+47 23 96 65 96
Søk

Victoria Falls, NYATI Safari & Cape Town

Fra 37 995,– for 13 dager
 • Opplev de majestetiske fossefallene på nært hold, og nyt skumringen på solnedgangscruise på Zambezi-elven
 • Bo i luksus på NYATI Safari Lodge som vender rett ut mot Kruger National Park. Nyt tilværelsen i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ut mot Olifants River.
 • All inclusive, dvs. at alle måltider, lokale drikkevarer samt et stort, daglig safariprogram er inkludert på NYATI Safari Lodge
 • Avrund med et besøk i vakre Cape Town med populære V&A Waterfront og Taffelfjellet som bakteppe

Reisen inkluderer

 • Fly fra Oslo* til Victoria Falls flyplass. Siden vi kun benytter rutefly gjør vi oppmerksom på at prisen kan variere i løpet av året
 • Regionalfly fra Victoria Falls flyplass til Johannesburg
 • Regionalfly fra Johannesburg til flyplass v/Kruger Nasjonalpark
 • Regionalfly fra flyplass v/Kruger Nasjonalpark til Cape Town
 • Fly fra Cape Town til Oslo*
 • Alle flyplass-transfers t/r
 • 2 overnattinger på The Kingdom at Victoria Falls 3* inkl. frokostbuffé. Mot et tillegg i prisen kan du velge å bo på The Victoria Falls Hotel 5* inkl. frokostbuffé eller på Ilala Lodge 5* inkl. frokost ved Victoria Falls
 • 1 overnatting på flyplasshotellet Southern Sun 4* i Johannesburg inkl. frokostbuffé
 • 4 overnattinger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltrom)
 • 3 overnattinger på Protea Hotel Cape Town Cape Castle 3* i Cape Town inkl. morgenbuffé. Mot et tillegg i prisen kan du velge å bo på flotte Victoria & Alfred Hotel 4+* i Cape Town. Alternativt kan du velge å bo på The Cellars-Hohenort 5* i vinområdet Constantia Valley, rett utenfor Cape Town
 • 2 turer i Victoria Falls

  • Guidet tur til Victoria Falls fossefallene med engelsktalende guide
  • Solnedgangscruise på Zambezi-elven

 • All inclusive, det vil si at alle måltider og drikkevarer er inkludert i prisen på NYATI Safari Lodge:
  • Frokost, lunsj og treretters kveldsmeny
  • Utsøkte lokale viner, sprit, øl, vann samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frukt på forespørsel hele dagen
 • Det inkluderte safariprogrammet på NYATI Safari Lodge:
  • "Big 5"-safaridag i åpne safaribiler i vår 10 000 hektar store, private del av Greater Kruger National Park
  • "Big 5"-sundowner med bushmiddag under stjernene på Lion King og påfølgende nattsafari
  • Solnedgangssafari i åpne safaribiler, inkl. drikke og snacks på utsiktspunkt
  • Bushvandring i storslått natur, ledsaget av profesjonelle rangere
  • To daglige game drives (safaritur i åpne biler), morgen og ettermiddag
 • Adgang til lodgens driving range og golfinstruktør
 • Adgang til lodgens fitness-rom

Vi gjør oppmerksom på at bushvandringer og solnedgangssafarier kun er mulig dersom det øvrige aktivitetsprogrammet åpner for det. Det kan variere hvilken ukedag de forskjellige utfluktene/aktivitetene gjennomføres på.

Vil du oppleve enda mer av Afrika, kan du kombinere denne reisen med reisemål som Garden Route, Zanzibar eller øyparadiset Mauritius. Vi kan alltid skreddersy reisen etter dine ønsker. Her har vi vist et forslag, og du står fritt til å forkorte, forlenge eller sette sammen reisen din på en annen måte.

*Alle fra-prisene våre er veiledende, og vi tar forbehold om endringer, feil, prisstigning og utsolgte fly.

