+47 23 96 65 96
Søk

Privat safari for hele familien i egen luksuscamp

On safari with NYATI
Fra 26 995,– /pers. ved 8 pers.
 • Reis på privat luksussafari i verdensklasse i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Fly helt fram til den lokale flyplassen der
 • Bo i en egen eksklusiv leir på 500 m2 med stor, privat bassengterrasse vendt rett ut mot Olifants River og Kruger National Park
 • Opplev en kulinarisk safari med privat kokk og alle måltider og lokale drikkevarer inkludert, også på turene
 • Bli med på et stort, inkludert safariprogram med egen safaribil og privat sjåfør/ranger

Reisen inkluderer

 • Fly fra Oslo* til flyplassen v/Kruger Nasjonalpark t/r (avreise fredag året rundt). Siden vi kun benytter rutefly gjør vi oppmerksom på at prisen kan variere i løpet av året
 • Transfer fra flyplass til NYATI Safari Lodge t/r
 • 7 overnattinger i NYATI Cheetah Camp 5* med plass til opp til 14 personer og garantert eksklusivitet. Er dere en gruppe på over 14 personer, kan dere også leie hele eller deler av NYATI Safari Lodge 4+*
 • Alle måltider tilberedt av privat kokk
 • All inclusive, det vil si at alle måltider og drikkevarer er inkludert i prisen:
  • Frokost, lunsj og treretters kveldsmeny
  • Utsøkte lokale viner, sprit, øl, vann samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frukt på forespørsel hele dagen
  • Kaffe og te på forespørsel hele dagen
  • Bobler og frokost i bushen
 • Gallamiddag med show, musikk og dans hver fredag på NYATI Safari Lodge
 • Golfturnering for nybegynnere og erfarne golfere på lodgens driving range
 • Pétanque-konkurranse med premier
 • 1 par NYATI-sandaler per gjest
 • Det inkluderte safariprogrammet:
  • "Big 5"-safaridag i åpne safaribiler i vår 10 000 hektar store, private del av Greater Kruger National Park
  • "Big 5"-sundowner med bushmiddag under stjernene på Lion King og påfølgende nattsafari
  • Bushvandring med velsmakende frokost i bushen og musserende vin på et vakkert utsiktspunkt
  • Solnedgangssafari i åpne safaribiler, inkl. drikke og snacks på utsiktspunkt
  • Bushvandring i storslått natur, ledsaget av profesjonelle rangere
  • To daglige game drives (safaritur i åpne biler), morgen og ettermiddag
 • Adgang til lodgens driving range og golfinstruktør
 • Adgang til lodgens fitness-rom

Vi gjør oppmerksom på at bushvandringer og solnedgangssafarier kun er mulig dersom det øvrige aktivitetsprogrammet åpner for det. Det kan variere hvilken ukedag de forskjellige utfluktene/aktivitetene gjennomføres på.

Vil dere oppleve enda mer av Afrika, kan dere kombinere safarieventyret med et besøk til f.eks. Cape Town, Victoria Falls, Zanzibar, øyparadiset Mauritius og mange andre reisemål. Vi kan alltid skreddersy reisen etter deres ønsker. Her har vi vist et forslag, og dere står fritt til å forkorte, forlenge eller sette sammen reisen på en annen måte.

*Alle fra-prisene våre er veiledende, og vi tar forbehold om endringer, feil, prisstigning og utsolgte fly.

NYATI familiesafari

Drømmer dere om ”Big 5”-safari eller kanskje små og spennende turer i deres eget tempo, hvor alle fra yngstemann til eldstemann kan bli med? Er dere en gruppe på mellom åtte og fjorten personer som drømmer om en privat safariopplevelse i luksusklassen? Da er NYATI Cheetah Camp stedet for dere. Her har dere en egen privat safarileir på hele 500 m2 til rådighet, privat kokk, sjåfør og privat safariprogram inkludert i prisen. I Cheetah-leiren setter dere selv tempoet for safarioppholdet, og sjåføren/rangeren deres vil gjøre alt for å oppfylle ønskene og behovene deres. Les mer om NYATI Cheetah Camp her.

