og hulemaleriene deres kan fremdeles ses i mange huler. I dag er det basatho-folket som lever i Lesotho, og de kan man ofte se i sine tradisjonelle klesdrakter.

Durban

Sør-Afrikas tredje største by ligger ut mot Indiahavet og tiltrekker seg derfor mange soltilbedere som kommer for å nyte livet på de gylne sandstrendene langs den seks kilometer lange strandpromenaden. Durban har dessuten Sør-Afrikas travleste havn, og her møtes øst og vest. Her får du oppleve en fargerik blanding av afrikanske, indiske og europeiske kulturer, og spesielt den indiske er fremtredende. Inderne kom til området på 1800-tallet for å jobbe på de store sukkerplantasjene. Etterkommerne etter de indiske gjestearbeiderne har i dag bosatt seg i byens store indiske bydel. Durban er en mangfoldig by som er full av kontraster. Her finner du alt fra velstående forsteder som Berea og Morningside, hvor du kan spise middag på eksklusive restauranter, til bydelen KvaMashu som er en av de fattigste i hele Sør-Afrika. Byen har havet på den ene siden og bølgende, grønne åsrygger på den andre og byr på et behagelig klima hele året.

Priser

NYATI Safari og rundreise til tre kongeriker
Fra kr 54 995,–
Enkeltromstillegg
kr 10 000,–
Forleng oppholdet med fire netter i Cape Town, inkl. frokost og fly
Fra kr 9 500,–
Få tilbud
NYATI Safari & rundreise til tre kongeriker
Dagsprogram
NYATI Safari & rundreise til tre kongeriker
Tilleggsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari Lodge video

Klimatabell
Kart

Dagsprogram

Fredag: Avreisedag!

Endelig kan du forventningsfullt sette kurs for Sør-Afrika og et herlig opphold i din egen, private bungalow eller villa, som ligger vendt ut mot Olifants River i berømte Greater Kruger National Park. Vi har avreise hver fredag, hele året, og flyet går fra Oslo om ettermiddagen. Flyturen til Johannesburg tar omkring 14 timer, og det er én mellomlanding. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika. Det vil bli servert middag om bord på flyet, og etterpå kan du sove fram til ankomst i Johannesburg om morgenen. Det vil også bli servert frokost før ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med innenriksfly til den lokale flyplassen ved Kruger National Park. Vi flyr deg det siste stykket (ca. 1 times flytur) opp til den lokale flyplassen ved Krugerparken. Dermed slipper du en kjøretur på 5–6 timer. På flyplassen blir du tatt imot av en NYATI-medarbeider som kjører sammen med deg til NYATI Safari Lodge. På NYATI Safari Lodge ønskes du velkommen på ekte afrikansk vis, med sang og forfriskninger, etterfulgt av en deilig lunsj og et kort orienteringsmøte. Etterpå kan du finne deg til rette i de nydelige omgivelsene og for eksempel nyte en cocktail på terrassen mens du skuer utover Olifants River og den afrikanske bushen før kveldens velkomstmiddag.

Søndag: Bushvandring, sundowner, bushmiddag og nattsafari

Tidlig på morgenen kan du bli med på safarivandring på NYATIs eiendom sammen med en av våre profesjonelle rangere. Rangeren forteller om områdets flora og fauna, og siden dyrene er veldig aktive på morgenen, kan du være så heldig at du får se både neshorn, sjiraffer, flere antilopearter, sebraer, vortesvin og forskjellige fugler. Du lærer å følge dyrene ved å lese sporene de etterlater seg når de ferdes i naturen. Det kan være ting som knekte grener, ekskrementer, fotspor og annet. Foretrekker du å bli kjørt rundt, kan du velge å bli med på morgensafari i en de åpne safaribilene våre. 