Victoria Falls, Zimbabwe

Kombiner NYATI-safarieventyret ditt med en tur til et av verdens sju underverker: spektakulære Victoria Falls. Victoria Falls er ikke én enkelt foss. I stedet er det en 1,7 kilometer lang strekning hvor Zambezi-elven forvandles til en rekke store, sammenhengende fossefall, hvorav det høyeste er på hele 108 meter. Disse fossefallene markerer grensen mellom Zimbabwe og Zambia. Synet og lyden av dette brusende infernoet er magisk, ubeskrivelig, unikt – og fullstendig uforglemmelig.

Man formoder at doktor David Livingstone var den første europeer som oppdaget disse enestående fossefallene. Til ære for sin regent, Storbritannias dronning Victoria, ga han dem navnet Victoria Falls.

I tillegg til å gi navn til et fantastisk naturfenomen, er Victoria Falls også navnet på den vesle byen i Zimbabwe som har vokst opp omkring fossefallene og i dag er et livlig turistsentrum. Byen er Afrikas adventure-hovedstad med aktiviteter som verdens heftigste elverafting, ziplining og strikkhopping over Zambezi-elven. Blant de mer fredelige aktivitetene finner du helikopterturer, båtturer, fisketurer, safariturer og vandreturer ved fossefallene.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du ditt livs safariopplevelse. Her bor du i din egen, eksklusive River Bungalow i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, med panoramautsikt over Olifants River – Elefantelven – og den sørafrikanske bushen. Fra din egen private terrasse kan du følge med på det rike dyrelivet langs elven. Reiser dere flere sammen, kan dere velge å bo i våre nye Rhino-luksustelt på 75 m2 med plass til 2 voksne og 2 barn, i våre luksuriøse, private Olifant Villa-suiter på 200 m2 med eget basseng og plass til hele familien eller i vår helt private Cheetah Camp på 500 m2, hvor dere får deres egen sjåfør/ranger, eget safariprogram og egen kokk.

Oppholdet på NYATI Safari Lodge er all-inclusive, det vil si at et komplett safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkludert, også på turene. Det store safariprogrammet vårt inkluderer to safariturer daglig i åpne biler (game drives), bushvandringer, sundowners og nattsafari, og du kan fritt bli med på alt. Mellom aktivitetene er det satt av tid til å slappe av i lodgens store basseng-, lounge- og barområde, en behandling på NYATIs Bush Spa eller tilvalgsaktiviteter som f.eks. tur med luftballong, elvesafari og golf. 

Måltidene på NYATI Safari Lodge er et høydepunkt i seg selv. På ekte Karen Blixen-vis serveres det kulinariske godbiter i stearinlysets skjær, enten langs vakkert dekkede bord eller i “bomaen”, den tradisjonelle afrikanske grillplassen. En gang i uken drar vi ut i bushen, hvor du kan nyte solnedgangen med noe avkjølende i glasset, mens vi dekker på til sørafrikansk "braii" under stjernehimmelen. Til alle måltider serverer vi lokale viner, og mellom safariturene kan du fritt benytte deg av baren på lodgen. Les mer om NYATI Safari Lodge her.

Cape Town

Kombiner ditt NYATI safarieventyr med et par dager i Cape Town, som er en av verdens absolutt vakreste storbyer. Her på sørspissen av kontinentet er du omkranset av Atlanterhavet og Indiahavet med Taffelfjellet som bakteppe. Bo like ved populære V&A Waterfront. Herfra kan du utforske den livlige havnepromenaden og Kapp-provinsens største severdigheter, inkludert Kapp det gode håp, fangeøya hvor Mandela satt fengslet, en av Afrikas få pingvinkolonier og Sør-Afrikas idylliske vinområde.

Få tilbud
Victoria Falls, NYATI Safari & Cape Town
Inkludert dagsprogram
Victoria Falls, NYATI Safari & Cape Town
Øvrige utflukter ved Victoria Falls

NYATI Safari Lodge video

Klimatabell
Kart

Inkludert dagsprogram

Tirsdag: Avreisedag!