Oppholdet på NYATI Cheetah Camp er all inclusive, det vil si både safariprogram, alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet hjemmefra. Kjøleskapet og barskapet fylles opp med diverse brus, øl og sprit samt nydelig sørafrikanske viner. NYATI Cheetah Camp ligger bare noen minutters gange fra NYATI Safari Lodge. Får dere lyst på litt selskap, kan dere spasere den korte turen bort til hovedlodgen, hvor dere har adgang til et bar-, lounge- og bassengområde. Et hyggelig nettverk av stier forbinder NYATIs bygninger med hverandre, og området omkring NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp er innhegnet, så dere kan ferdes fritt omkring til fots om dagen.

Priser gjelder fra 1. juli 2019

NYATI Cheetah Camp, per person ved min. 8 personer i 10 dager / 7 netter
Fra kr 26 995,–
NYATI Cheetah Camp, per barn (2–11 år)
Fra kr 22 995,–
NYATI Cheetah Camp, per barn under 2 år
Fra kr 1 000,–
NYATI Cheetah Camp, for en ekstra uke per person ved min. 8 personer
Fra kr 13 000,–
Få tilbud
Privat safari for hele familien i egen luksuscamp
Inkludert dagsprogram
Privat safari for hele familien i egen luksuscamp
Tilleggsaktiviteter på NYATI Cheetah Camp

NYATI Safari video

Klimatabell
Kart

Inkludert dagsprogram

Hver fredag hele året: Avreisedag

Dette er dagen dere forventningsfullt setter kursen mot Sør-Afrika. Her venter et fantastisk opphold i en privat luksusleir med beliggenhet rett ut mot Olifants River, midt i NYATIs private del av Kruger National Park. Vi har avreise hver fredag hele året, og flyet går fra Oslo om ettermiddagen. Det er én mellomlanding på flyturen til Johannesburg.

Flyturen til Johannesburg varer i cirka 14 timer. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika. Det vil bli servert middag om bord på flyet, og etterpå kan dere sove fram til dere ankommer Johannesburg om morgenen. Det vil bli servert frokost før ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Cheetah Camp

Ved ankomst til Johannesburg får dere utlevert bagasjen deres. Denne sjekker dere selv inn i innenriksterminalen, før dere reiser videre med innenriksfly til den lokale flyplassen ved Kruger National Park. Vi flyr dere det siste stykket (ca. 1 times flytur) opp til den lokale flyplassen ved Krugerparken. Dermed slipper dere en kjøretur på 5–6 timer. Når dere lander der, blir dere tatt imot av en medarbeider fra NYATI Cheetah Camp, som blir med på kjøreturen til leiren. Vel framme i NYATI Cheetah Camp ønskes dere velkommen på ekte afrikansk vis, med sang og drikke, etterfulgt av en deilig lunsj og et kort orienteringsmøte. Etterpå har dere tid til å finne dere til rette i de nydelige omgivelsene. Før kveldens velkomstmiddag kan dere for eksempel nyte en drink på den private bassengterrassen deres, hvor dere har utsikt til Olifants River og den afrikanske bushen.

Søndag: Bushvandring, sundowner, bushmiddag & nattsafari

Tidlig på morgenen kan dere velge å bli med på en safarivandring på NYATIs eiendom sammen med en av våre profesjonelle rangere. Rangeren forteller om områdets flora og fauna, og siden dyrene er veldig aktive på morgenen, kan dere være så heldige at dere får se både neshorn og sjiraffer, flere antilopearter, sebraer, vortesvin og forskjellige fugler. Dere lærer å følge dyr ved å lese sporene de etterlater seg i naturen, blant annet poteavtrykk, ekskrementer, knekte greiner og andre tegn. Vil dere heller bli kjørt, kan dere dra på morgensafari i deres egen private, åpne safaribil. 