Etter vandreturen serveres det en lekker frokostbuffé på utsiktsterrassen, og du har tid til å slappe av litt før ettermiddagens safaritur. Den starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen. Nå får du muligheten til å se "The Big 5". Dette er den tradisjonelle jaktbetegnelsen for de fem store, klassiske villdyrene – elefanten, bøffelen, løven, leoparden og neshornet. Våre lokale rangere guider deg rundt, og er du heldig, kan du oppleve alle fem på samme dag. Turen avsluttes på vårt eventyrlige sundowner-sted, Lion King, som byr på enestående utsikt over bushen. Her du kan nyte Sør-Afrikas eksotiske solnedgang akkompagnert av noe kaldt i glasset og litt å tygge på. Imens disker kokketeamet vårt opp med en ekte sørafrikansk "braai", altså en herlig bushmiddag under stjernene. Kokkene våre tryller litt ekstra med gode lokale råvarer, og serverer for anledningen den tradisjonelle gryteretten potjie ("poike"), basert på den opprinnelige NYATI-oppskriften. Gled deg til smaken av Sør-Afrika! Merk: Bushmiddag gjennomføres kun når værforholdene tillater det. Gjør de ikke det, blir det middag i bomaen eller på lodgens restaurant.

Etterpå blir det en spennende nattsafari gjennom bushen i våre åpne safaribiler med store lyskastere som gjør det lettere å få øye på de ville dyrene. Det er utrolig stemningsfullt å si "god natt" til bushen i skumringen, og det er ekstra spennende å "jakte" i tussmørket når også rovdyrene er på jakt.

Mandag: Fuglesafari, ettermiddagssafari og sundowner

Mandag morgen kan du bli med på morgensafari i våre åpne safaribiler, og denne dagen fokuserer rangerne spesielt på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-sjøen og nedover langs elven. Her har vi størst mulighet til å få se noen av områdets mange fargesprakende fugler. Og selvfølgelig er det gode muligheter til å få sett andre ville dyr også. Hvem vet, kanskje dette er morgenen hvor du får øye på neshornet eller leoparden? 

Etterpå kan du nyte en deilig lunsj på den herlige terrassen vår med utsikt over Olifants River og slappe av ved bassenget før det er tid for solnedgangssafari på tampen av dagen. Nå kan du igjen være heldig og oppleve "Big 5" i tillegg til antiloper, sebraer, vortesvin, sjiraffer og gnuer i skumringen. På veien hjem gjør vi holdt ved et av våre vakre NYATI-utsiktspunkter. Her kan du nyte et glass vin eller en brus mens du ser solen gå ned bak Drakensberge. Om kvelden dekkes det et vakkert bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor sjefskokken vår serverer en lekker 3-rettersmeny.

Tilvalgsaktiviteter: Golf, quad bike-safari og township-tur

Tirsdag: Morgensafari, ettermiddagssafari og sundowner

Hvis du ikke allerede har sett "The Big 5", får du i dag enda en mulighet til å se blant annet bøfler, elefanter og sjiraffer. Torsdagen starter med en tidlig morgensafari. Rangerne vil ha spesielt fokus på floraen og faunaen som omgir dere overalt på NYATIs eiendom og i Krugerparken ellers. Du får høre om trærne, buskene, plantene og gresstypene som omgir dere, og selvfølgelig også alle fuglene og dyrene dere treffer på i løpet av morgenen. Du får også høre om hvordan årstidenes gang utspiller seg i viltreservatet – hvordan klimaet er og hvordan regn og tørke påvirker de ville dyrene i reservatet. 

Du får litt tid til å slappe av før lunsjen serveres på den hyggelige utsiktsterrassen vår. Om ettermiddagen kan du bli med på nok en safari og forhåpentligvis få øye på noen av parkens mange ville dyr. På denne turen vil rangerne våre fortelle deg om noen av de mindre dyrene som også bor i Krugerparken – for eksempel slanger, skorpioner, insekter og termitter – og hvilken betydning de har for de større dyrene. Safarituren avsluttes på vårt naturskjønne sundowner-sted nær NYATI Bush Camp, hvor du får servert en liten forfriskning mens du kan nyte den stemningsfulle solnedgangen over bushen. Når du kommer hjem til lodgen mett av opplevelser etter en fascinerende safaridag, serverer vi en lekker trerettersmiddag i restauranten.

Onsdag: Bushvandring med frokost og safari ved elven

Start dagen med en safarivandring i soloppgang mens NYATIs rangere forteller om stort og smått i naturen omkring dere. Vandreturen ender på et av de flotte utsiktspunktene på NYATIs egen eiendom. Her, midt i bushen under akasietrærne, serverer NYATIs kokker en velsmakende frokost med musserende vin mens dere kan nyte uhindret utsikt til dyrelivet i området. Det er mulig å bli kjørt hit hvis du ikke kan eller ønsker å delta på bushvandringen, men likevel har lyst til å få med deg en storslått frokost i det fri. Etter bushfrokosten tar rangerne våre deg med på en liten safaritur i bil på vei tilbake til lodgen – hvis du ikke skal rett videre på en av tilvalgsaktivitetene våre. 