Dette er dagen da du forventningsfull setter kursen mot eventyrlige opplevelser i Afrika. Du drar fra Oslo på ettermiddagen, og det en mellomlanding underveis før du lander i Johannesburg morgenen etter. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika. Det vil bli servert middag om bord på flyet, og etterpå kan du sove fram til ankomst i Johannesburg om morgenen. Det vil også bli servert frokost før ankomst til Johannesburg.

Onsdag: Ankomst i Victoria Falls

Fra Johannesburg går turen videre med innenriksfly til flyplassen ved Victoria Falls. Du ankommer hotellet ditt tidlig på ettermiddagen og kan slappe av og nyte de vakre omgivelser resten av dagen. Hotellet ligger i Victoria Falls i Zimbabwe, som også er navnet på den vesle byen som har vokst opp omkring fossefallene. Byen er et livlig turistsentrum, og du kan blant annet kjøpe lokalt kunsthåndverk på byens marked. Når du går rundt i byen på egen hånd, må du være forberedt på at de lokale suvenirselgerne er svært ivrige i tjenesten.

Torsdag: Victoria Falls, vandretur og solnedgangscruise

Dette er en halvdags vandretur som vi har inkludert i reisen, og du ledsages av en engelsktalende guide. Du kommer tett på fossefallene og kan kjenne hvordan “røyken som tordner” fyller alle sanser. Den høyeste fossen har et fall på 108 meter, og i høysesongen (mars–april) velter det cirka 500 000 kubikkmeter med vann over kanten hvert minutt. Da er det ikke rart at skyene av vanndamp kan ses over 20 kilometer unna. Turen varer i cirka 2 timer. 

Sent på ettermiddagen arrangerer vi en vakker solnedgangsseilas på Zambezi-elven for deg. Utflukten inkluderer transport mellom hotellet og bryggen hvor båten går fra. Underveis på båtturen kan du være heldig å få se flodhester, krokodiller og mange forskjellige fuglearter. Det serveres snacks og drikkevarer om bord på båten.

Fredag: Victoriafallene – Johannesburg

Du har tid til å nyte en siste frokost på hotellet før du blir hentet midt på formiddagen og kjørt til flyplassen ved Victoria Falls. Derfra flyr du tilbake til Johannesburg, hvor du lander om ettermiddagen. Du overnatter én natt på flyplasshotellet i Johannesburg og kan nyte en frokostbuffé før du reiser videre mot Kruger National Park og NYATI Safari Lodge neste morgen.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med innenriksfly til den lokale flyplassen ved Kruger National Park. Vi flyr deg det siste stykket (ca. 1 times flytur) opp til den lokale flyplassen ved Krugerparken. Dermed slipper du en kjøretur på 5–6 timer. På flyplassen blir du tatt imot av en NYATI-medarbeider som kjører sammen med deg til NYATI Safari Lodge. På NYATI Safari Lodge ønskes du velkommen på ekte afrikansk vis, med sang og forfriskninger, etterfulgt av en deilig lunsj og et kort orienteringsmøte. Etterpå kan du finne deg til rette i de nydelige omgivelsene og for eksempel nyte en cocktail på terrassen mens du skuer utover Olifants River og den afrikanske bushen før kveldens velkomstmiddag.

Søndag: Bushvandring, sundowner, bushmiddag og nattsafari

Tidlig på morgenen kan du bli med på safarivandring på NYATIs eiendom sammen med en av våre profesjonelle rangere. Rangeren forteller om områdets flora og fauna, og siden dyrene er veldig aktive på morgenen, kan du være så heldig at du får se både neshorn, sjiraffer, flere antilopearter, sebraer, vortesvin og forskjellige fugler. Du lærer å følge dyrene ved å lese sporene de etterlater seg når de ferdes i naturen. Det kan være ting som knekte grener, ekskrementer, fotspor og annet. Foretrekker du å bli kjørt rundt, kan du velge å bli med på morgensafari i en de åpne safaribilene våre. 