Etter vandreturen serveres det en lekker frokostbuffé på den private terrassen deres, og dere har tid til å slappe av litt. Etter en deilig lunsj på terrassen får dere muligheten til å bli med på en solnedgangssafari. Da kan dere være heldige og få oppleve "The Big 5", som er den klassiske jaktbetegnelsen på de fem store villdyrene elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Den private rangeren deres er med som guide, og er dere heldige, kan dere oppleve både "The Big 5" og andre ville dyr på samme dag. Turen avsluttes på vårt eventyrlige sundowner-sted, Lion King, som byr på en enestående utsikt over bushen. Her kan dere nyte Sør-Afrikas eksotiske solnedgang akkompagnert av noe kaldt i glasset og litt å tygge på. Imens disker den private kokken deres opp med en ekte sørafrikansk "braii", det vil si en herlig bushmiddag under stjernene. Kokken tryller litt ekstra med gode lokale råvarer og serverer for anledningen den tradisjonelle gryteretten potjie ("poike"), basert på den opprinnelige NYATI-oppskriften. Gled dere til smaken av Sør-Afrika! Merk: Bushmiddag serveres kun når været tillater det.

Etterpå blir det en spennende nattsafari gjennom bushen i den private safaribilen deres. Bilen er utstyrt med store lyskastere som gjør det lettere å få øye på de ville dyrene. Det er utrolig stemningsfullt å si "god natt" til bushen i skumringen, og det er ekstra spennende å "jakte" i tussmørket når også rovdyrene er på jakt.

Mandag: NYATI "Big 5"-safari

Kruger National Park er en av Sør-Afrikas absolutt største attraksjoner. Nasjonalparken er på over 2,2 millioner hektar og byr på verdens største variasjon av ville dyr. Vi har blitt med i det viktige arbeidet for å sikre større arealer til landets ville dyr, og derfor er NYATI nå en del av Greater Kruger National Park. Det betyr at vi har fjernet alle stengsler mellom vår eiendom og Kruger National Park, slik at nasjonalparkens ville dyr nå ferdes fritt omkring hos oss. Det betyr også at vi kan tilby Big 5-safari eksklusivt for NYATIs gjester i vår 10 000 hektar store del av Kruger National Park. På vår egen eiendom kjører vi fritt omkring og ofte utenfor allfarvei. Dermed har dere gode sjanser til å få sett både løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant samt andre ville dyr. I våre spesialbygde, åpne safarijeeper er det ingenting som står mellom dere og Sør-Afrikas dyr og natur. Med alle luktene og lydene tett på får dere en sanseopplevelse dere aldri glemmer. Denne dagen tar vi dere med på en litt lengre safaritur til yttergrensene av NYATI Safaris eiendom for å gi dere enda flere muligheter til å oppleve "The Big 5".

Vi kjører ut tidlig, før frokost, mens solen sakte glir opp over horisonten og lyssetter det makeløse landskapet omkring oss. Husk å ha film- og fotoutstyret parat. Dyrene er nemlig ekstra aktive om morgenen, og de minneverdige motivene står i kø for å bli foreviget. Tilbake i leiren serveres det frokost på den private utsiktsterrassen deres. Etterpå kan dere for eksempel slappe av ved bassenget helt til det er tid for en velsmakende lunsj. Etter lunsj fortsetter safarituren med flere natur- og dyreopplevelser i verdensklasse. Og er dere heldige, får dere nok en gang se "Big 5". Turen avsluttes med en sundowner på et av våre vakre utsiktspunkter. Her kan dere nyte solnedgangen med litt lette forfriskninger. Vel tilbake i leiren igjen – mette av opplevelser etter en fascinerende safaridag – er det tid for hyggelig middag på den private terrassen deres.

Tirsdag: Bushvandring med frokost og safari ved elven

Start dagen med en safarivandring i soloppgang, hvor rangeren deres forteller om store og små ting i naturen omkring dere. Spaserturen avsluttes på et av de flotte utsiktspunktene på NYATIs eiendom. Her, i skyggen av akasietrærne midt i bushen, serverer kokken deres en velsmakende frokost med musserende vin mens dere nyter dyrelivet i området. Det er mulig å bli kjørt hit hvis dere ikke kan eller ønsker å delta på morgenvandringen, men ikke vil gå glipp av en storslått frokost i det fri. Hvis dere ikke skal rett videre på en av tilvalgsaktivitetene våre, tar rangeren dere med på en liten safaritur i bil etter frokosten. 