Etter morgenens opplevelser og gårsdagens "Big 5"-safari har du kanskje behov for å slappe av litt ved bassenget eller i hengekøyen på din egen utsiktsterrasse fram til en deilig lunsj serveres på utsiktsterrassen. På ettermiddagen kan du bli med på en stemningsfull solnedgangssafari langs Olifants River. Her vil rangerne våre fokusere spesielt på de tre store dyrene man ofte kan se langs elven: flodhesten, nilkrokodillen og, hvis du er heldig, det svarte neshornet som kan være vanskelig å spore opp. Vi kjører i åpne safarijeeper, slik at du kan nyte utsikten over elven før dyrene går til ro og mørket senker seg over det storslåtte landskapet. Om kvelden er det igjen tid for en lekker middag på den overbygde terrassen.

Tilvalgsaktiviteter: Elvesafari og quad bike-safari

Torsdag: Panoramaruten i Drakensberg

Vi reiser fra lodgen tidlig om morgenen og setter kurs mot de storslåtte Drakensberg-fjellene. Foran deg ligger det en hel dag full av eventyrlige naturopplevelser. Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen. Du kommer tilbake til lodgen sent på ettermiddagen.

Om kvelden blir det tradisjonell afrikansk braai på lodgens åpne grillplass – bomaen. Etterpå tar en av rangerne våre deg med til lodgens driving range, hvor du kan kikke på stjernehimmelen. Det er en helt utrolig opplevelse å se alle stjernene som funkler på den svarte nattehimmelen over bushen.  

Tilvalgsaktiviteter: Luftballong, den tamme flodhesten Jessica og quad bike-safari

Fredag: HESC, sundowner og avskjedsmiddag

HESC er et imponerende redningssenter for truede, foreldreløse og skadde ville dyr. Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand, og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen forskning, bevaring og avl av truede dyrearter. HESC har også et undervisningssenter, hvor offentligheten og den yngre generasjonen av sørafrikanere kan lære om de truede artene ved å observere dem på nært hold. Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. 

Vi reiser fra NYATI Safari Lodge tidlig om morgenen. Dere vil bli servert frokost når dere kommer til HESC. Etterpå tas dere med på en omvisning, hvor dere bl.a. får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene, og også får lov til å komme helt tett innpå senterets beboere. Deretter går turen tilbake til NYATI Safari Lodge, hvor det blir servert lunsj.

Fredag kan vi dessuten friste med en aller siste solnedgangssafari, hvor vi gjør holdt på det naturskjønne utsiktspunktet vårt Elephant Hill. Her kan du nyte en deilig forfriskning mens solen går ned over Olifants River og Hippo-sjøen og du tar farvel med den sørafrikanske bushen for siste gang. Pur magi! Tilbake på lodgen avslutter vi en herlig dag med dans og musikk, og vår lokale dansegruppe framfører et fantastisk show. Etterpå er det tid for avskjedsmiddag ved vakkert dekkede bord på den overbygde terrassen som ligger ut mot Olifants River.

Tilvalgsaktiviteter: Luftballong, fisketur, quad bike-safari og den tamme flodhesten Jessica.

Lørdag: Avreise fra NYATI Safari Lodge mot Swaziland

Lørdag morgen er det tidlig avgang fra NYATI Safari Lodge, og vi setter kursen mot den sørlige delen av Krugerparken. Foran deg har du en hel dag med safariopplevelser på kjøreturen gjennom nasjonalparken, og kanskje er du heldig og får se The Big 5 eller andre av parkens ville dyr en siste gang. Det blir et stopp for lunsj underveis. Du kommer fram til Malelane Gate på slutten av ettermiddagen, og her forlater du Kruger National Park. Du blir en natt i Malelane, og etter innsjekking på hotellet serveres det middag i hotellets restaurant.