Etter vandreturen serveres det en lekker frokostbuffé på utsiktsterrassen, og du har tid til å slappe av litt før ettermiddagens safaritur. Den starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen. Nå får du muligheten til å se "The Big 5". Dette er den tradisjonelle jaktbetegnelsen for de fem store, klassiske villdyrene – elefanten, bøffelen, løven, leoparden og neshornet. Våre lokale rangere guider deg rundt, og er du heldig, kan du oppleve alle fem på samme dag. Turen avsluttes på vårt eventyrlige sundowner-sted, Lion King, som byr på enestående utsikt over bushen. Her du kan nyte Sør-Afrikas eksotiske solnedgang akkompagnert av noe kaldt i glasset og litt å tygge på. Imens disker kokketeamet vårt opp med en ekte sørafrikansk "braai", altså en herlig bushmiddag under stjernene. Kokkene våre tryller litt ekstra med gode lokale råvarer, og serverer for anledningen den tradisjonelle gryteretten potjie ("poike"), basert på den opprinnelige NYATI-oppskriften. Gled deg til smaken av Sør-Afrika! Merk: Bushmiddag serveres kun når været tillater det.

Etterpå blir det en spennende nattsafari gjennom bushen i våre åpne safaribiler med store lyskastere som gjør det lettere å få øye på de ville dyrene. Det er utrolig stemningsfullt å si "god natt" til bushen i skumringen, og det er ekstra spennende å "jakte" i tussmørket når også rovdyrene er på jakt.

Mandag: Fuglesafari, ettermiddagssafari og sundowner

Mandag morgen kan du bli med på morgensafari i våre åpne safaribiler, og denne dagen fokuserer rangerne spesielt på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-sjøen og nedover langs elven. Her har vi størst mulighet til å få se noen av områdets mange fargesprakende fugler. Og selvfølgelig er det gode muligheter til å få sett andre ville dyr også. Hvem vet, kanskje dette er morgenen hvor du får øye på neshornet eller leoparden? 

Etterpå kan du nyte en deilig lunsj på den herlige terrassen vår med utsikt over Olifants River og slappe av ved bassenget før det er tid for solnedgangssafari på tampen av dagen. Nå kan du igjen være heldig og oppleve "Big 5" i tillegg til antiloper, sebraer, vortesvin, sjiraffer og gnuer i skumringen. På veien hjem gjør vi holdt ved et av våre vakre NYATI-utsiktspunkter. Her kan du nyte et glass vin eller en brus mens du ser solen gå ned bak Drakensberge. Om kvelden dekkes det et vakkert bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor sjefskokken vår serverer en lekker 3-rettersmeny.

Tilvalgsaktiviteter: Golf, quad bike-safari og township-tur

Tirsdag: NYATI “Big 5”-safari

Kruger National Park er en av Sør-Afrikas absolutt største attraksjoner. Nasjonalparken er på over 2,2 millioner hektar og byr på verdens største variasjon av ville dyr. Vi har blitt med i det viktige arbeidet for å sikre større arealer til landets ville dyr, og derfor er NYATI nå en del av Greater Kruger National Park. Det betyr at vi har fjernet alle stengsler mellom vår eiendom og Kruger National Park, slik at nasjonalparkens ville dyr nå ferdes fritt omkring hos oss. Det betyr også at vi kan tilby Big 5-safari eksklusivt for NYATIs gjester i vår 10 000 hektar store del av Kruger National Park. På vår egen eiendom kjører vi fritt omkring og gjerne utenfor allfarvei. Dermed har dere gode sjanser til å få sett både løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant samt andre ville dyr. I våre spesialbygde, åpne safarijeeper er det ingenting som står mellom deg og Sør-Afrikas dyr og natur. Med alle luktene og lydene tett på får du en sanseopplevelse du aldri kommer til å glemme. På denne turen drar vi på en noe lengre safaritur til yttergrensene av NYATI Safaris eiendom for å gi deg enda større mulighet til å oppleve "Big 5".