Etter morgenens opplevelser har dere kanskje behov for å slappe av litt ved bassenget eller i hengekøyen på terrassen deres til vi serverer en deilig lunsj på den private utsiktsterrassen deres. På ettermiddagen kan dere bli med på en stemningsfull solnedgangssafari langs Olifants River. Her vil den private rangeren deres fokusere spesielt på de tre store dyrene som ofte er å se langs elven: flodhesten, nilkrokodillen og, hvis dere er heldige, det svarte neshornet som kan være vanskelig å spore opp. Dere kjører i deres egen, private åpne safarijeep og kan nyte utsikten over elven underveis, før dyrene etter hvert går til ro og mørket senker seg over det storslåtte landskapet. Om kvelden er det igjen tid for deilig middag på den private terrassen deres.

Tilvalgsaktiviteter: Elvesafari og quad bike-safari

Onsdag: Morgensafari, ettermiddagssafari og sundowner

Hvis dere ikke allerede har sett "The Big 5", får dere i dag enda en sjanse til å se blant annet bøfler, elefanter og sjiraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor rangeren deres forteller om floraen og faunaen som omgir dere, både på NYATIs eiendom og i Krugerparken ellers. Rangeren forteller om de ulike trærne, buskene, plantene og gresstypene – og selvfølgelig også om alle fuglene og dyrene dere treffer på underveis. Dere blir også kjent med årstidenes gang i viltreservatet og får informasjon om klimaet og om hvordan regn og tørke påvirker de ville dyrene i reservatet. 

Dere får anledning til å slappe av litt før lunsj serveres på den private utsiktsterrassen deres. Om ettermiddagen kan dere bli med på en ny safari og forhåpentligvis oppleve noen av parkens mange ville dyr. På denne turen forteller rangeren deres om noen av de mindre dyrene som bor i Krugerparken – deriblant slanger, skorpioner, insekter og termitter – og hvilken betydning de har for de større dyrene. Safarituren avsluttes på vårt naturskjønne sundowner-sted nær NYATI Bush Camp. Her får dere servert en liten forfriskning mens dere nyter en stemningsfull solnedgang.

Kvelden tilbringes på den private grillplassen deres – bomaen – med tradisjonell afrikansk braai under åpen himmel. Etterpå tar rangeren deres dere med til lodgens driving range, hvor dere sammen kan nyte stjernehimmelen. Det er en ubeskrivelig opplevelse å se opp på alle stjernene som funkler på den svarte nattehimmelen over bushen.  

Tilvalgsaktiviteter: Luftballong, den tamme flodhesten Jessica, quad bike-safari og heldagstur til Drakensberge

Torsdag: Fuglesafari, ettermiddagssafari og sundowner

Denne morgenen kan dere dra på morgensafari i deres egen private, åpne safaribil, og hovedfokuset denne dagen er fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-sjøen og nedover langs elven. Her har vi størst mulighet til å få se noen av områdets mange fargesprakende fugler. Og naturligvis er det gode muligheter til å se andre ville dyr også. Hvem vet, kanskje dette er morgenen hvor dere får øye på neshornet eller leoparden? 

Etterpå kan dere nyte en deilig lunsj på den private terrassen deres med utsikt over Olifants River, og slappe av ved bassenget før det blir solnedgangssafari på tampen av dagen. Da kan dere igjen være heldige og oppleve "The Big 5" i tillegg til antiloper, sebraer, vortesvin, sjiraffer og gnuer i skumringen. På veien hjem gjør vi holdt ved et av de vakre utsiktspunktene på NYATIs eiendom. Her kan dere nyte et glass vin eller en brus mens dere ser solen gå ned bak Drakensberge. Til kvelden blir det vakker borddekning på den private terrassen deres, og her serverer den private kokken deres en lekker meny.