320 km. = ca. 8,5 timers kjøretur

Søndag: Tradisjonell landsby og swazi-kultur

Etter frokost på hotellet er det avreise fra Malelane. Derfra er det ikke langt til den vesle byen Jeppes Reef, som fungerer som grenseovergang til Swaziland. Swaziland er et lite kongedømme som er rikt på både kultur og natur. I vest danner imponerende fjell en grense mot Sør-Afrika, og i lavlandet vrimler det av ville dyr som neshorn, sjiraffer og elefanter. Her leves livet i et helt annet og avslappet tempo enn i Sør-Afrika, og du får et innblikk i hvordan hverdagen arter seg i kongeriket.  

Første stopp i Swaziland er ved Maguga Dam, hvor du kan nyte utsikten. Deretter går turen gjennom hovedstaden Mbabane før du kommer fram til Mlilwane Wildlife Sanctuary. Her blir du møtt av en lokal guide som tar deg med til en tradisjonell landsby, hvor du blir kjent med swazilendernes kultur og tradisjoner. 

Etter innsjekkingen på Mlilwane Rest Camp disponerer du ettermiddagen fritt. Det tilbys forskjellige aktiviteter på stedet – blant annet vandreturer, terrengsykling og rideturer. På disse turene får du rikelig med mulighet til å se både hjort, gnu og sebra som det er mange av i dette området. Det serveres middag i leiren om kvelden.

165 km. = ca. 4 timers kjøretur

Mandag: Opplevelser i Zululand

I dag går turen videre mot hjertet av KwaZulu Natal – også kjent som Zululand. Det er her zulufolket bor, og du får oppleve zulukulturen på nært hold på et ettermiddagsbesøk i en tradisjonell landsby med de karakteristiske små og runde zuluhyttene. Zuluene lager selv sine tradisjonelle arbeidsredskaper, spyd, smykker osv. De er spesielt glade i å bruke perler, og alt de lager er utrolig fargerikt – som zuluene selv. Du lærer om zuluenes historie og får høre om den legendariske King Shaka – zuluenes mest innflytelsesrike konge gjennom tidene. Besøket i landsbyen avsluttes med et tradisjonelt danseshow fremført av zuluer. 

Du overnatter i Shakaland nær Eshowe, hvor du innkvarteres i en tradisjonell hytte med alle moderne bekvemmeligheter, inkludert eget bad, TV og takvifte. Middagen inntas på Shakalands restaurant, som er oppført i tradisjonell zulustil. 

Ca. 355 km. = ca. 5 timers kjøretur

Tirsdag: Naturopplevelser ved Golden Gate National Park

I dag går turen videre fra KwaZulu Natal-provinsen til Lesotho. Underveis kan du glede deg over storslåtte naturopplevelser i fantastiske fjellandskap og viltreservater, før du ankommer Golden Gate National Park tidlig på ettermiddagen. Parken ligger like ved grensen til Lesotho. Etter innsjekking på Kiara Lodge har du tid til å utforske de flotte omgivelsene. Det er flere vandreruter i området, hvor du kan oppleve imponerende sandsteinsfjell og studere hulemalerier. Du kan også velge å slappe av på lodgen fram til middagen på kvelden. Vil du skjemme bort deg selv litt ekstra, har hotellet både spa, boblebad og innendørs svømmebasseng. 

Ca. 425 km. = ca. 5,5 timers kjøretur

Onsdag: Langs grensen mot kongeriket Lesotho

I dag får du oppleve en fantastisk flott kjøretur fra Golden Gate National Park langs grensen mot vakre og fjellrike Lesotho, landet med verdens høyeste beliggenhet. Vel framme i Nottingham får du servert lunsj på en god restaurant. Derfra går turen videre mot Himeville, via en 42 kilometer lang grusvei som snor seg gjennom Drakensberge på grensen mot Lesotho, og som byr på spektakulær utsikt. Midt på ettermiddagen kommer du fram til Sani-passet, hvor du skal bo på Premier Resort. Her kan du slappe av i hotellets spa, nyte det oppvarmede bassenget eller spille en runde golf før kveldens middag. 