Vi kjører ut tidlig, før frokost, mens solen sakte glir opp over horisonten og lyssetter det makeløse landskapet omkring oss. Husk å ha film- og fotoutstyret parat. Dyrene er nemlig ekstra aktive om morgenen, og de minneverdige motivene står i kø og venter på å bli foreviget på denne turen. Tilbake på lodgen serveres det frokost på utsiktsterrassen. Etterpå kan du for eksempel slappe av ved bassenget fram til det er tid for en velsmakende lunsj. Etter lunsj fortsetter safarituren med flere natur- og dyreopplevelser i verdensklasse. Og er du heldig, får du nok en mulighet til å se "Big 5". Turen avsluttes med en sundowner på et av våre vakre utsiktspunkter. Her kan du nyte solnedgangen med litt lette forfriskninger til. Når du kommer hjem til lodgen mett av opplevelser etter en fascinerende safaridag, serverer vi en lekker trerettersmiddag i restauranten.

Onsdag: Ankomst til Cape Town

Etter frokost blir du kjørt til den lokale flyplassen, og derfra går turen videre med innenriksfly til Cape Town. Ved ankomst i Cape Town blir du mottatt av vår lokale representant, som sørger for at du blir kjørt til hotellet ditt i nærheten av populære V&A Waterfront. Her bor du tett på livet i byen, med hyggelige restauranter, kafeer, gallerier, butikker og musikkscener.

Torsdag: Utforsk V&A Waterfront

På V&A Waterfront kan man oppleve et livlig havnemiljø hele døgnet, med herlig utsikt til slepebåter, blafrende seil og sel som boltrer seg i havnebassenget. Her ligger også et av Cape Towns største kjøpesentre. Gå ikke glipp av det store kunst- og håndverksmarkedet, hvor utstillere fra hele Sør-Afrika viser fram håndverket sitt. Nyt en drink på kaien med utsikt over vannet og Taffelfjellet i bakgrunnen.

På V&A Waterfront kan du også ta forskjellige båtturer. Spesielt interessant er turen ut til Robben Island, hvor Mandela satt fengslet i 17 år. I dag er fengslet et museum.

Om kvelden kan du for eksempel dra på kveldspiknik til Signall Hill (ikke inkludert). Du blir hentet på hotellet sent på ettermiddagen, og kan glede deg til en frisk spasertur langs stranden ved Camps Bay. Deretter går turen langs en buktende vei som snor seg hele veien opp til fjellets topp, hvor du blir belønnet med en deilig kveldspiknik. Forestill deg at du trakteres med avkjølt hvitvin og lekre lokale spesialiteter på fjelltoppen, mens du nyter utsikten over Cape Town og ser hvordan byens lys tennes.

Fredag: F.eks. Kapp-halvøya og Kapp det gode håp

Heldagsutflukten rundt på Kapp-halvøya (entrébillett må kjøpes) er en fantastisk tur som vi mener er litt av et «must» når man er på disse kanter. Kapp det gode håp – det nest sydligste punktet på det afrikanske kontinentet – er legendarisk og imponerende. På denne heldagsturen får du oppleve hele Kapp-halvøyas kystlinje. Gled deg til svingete og bratte fjellveier som forbinder viker og sandstrender med landsbyer og fiskesamfunn. Underveis blir det stopp i Simon's Town, en marineby, med mange vakre viktorianske hus, samt i Boulder, hvor du kommer helt tett innpå en pingvinkoloni.

Bli med en glassbunnbåt ut fra Hout Bay og til der selene soler seg på Seal Island (entrébillett på kjøpes). På tuppen av Kapp-halvøya ligger det et naturreservat, hvor du får oppleve en vakker, men svært særegen og barsk natur, med den karakteristiske Fynbos-vegetasjonen. Ta den gamle tannhjulsbanen (ikke inkludert) opp til fyret, hvor du får den perfekte utsikt over Kapp det gode håp. Veien hjem til Cape Town går via panoramaruten langs Chapman's Peak, en vei som hever seg høyt over havet og snor seg gjennom de vakre forstedene Llandudno, Clifton og Camp's Bay.

Lørdag: Avreise fra Cape Town

Etter en siste frokost i Cape Town møter vår lokale representant deg på hotellet og sørger for at du blir kjørt til flyplassen. Derfra går turen videre, enten hjem til Norge eller til ditt neste reisemål.