Tilvalgsaktiviteter: Golf, quad bike-safari og township-tur

Fredag: Morgensafari, sundowner og avskjedsmiddag

Har dere opplevd alt dere drømte om? Har dere sett "The Big 5"? Eller er det noe dere gjerne vil se en gang til? På ukens siste morgensafari vil den private rangeren deres legge opp kjøreturen etter hvilke ønsker dere har. Man kan aldri gi garantier når det gjelder ville dyr, men dere har fremdeles gode sjanser til å få sett blant annet bøfler, elefanter og sjiraffer på den siste dagen deres i Greater Kruger National Park. 

Eller kanskje dere heller vil bruke feriens siste dag til å slappe av og fordøye alle inntrykkene fra uken som har gått. Da kan dere nyte dyrelivet langs Olifants River i ro og mak fra deres egen bassengterrasse, slappe av med en god bok, ta dere en svømmetur i bassenget, unne dere en behandling i vårt hyggelige Bush Spa eller slå noen slag på driving rangen vår. Dere kan også velge å bli med på noen av våre mange tilvalgsaktiviteter.  

Fredag kan vi dessuten friste med en aller siste solnedgangssafari, hvor vi gjør holdt på det naturskjønne utsiktspunktet vårt Elephant Hill. Her kan dere nyte en herlig forfriskning mens solen går ned over Olifants River og Hippo-sjøen og dere tar farvel med den sørafrikanske bushen for siste gang. Pur magi! En deilig dag avsluttes med dans og musikk, og vår lokale dansegruppe framfører et fantastisk show på NYATI Safari Lodge. Etterpå er det tid for felles avskjedsmiddag ved vakkert dekkede bord på NYATI Safari Lodges overbygde terrasse, som ligger ut mot Olifants River.

Tilvalgsaktiviteter: Senter for truede dyrearter, luftballong, fisketur, quad bike-safari og den tamme flodhesten Jessica.

Lørdag: Avreise – eller fridag og tilvalg

Har dere valgt et 17-dagers safariopphold, har dere lørdagen til fri disposisjon. Dere kan slappe av og nyte livet i Cheetah-leiren. Har dere valgt et 10-dagers safariopphold eller en kombinasjonsferie, hvor dere skal reise videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoriafallene eller Kapp-provinsen, er lørdag avreisedag. Rangeren deres står til disposisjon for dere i leiren fram til avreisen om dere har spørsmål om alt dere har opplevd i løpet av uken.

Etter frokost blir dere kjørt til den lokale flyplassen, og derfra går turen videre med innenriksfly til Johannesburg. Avhengig av de aktuelle flyforbindelsene til Europa eller deres neste destinasjon, må dere regne med en del venting i Johannesburg, men dere kan glede dere over en hyggelig flyplass med gode spise- og shoppingmuligheter. Dere kan også velge å fordrive ventetiden med en tur til Johannesburg. Der kan dere blant annet oppleve townshipen Soweto, som spilte en svært viktig rolle i oppgjøret med apartheid. Vær oppmerksom på at det er flytidene deres som avgjør om dere har tid til denne utflukten. Dere bestiller utflukten via vårt salgskontor i Norge.

Søndag: Ankomst i Norge

Også hjem går flyet om natten, slik at dere kan sove på reisen. Det serveres både middag og frokost om bord på flyet, og det er én mellomlanding underveis, før dere lander i Norge omtrent midt på dagen.

Vær oppmerksom på at det kan variere hvilken ukedag de forskjellige aktivitetene foregår på.