Ca. 370 km. = ca. 5,5 timers kjøretur

Torsdag: Sani-passet

Denne dagen byr på eventyrlige opplevelser gjennom Sani-passet – et av Sør-Afrikas mest storslagne fjellpass. Passet starter på omkring 1500 meters høyde og slutter på omkring 3000 meters høyde. Det består av en 33 kilometer lang vei med utallige hårnålssvinger. Veien kalles ofte Roof of Africa, og det forstår man når man står på toppen og nyter den spektakulære utsikten over passet. Du får anledning til å nyte utsikten fra toppen av passet når dere stopper ved Afrikas høyest beliggende pub.

Etterpå går turen videre over Black Mountain og gjennom den vakre Sehonghong-dalen i Lesotho før du kommer fram til handelsbyen Mokhotlong. Her transporteres varene med esler, og hovedgaten er full av lokale som handler. Etter frokost har du tid til å utforske livet på det lokale markedet. På ettermiddagen stopper dere i Skeering, som er en liten basotho-landsby. Her får du et innblikk i basotho-folkets kultur når dere besøker et tradisjonelt hjem og møter familien som bor der. Sent på ettermiddagen krysser du den sørafrikanske grensen igjen og vender tilbake til Premier Resort, hvor du skal overnatte en natt til.

Ca. 60 km. = ca. 5 timers kjøring i 4x4 WD med ca. 10 km/t

Fredag: Dolphin Coast og Durban

I dag går turen videre mot Durban, og du kan glede deg til nye naturopplevelser i KwaZulu-Natal-provinsen på veien dit. Du forlater fjellene for å sette kursen mot Sør-Afrikas østkyst, hvor du tilbringer reisens siste natt på Coco De Mer Boutique Hotel i Ballito ved Dolphin Coast. Her kan du nyte stranden og kanskje ta deg en dukkert i havet på ettermiddagen før kveldens avskjedsmiddag. Du kan også velge å reise inn til Durban og være der et par timer. Her kan du spasere i sentrum og oppleve det indiske markedet med all verdens krydder, klær, sko og andre indiske produkter. Her finner du også den største moskeen på den sørlige halvkule, Juma Masjid-moskeen. Spaser langs strandpromenaden, besøk det nye området ved havnefronten med Marine World, akvarium og vannland – eller gå på shopping i et av byens mange shoppingsentre.

Ca. 245 km. = ca. 3 timers kjøretur

Lørdag: Hjemreise – eller videre til Cape Town

Vil du oppleve mer av Sør-Afrika? Da kan du fortsette reisen til Cape Town, hvor vi anbefaler at du blir i fire netter. Cape Town er en av verdens vakreste byer med en flott beliggenhet, rett ved foten av Taffelfjellet. Her kan du utforske den livlige havnepromenaden V&A Waterfront, besøke Robben Island hvor Mandela satt fengslet i mange år, dra på utflukt til Kapp det gode håp, besøke det idylliske vinområdet – eller rett og slett slappe av og nyte dagene i ditt eget tempo. Det er også mulig å forlenge oppholdet i Durban med et par dager hvis du ønsker å utforske mer av byen eller slappe av på byens strender. For deg som er mett på opplevelser, er lørdagen hjemreisedag etter to opplevelsesrike uker på safari og rundreise til de tre kongerikene. Du blir kjørt til flyplassen i Durban, hvor du tar et fly hjem til Norge.

Søndag: Ankomst til Norge

Også hjem går flyet om natten, og du kan sove på reisen. Det serveres både middag og frokost om bord på flyet, og det er én mellomlanding underveis, før du lander i Norge omtrent midt på dagen.

Tilleggsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Elvesafari med bushvandring og game drive

Bli med på en opplevelsesrik tur til fots, til vanns og i åpne safaribiler gjennom Greater Kruger National Park. Turen starter tidlig om morgenen med en safarivandring gjennom bushen. Underveis forteller en av NYATIs rangere deg om plante- og dyrelivet som omgir dere. Gåturen avsluttes med en herlig utendørsfrokost tilberedt av NYATIs kokker på et av NYATIs vakre utsiktspunkter. Deretter går turen videre med bil til den oppdemmede delen av Olifants River, hvor du ankommer omtrent midt på dagen. Om bord i en elvepram legger du ut på en herlig båttur i rolig tempo gjennom Krugerparken. Underveis vil du se noen av de mange dyreartene som trives langs elven. Vann fungerer som et naturlig trekkplaster på dyr, så her får du oppleve mengder av fugler samt små og store dyr som slukker tørsten, mens dovne flodhester og lurende krokodiller beveger seg omkring i elven. Det serveres deilig lunsj om bord på båten, hvor du kan sitte og nyte bushens lyder og utsikten til alle de ville dyrene.

Etter båtturen venter enda et safarieventyr på deg. Du blir hentet i en av NYATIs åpne safaribiler og tatt med på en stemningsfull solnedgangssafari gjennom Greater Kruger National Park, hvor det er gode muligheter for å få sett “Big 5”. Safariopplevelsen avsluttes på et av NYATIs vakre sundowner-utsiktspunkter. Her kan du se solen gå ned over bushen mens du nyter noe kaldt og godt i glasset og litt snacks før turen går tilbake til lodgen.

Vær oppmerksom på at aktiviteten er væravhengig. Lunsj er inkludert. Avgang fra lodgen tidlig om morgenen, retur rett etter solnedgang. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 350,

Senter for truede dyrearter

Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand. Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen bevaring av truede dyrearter, og vi besøker dette imponerende redningssenteret for truede, foreldreløse og skadde ville dyr.

Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. Du får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene og får også mulighet til å komme helt tett innpå senterets beboere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Prisen inkluderer frokost på kafeen Deli@HESC.

Luftballong

Å sveve lydløst over landskapet er en magisk opplevelse. Luftballongen tar av ved soloppgang og flyr dere over vakre Blyde River, hvor dere får oppleve en fantastisk utsikt til Drakensberg og bushen. Det blir servert musserende vin og snacks etter turen, og tilbake på lodgen venter en stor frokost på dere.

Det blir arrangert turer om morgenen når den lokale ballongskipperen vurderer at det er vær til det. Dette vet han som oftest ikke før kvelden før, siden aktiviteten er svært væravhengig. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 4 500,

Helikoptertur

Bli med på helikoptertur over NYATIS eget viltreservat, og opplev den sørafrikanske bushen i fugleperspektiv. Turen varer i omkring 20 minutter, og helikopteret flyr over lodgen og langs vakre Olifants River. Nyt den enestående panoramautsikten over bushen, og prøv å få øye på de ville dyrene som beveger seg fritt omkring, som elefanter, sjiraffer, sebraer, neshorn og mange flere. Flyturen foregår med sertifisert pilot og sikkerheten er på topp. Min. to deltakere og maks. tre deltakere per flyvning.

Pris per person ZAR 4 500,

Microlight flyvning

Fra et microlight-fly får du fantastisk utsikt over landskapet. Med fullstendig uhindret utsyn og vinden som rusker deg i håret, er dette en intens og adrenalinpreget safariform. Det føles nesten som om du selv flyr over bushen. Turen begynner tidlig om morgenen og varer i omkring 20 minutter. Av sikkerhetshensyn er det en aldersgrense på 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Aktiviteten er svært væravhengig. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 2 000,

Quad bike-safari

Opplev en fantastisk og annerledes form for safari, hvor naturen og de ville dyrene setter agendaen. Utforsk den uberørte delen av Sør-Afrikas bush med en ATV, en firehjulet motorsykkel som er konstruert spesielt for terrengkjøring.

Dette er en morsom aktivitet for familier og alle som ønsker enda en mulighet til å komme tett på den ville naturen og få opp pulsen. 

Gjestene kjøres en tur på ca. et kvarter opp i terrenget, og derfra starter turene under ledelse av en lokal guide. Turene starter etter frokosten og sent på ettermiddagen. De varer i cirka 1,5 timer (to timer inkludert kjøreturen fra og til lodgen).

Minimum fire deltakere. Ingen krav om erfaring.

Pris per person: ZAR 1 000,

Golf på Hans Merensky

Sør-Afrika har også golfbaner i verdensklasse og er på mange måter et paradis for golfspillere. Hvis du er glad i golf, må du ikke gå glipp av muligheten til å spille en omgang blant Afrikas ville dyr. Du kan for eksempel gå en runde på den spennende 18-hulls Hans Merensky-banen som ligger cirka en times kjøring fra NYATI Safari Lodge. Det er en middels stor bane, og den ligger rett på grensen til verdensberømte Kruger National Park. Her har de ville dyrene fortrinnsrett – selv på greenen. Sjiraffer, antiloper, aper og vortesvin krysser hjemmevant fairwayen og minner deg på at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sørafrikanske bushen. I vannhullene ligger krokodiller og flodhester og koser seg, så husk å ta med deg ekstra baller. Området hvor banen ligger, var en gang en del av nasjonalparken, og du kan glede deg til en helt usedvanlig golfopplevelse i fantastiske omgivelser. Merk: Det er strenge vanningsrestriksjoner i området, og det betyr dessverre at banekvaliteten ikke er på topp. Husk forøvrig også at du kan trene på golfsvingen din på driving rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 350,