Tilleggsaktiviteter på NYATI Cheetah Camp

Elvesafari med bushwalk og game drive

Bli med på en opplevelsesrik tur til fots, til vanns og i åpne safaribiler gjennom Greater Kruger National Park. Turen starter tidlig om morgenen med en safarivandring gjennom bushen. Underveis forteller en av NYATIs rangere deg om plante- og dyrelivet som omgir dere. Gåturen avsluttes med en herlig utendørsfrokost tilberedt av NYATIs kokker på et av NYATIs vakre utsiktspunkter. Deretter går turen videre med bil til den oppdemmede delen av Olifants River, hvor du ankommer omtrent midt på dagen. Om bord i en elvepram legger du ut på en herlig båttur i rolig tempo gjennom Krugerparken. Underveis vil du se noen av de mange dyreartene som trives langs elven. Vann fungerer som et naturlig trekkplaster på dyr, så her får du oppleve mengder av fugler samt små og store dyr som slukker tørsten, mens dovne flodhester og lurende krokodiller beveger seg omkring i elven. Det serveres deilig lunsj om bord på båten, hvor du kan sitte og nyte bushens lyder og utsikten til alle de ville dyrene.

Etter båtturen venter enda et safarieventyr på deg. Du blir hentet i en av NYATIs åpne safaribiler og tatt med på en stemningsfull solnedgangssafari gjennom Greater Kruger National Park, hvor det er gode muligheter for å få sett “Big 5”. Safariopplevelsen avsluttes på et av NYATIs vakre sundowner-utsiktspunkter. Her kan du se solen gå ned over bushen mens du nyter noe kaldt og godt i glasset og litt snacks før turen går tilbake til lodgen.

Vær oppmerksom på at aktiviteten er væravhengig. Lunsj er inkludert. Avgang fra lodgen tidlig om morgenen, retur rett etter solnedgang. Minimum fire deltakere.


Pris per person ZAR 1 350,

Senter for truede dyrearter

Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand. Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen bevaring av truede dyrearter, og vi besøker dette imponerende redningssenteret for truede, foreldreløse og skadde ville dyr.

Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. Du får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene og får også mulighet til å komme helt tett innpå senterets beboere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Prisen inkluderer frokost på kafeen Deli@HESC.

Luftballong

Å sveve lydløst over landskapet er en magisk opplevelse. Luftballongen tar av ved soloppgang og flyr dere over vakre Blyde River, hvor dere får oppleve en fantastisk utsikt til Drakensberg og bushen. Det blir servert musserende vin og snacks etter turen, og tilbake på lodgen venter en stor frokost på dere.

Det blir arrangert turer om morgenen når den lokale ballongskipperen vurderer at det er vær til det. Dette vet han som oftest ikke før kvelden før, siden aktiviteten er svært væravhengig. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 4 500,

Helikoptertur

Bli med på helikoptertur over NYATIS eget viltreservat, og opplev den sørafrikanske bushen i fugleperspektiv. Turen varer i omkring 20 minutter, og helikopteret flyr over lodgen og langs vakre Olifants River. Nyt den enestående panoramautsikten over bushen, og prøv å få øye på de ville dyrene som beveger seg fritt omkring, som elefanter, sjiraffer, sebraer, neshorn og mange flere. Flyturen foregår med sertifisert pilot og sikkerheten er på topp. Min. to deltakere og maks. tre deltakere per flyvning.

Pris per person ZAR 4 500,

Microlight flyvning

Fra et microlight-fly får du fantastisk utsikt over landskapet. Med fullstendig uhindret utsyn og vinden som rusker deg i håret, er dette en intens og adrenalinpreget safariform. Det føles nesten som om du selv flyr over bushen. Turen begynner tidlig om morgenen og varer i omkring 20 minutter. Av sikkerhetshensyn er det en aldersgrense på 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Aktiviteten er svært væravhengig. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 2 000,

Quad bike-safari

Opplev en fantastisk og annerledes form for safari, hvor naturen og de ville dyrene setter agendaen. Utforsk den uberørte delen av Sør-Afrikas bush med en ATV, en firehjulet motorsykkel som er konstruert spesielt for terrengkjøring.

Dette er en morsom aktivitet for familier og alle som ønsker enda en mulighet til å komme tett på den ville naturen og få opp pulsen. 

Gjestene kjøres en tur på ca. et kvarter opp i terrenget, og derfra starter turene under ledelse av en lokal guide. Turene starter etter frokosten og sent på ettermiddagen. De varer i cirka 1,5 timer (to timer inkludert kjøreturen fra og til lodgen).