I tillegg kommer leie av golfutstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200,– per sett og leie av golfbil ZAR 210,–.

Ferskvannsfiske

Fisketurer er både avstressende og spennende på én og samme tid – kanskje mer spennende enn jakt til og med ... På fisketur har du nemlig enda mindre innflytelse over resultatet og er prisgitt vær og vind – og fiskene naturligvis, som til sjuende og sist selv bestemmer om de vil bite på kroken eller ikke. Bli med en profesjonell NYATI fiskeinstruktør på fisketur, og mål krefter med blant annet 

 • maller (common catfish) på opptil 50 kg
 • sølvmaller (silver catfish) på opptil 30 kg
 • tilapia på opptil 2 kg
 • yellowfish på opptil 3 kg
 • karper (common carp) på opptil 14 kg

Turen starter tidlig om morgen med en kopp kaffe på NYATI Safari Lodge før avgang. Framme ved båten serveres en lett morgensnack med kaffe/te til, før dere legger ut på Olifants River. De neste 3½ timene kan du nyte en båttur i ro og mak. Opplev fantastisk natur og vær omgitt av bushens ville dyr mens du prøver å lokke en fisk eller to til å bite på. Hva slags og hvor stor fisk du kan få avhenger av årstid og kan også variere fra båttur til båttur. Men elva byr på gode fiskesjanser, og instruktøren kjenner den ut og inn og vet hvor det er best å fiske i den enkelte årstiden. Omkring klokken 10.30 avsluttes fisketuren på land med en god brunsj, før turen går tilbake til lodgen.

Fiskeutstyr (sportsfiskestang og -hjul) og løyve er inkludert i prisen. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 500,

Impalajakt

NYATI Safari tilbyr deg en unik mulighet til å kombinere safariopplevelser med impalajakt i verdensklasse mens du bor i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har med deg en profesjonell jaktleder, og jakten foregår til fots.

NYATI Safari Lodge er med i Association Of Private Nature Reserves (et av verdens største Big 5-reservater), hvor fokuset ligger på å sikre bestanden av ville dyr og deres bevegelsesfrihet. Jakten i området er en del av den naturlige viltpleien. Den foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot de ulike dyreartene. NYATI Safari Lodge kan derfor tilby gjestene sine impalajakt som en tilvalgsaktivitet i tillegg til det fastsatte safariprogrammet under oppholdet.

Trophy Fee:
ZAR 1900,– per nedlagt impala. Det skal betales full pris for skadeskutte impalaer og halv pris for impalaer du bommer på
ZAR 3900,– for 1 jeger på 1 dags jakt, inkl. profesjonell jeger som ledsager, 1:1
ZAR 2500,– per person for 2 jegere på 1 dags jakt, inkl. profesjonell jeger som ledsager 2:1
ZAR 600,– for innskyting av rifle og ZAR 600,– for rifleleie og patroner per dag
ZAR 1000,– per dag for ikke-jaktende observatører
Vær oppmerksom på 15 % VAT kommer i tillegg til ovenstående priser.

Det er ikke påkrevd å ha jaktløyve for å jakte i Sør-Afrika, men du må gjennomføre en skyteprøve på forhånd (innskyting av rifle).

Preparant:
USD 130, for platemontering
USD 105, for gulvskinn (ekstra USD 75,– ved ønske om svart filt)
USD 715, for skuldermontering
Frakt kommer i tillegg (ca. 350-550 USD)

Merk: Det kan ta opptil ett år før trofeet kommer fram. Vi bruker Life-Form Taxidermy, som er en av verdens beste preparanter. 

Vær oppmerksom på at det kan bli nødvendig å velge bort et par aktiviteter i det inkluderte safariprogrammet – det avhenger av om du vil ha en eller to jaktdager.