Minimum fire deltakere. Aldersgrensen er 12 år. Ingen krav om erfaring.

Pris per person: ZAR 1 000,

Jessica, den tamme flodhesten

I mars 2000 fant Tony og Shirley Joubert en foreldreløs og utsultet baby-flodhest ved Blyde River. Paret “adopterte” den vesle flodhesten og kalte henne Jessica. Jessica, som har vokst opp omgitt mennesker og husdyr, er i dag en av de største severdighetene i Hoedspruit, og hit valfarter både voksne og barn for å besøke henne. På denne utflukten får du sjansen til å komme helt tett innpå dette fantastiske dyret og blant annet være med når hun får tåteflaske, blir håndmatet og kost med. Jessica er utrolig kjærlig og elsker å være nær mennesker. Alle som vil – enten de er barn eller voksne – får derfor lov til å håndmate og klappe henne. Minimum fire deltakere.

Pris per person: ZAR 850,–  

Med forbehold om at Jessica kan besøkes på det aktuelle tidspunktet.

Golf på Hans Merensky

Sør-Afrika har også golfbaner i verdensklasse og er på mange måter et paradis for golfspillere. Hvis du er glad i golf, må du ikke gå glipp av muligheten til å spille en omgang blant Afrikas ville dyr. Du kan for eksempel gå en runde på den spennende 18-hulls Hans Merensky-banen som ligger cirka en times kjøring fra NYATI Safari Lodge. Det er en middels stor bane, og den ligger rett på grensen til verdensberømte Kruger National Park. Her har de ville dyrene fortrinnsrett – selv på greenen. Sjiraffer, antiloper, aper og vortesvin krysser hjemmevant fairwayen og minner deg på at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sørafrikanske bushen. I vannhullene ligger krokodiller og flodhester og koser seg, så husk å ta med deg ekstra baller. Området hvor banen ligger, var en gang en del av nasjonalparken, og du kan glede deg til en helt usedvanlig golfopplevelse i fantastiske omgivelser. Merk: Det er strenge vanningsrestriksjoner i området, og det betyr dessverre at banekvaliteten ikke er på topp. Husk forøvrig også at du kan trene på golfsvingen din på driving rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 350,

I tillegg kommer leie av golfutstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200,– per sett og leie av golfbil ZAR 210,–.

Ferskvannsfiske

Fisketurer er både avstressende og spennende på én og samme tid – kanskje mer spennende enn jakt til og med ... På fisketur har du nemlig enda mindre innflytelse over resultatet og er prisgitt vær og vind – og fiskene naturligvis, som til sjuende og sist selv bestemmer om de vil bite på kroken eller ikke. Bli med en profesjonell NYATI fiskeinstruktør på fisketur, og mål krefter med blant annet 

 • maller (common catfish) på opptil 50 kg
 • sølvmaller (silver catfish) på opptil 30 kg
 • tilapia på opptil 2 kg
 • yellowfish på opptil 3 kg
 • karper (common carp) på opptil 14 kg

Turen starter tidlig om morgen med en kopp kaffe på NYATI Safari Lodge før avgang. Framme ved båten serveres en lett morgensnack med kaffe/te til, før dere legger ut på Olifants River. De neste 3½ timene kan du nyte en båttur i ro og mak. Opplev fantastisk natur og vær omgitt av bushens ville dyr mens du prøver å lokke en fisk eller to til å bite på. Hva slags og hvor stor fisk du kan få avhenger av årstid og kan også variere fra båttur til båttur. Men elva byr på gode fiskesjanser, og instruktøren kjenner den ut og inn og vet hvor det er best å fiske i den enkelte årstiden. Omkring klokken 10.30 avsluttes fisketuren på land med en god brunsj, før turen går tilbake til lodgen.

Fiskeutstyr (sportsfiskestang og -hjul) og løyve er inkludert i prisen. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 500,

Impalajakt

NYATI Safari tilbyr en unik kombinasjon av safariopplevelser og impalajakt i verdensklasse. Samtidig bor du i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har med deg en profesjonell jaktleder, og jakten foregår både til fots og med terrengbiler.

NYATI Safari Lodge er med i Association Of Private Nature Reserves (et av verdens største Big 5-reservater), hvor fokuset ligger på å sikre bestanden av ville dyr og deres bevegelsesfrihet. Jakt i området er en del av den naturlige viltpleien. Jakten foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot dyreartene. NYATI Safari Lodge kan derfor tilby gjestene sine impalajakt som en tilvalgsaktivitet i tillegg til det fastsatte safariprogrammet under oppholdet. Impalajakt kan arrangeres onsdager og fredager.

Trophy Fee:
ZAR 1900,– per nedlagt impala. Det betales full pris for skadeskutte impalaer, mens det betales halv pris for impalaer du bommer på
ZAR 3900,– for 1 jeger på 1 dagsjakt, inkl. profesjonell jeger 1/1 som ledsager
ZAR 2500,– per person for 2 jegere på 1 dagsjakt, inkl. profesjonell jeger 2/1 som ledsager
ZAR 600,– for innskyting av rifle og ZAR 600,– for rifleleie og patroner per dag
ZAR 1000,– per dag for ikke jaktende observatører

Det kreves ikke at du må ha bestått jegerprøven for å kunne jakte i Sør-Afrika, men du må gjennomføre en skyteprøve før du kan gå på jakt (innskyting av rifle).

Preparant:
USD 130, for platemontering
USD 105, for gulvskinn (ekstra USD 75,– ved ønske om svart filt)
USD 715, for skuldermontering
Frakt kommer i tillegg (USD 350-550)

Merk: Det kan ta opptil ett år før trofeet kommer fram. Vi bruker Life-Form Taxidermy, som er en av verdens beste preparanter. 

Vær oppmerksom på at det kan bli nødvendig å velge bort et par aktiviteter fra det inkluderte safariprogrammet, avhengig av om du vil ha en eller to jaktdager.

Storviltjakt

På NYATI Safari Lodge kan du kombinere safariopplevelser og storviltjakt med profesjonell jaktleder. Dette må imidlertid skje på forespørsel, og du må booke jakten senest 2 uker før avreise. Merk: Hvis du vil på storviltjakt, forutsetter det at du er på NYATI Safari Lodge i minst to uker. Alle spørsmål om priser og storvilt samt bestilling av storviltjakt skal rettes til Søren Nielsen på e-postadressen snwild@gmail.com.

Township-tur

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Heldagstur til Kruger National Park

Bli med på safari i den offentlige delen av Kruger National Park. Den mer enn 100 år gamle parken er med sin store variasjon av dyr og natur en av verdens beste safariparker og rett og slett et av de aller beste stedene å oppleve ville dyr i sitt naturlige miljø. Den offentlige delen av Krugerparken tilsvarer omtrent 2/3 av Jyllands areal. Parken er 350 km lang og cirka 65 km bred. Det er gode veier gjennom nasjonalparken, og mange dyr har etter hvert blitt så vant til brummende firehjulinger at du kan komme tett innpå dem. Nasjonalparken kan skilte med hele 147 dyrearter, 507 fuglearter, 34 amfibier, 116 krypdyr, 1980 plante- og tresorter, og du har svært gode sjanser for å få sett ”The Big 5”, altså løven, leoparden, elefanten, neshornet og bøffelen, her.

Safarien starter tidlig om morgenen, og du får spise frokost i det fri mens solen glir opp over horisonten og sender sine glitrende stråler utover det fantastiske landskapet. På turen blir det også stelt til en lekker lunsj på ekte Karen Blixen-vis, med hvit duk og et forlokkende utvalg retter  i en av parkens innhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2 800,–

Heldagstur til Drakensberg

Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen. Avreise skjer fra lodgen tidlig på morgenen. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 2 200,–

Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på tilleggsaktivitetene.

Klimatabell NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Mars
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 37 mm
37 mm
Mai
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 66 mm
66 mm
Desember
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 94 mm
94 mm

Kart

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.