Du må bestille impalajakt senest fire uker før avreise. For mer informasjon og bestilling kontakter du vår sjefsranger, Sydney Staples på NYATI Safari Lodge, på e-postadressen sydney@nyatisafarilodge.co.za. All kommunikasjon med Sydney foregår på engelsk.

Regulering av viltbestanden

Det er av og til nødvendig å regulere bestanden av ville dyr i Kruger National Park for å sikre at det er nok mat til alle. Siden NYATI Safari Lodge er underlagt reglene til ledelsen i Krugerparken som holder overoppsyn med dette, er det de som informerer oss om når det er dyrearter som skal reguleres. Reguleringen inngår som en del av den naturlige viltpleien. Den foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot de ulike dyreartene. Det er på grunn av dette at vi i perioder kan tilby en kombinasjon av safariopplevelser og storviltjakt sammen med en profesjonell jaktleder. All jakt skjer imidlertid kun på forespørsel, og du må booke jakten senest 4 uker før avreise. 

Merk: For å kunne dra på storviltjakt må oppholdet ditt på NYATI Safari Lodge vare i minst to uker. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke skyter andre dyr enn de vi har fått direkte beskjed om å ta ut av ledelsen i Krugerparken. Alle spørsmål om priser og viltregulering samt bestilling av storviltjakt gjøres via vår sjefsranger, Sydney Staples på NYATI Safari Lodge, på e-postadressen sydney@nyatisafarilodge.co.za. All kommunikasjon med Sydney foregår på engelsk.

Township-tur

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Heldagstur til Kruger National Park

Bli med på safari i den offentlige delen av Kruger National Park. Den mer enn 100 år gamle parken er med sin store variasjon av dyr og natur en av verdens beste safariparker og rett og slett et av de aller beste stedene å oppleve ville dyr i sitt naturlige miljø. Den offentlige delen av Krugerparken tilsvarer omtrent 2/3 av Jyllands areal. Parken er 350 km lang og cirka 65 km bred. Det er gode veier gjennom nasjonalparken, og mange dyr har etter hvert blitt så vant til brummende firehjulinger at du kan komme tett innpå dem. Nasjonalparken kan skilte med hele 147 dyrearter, 507 fuglearter, 34 amfibier, 116 krypdyr, 1980 plante- og tresorter, og du har svært gode sjanser for å få sett ”The Big 5”, altså løven, leoparden, elefanten, neshornet og bøffelen, her.

Safarien starter tidlig om morgenen, og du får spise frokost i det fri mens solen glir opp over horisonten og sender sine glitrende stråler utover det fantastiske landskapet. På turen blir det også stelt til en lekker lunsj på ekte Karen Blixen-vis, med hvit duk og et forlokkende utvalg retter  i en av parkens innhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2 800,–

Heldagstur til Drakensberg

Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen. Avreise skjer fra lodgen tidlig på morgenen. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 2 200,–

Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på tilleggsaktivitetene.

Klimatabell NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Mars
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 37 mm
37 mm
Mai
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 66 mm
66 mm
Desember
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 94 mm
94 mm

Klimatabell Durban

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Badetemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 130 mm
130 mm
Badetemperatur: 26 °C
26 °C
Februar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 130 mm
130 mm
Badetemperatur: 26 °C
26 °C
Mars
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 130 mm
130 mm
Badetemperatur: 26 °C
26 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 70 mm
70 mm
Badetemperatur: 25 °C
25 °C
Mai
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 15 °C
15 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 40 mm
40 mm
Badetemperatur: 24 °C
24 °C
Juni
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 12 °C
12 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
Badetemperatur: 23 °C
23 °C
Juli
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 12 °C
12 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 40 mm
40 mm
Badetemperatur: 22 °C
22 °C
August
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 14 °C
14 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 70 mm
70 mm
Badetemperatur: 22 °C
22 °C
September
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 90 mm
90 mm
Badetemperatur: 22 °C
22 °C
Oktober
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 17 °C
17 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 100 mm
100 mm
Badetemperatur: 22 °C
22 °C
November
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 120 mm
120 mm
Badetemperatur: 24 °C
24 °C
Desember
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 100 mm
100 mm
Badetemperatur: 25 °C
25 °C

Kart

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.