Søndag: Ankomst til Norge

Også hjem går flyet om natten, og du kan sove på reisen. Det serveres både middag og frokost om bord på flyet, og det er én mellomlanding underveis, før du lander i Norge omtrent midt på dagen.

Vær oppmerksom på at det kan variere hvilken ukedag de forskjellige aktivitetene foregår på.

Øvrige utflukter ved Victoria Falls

Helikoptertur over Victoria Falls

Du kjenner garantert et heftig sug i magen når du flyr med helikopter langs Zambezi-elven og rett over kanten på det høyeste fossefallet. Piloten sørger for at du får sett fossefallene fra alle vinkler og gir deg de aller beste muligheter for å filme og knipse bilder av de majestetiske fossefallene.

Senter for skadde og foreldreløse elefanter

På denne halvdagsturen besøker du et lokalt senter for rehabilitering av skadde og foreldreløse elefanter. Du hentes tidlig på hotellet og kjøres til elefantsenteret, hvor du får servert kaffe og frokost. Du får en presentasjon av stedet før du hilser på elefantene. Hver elefant styres av en erfaren elefanttrener som villig deler sin store kunnskap om bushen med deg. Flokken følges dessuten også av en erfaren ranger til fots. På senteret får du god innsikt i elefantenes historie, hvordan de har endt opp til behandling her og hvilke trusler dagens elefantbestand er utsatt for.

Strikkhopp

Har du helteblod i årene, får du her muligheten til å hoppe i strikk fra broen som forbinder Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls danner et imponerende bakteppe for det hele.

Microlight-flyvning over Zambezi-elven

Om bord i et microlight-fly har du spektakulær utsikt over landskapet, Zambezi-elven og Victoria Falls. Velg mellom en kort flytur (15 minutter) og en lang flytur (30 minutter). Av sikkerhetshensyn er aldersgrensen 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Vær oppmerksom på at denne aktiviteten er svært væravhengig.

Elverafting

På raftingtur i en stor gummibåt kjenner du virkelig hvilke voldsomme krefter elven rommer. Det mer enn 100 meter dype juvet ved Victoria Falls byr på et ekte adrenalinkick for eventyrere. På grunn av de svært sterke strømmene anses Zambezi-elven for å være en av verdens heftigste raftingelver. Derfor er det også et krav at man må være i rimelig god form for å kunne bli med på denne aktiviteten.

Golf på Elephant Hills

Opplev en afrikansk versjon av en 18-hulls mesterskapsbane. Elephant Hills regnes som en av de beste golfbanene i hele Afrika. Banen er utformet av Sør-Afrikas legendariske golfspiller, Gary Player, og har et særdeles autentiske preg som gir deg følelsen av å spille midt ute i den afrikanske bushen. Her deler du grøntarealene med kuduer, vortesvin og ellipsevannbukker.

Tilleggsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Elvesafari på Olifants River

Bli med på en herlig båttur i en liten elvepram, og nyt livet i rolig tempo gjennom Krugerparken. Etter lunsj på NYATI Safari Lodge blir du kjørt i bil til den oppdemmede delen av Olifants River, hvor du ankommer midt på ettermiddagen. Her begynner en deilig og avslappende båttur. Vel om bord kan du lene deg tilbake og nyte bushens mange lyder og den vakre utsikten med ville dyr, mens elveprammen flyter stille av sted. Underveis vil dere se noen av de mange dyreartene som lever og trives langs elven. For dyr fungerer vann som et naturlig trekkplaster, så her er det mengder av fugler og små og store dyr som slukker tørsten – alt mens flodhestene dovner seg og krokodillene lurer i vannet.

Båtturen varer i cirka 1 time og 45 minutter, og etter elveturen blir du kjørt tilbake igjen til lodgen rundt middagstid. Minimum fire deltakere.


Pris per person ZAR 1 000,

Senter for truede dyrearter

Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand. Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen bevaring av truede dyrearter, og vi besøker dette imponerende redningssenteret for truede, foreldreløse og skadde ville dyr.

Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. Du får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene og får også mulighet til å komme helt tett innpå senterets beboere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Prisen inkluderer frokost på kafeen Deli@HESC.

Luftballong

Å sveve lydløst over landskapet er en magisk opplevelse. Luftballongen tar av ved soloppgang og flyr dere over vakre Blyde River, hvor dere får oppleve en fantastisk utsikt til Drakensberg og bushen. Det blir servert musserende vin og snacks etter turen, og tilbake på lodgen venter en stor frokost på dere.

Det blir arrangert turer om morgenen når den lokale ballongskipperen vurderer at det er vær til det. Dette vet han som oftest ikke før kvelden før, siden aktiviteten er svært væravhengig. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 4 500,

Helikoptertur

Bli med på helikoptertur over NYATIS eget viltreservat, og opplev den sørafrikanske bushen i fugleperspektiv. Turen varer i omkring 20 minutter, og helikopteret flyr over lodgen og langs vakre Olifants River. Nyt den enestående panoramautsikten over bushen, og prøv å få øye på de ville dyrene som beveger seg fritt omkring, som elefanter, sjiraffer, sebraer, neshorn og mange flere. Flyturen foregår med sertifisert pilot og sikkerheten er på topp. Min. to deltakere og maks. tre deltakere per flyvning.

Pris per person ZAR 4 500,

Microlight flyvning

Fra et microlight-fly får du fantastisk utsikt over landskapet. Med fullstendig uhindret utsyn og vinden som rusker deg i håret, er dette en intens og adrenalinpreget safariform. Det føles nesten som om du selv flyr over bushen. Turen begynner tidlig om morgenen og varer i omkring 20 minutter. Av sikkerhetshensyn er det en aldersgrense på 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Aktiviteten er svært væravhengig. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 2 000,

Quad bike-safari

Opplev en fantastisk og annerledes form for safari, hvor naturen og de ville dyrene setter agendaen. Utforsk den uberørte delen av Sør-Afrikas bush med en ATV, en firehjulet motorsykkel som er konstruert spesielt for terrengkjøring.

Dette er en morsom aktivitet for familier og alle som ønsker enda en mulighet til å komme tett på den ville naturen og få opp pulsen. 

Gjestene kjøres en tur på ca. et kvarter opp i terrenget, og derfra starter turene under ledelse av en lokal guide. Turene starter etter frokosten og sent på ettermiddagen. De varer i cirka 1,5 timer (to timer inkludert kjøreturen fra og til lodgen).

Minimum fire deltakere. Ingen krav om erfaring.

Pris per person: ZAR 1 000,

Jessica, den tamme flodhesten

I mars 2000 fant Tony og Shirley Joubert en foreldreløs og utsultet baby-flodhest ved Blyde River. Paret “adopterte” den vesle flodhesten og kalte henne Jessica. Jessica, som har vokst opp omgitt mennesker og husdyr, er i dag en av de største severdighetene i Hoedspruit, og hit valfarter både voksne og barn for å besøke henne. På denne utflukten får du sjansen til å komme helt tett innpå dette fantastiske dyret og blant annet være med når hun får tåteflaske, blir håndmatet og kost med. Jessica er utrolig kjærlig og elsker å være nær mennesker. Alle som vil – enten de er barn eller voksne – får derfor lov til å håndmate og klappe henne. Minimum fire deltakere.

Pris per person: ZAR 850,–  

Med forbehold om at Jessica kan besøkes på det aktuelle tidspunktet.

Golf på Hans Merensky

Sør-Afrika har også golfbaner i verdensklasse og er på mange måter et paradis for golfspillere. Hvis du er glad i golf, må du ikke gå glipp av muligheten til å spille en omgang blant Afrikas ville dyr. Du kan for eksempel gå en runde på den spennende 18-hulls Hans Merensky-banen som ligger cirka en times kjøring fra NYATI Safari Lodge. Det er en middels stor bane, og den ligger rett på grensen til verdensberømte Kruger National Park. Her har de ville dyrene fortrinnsrett – selv på greenen. Sjiraffer, antiloper, aper og vortesvin krysser hjemmevant fairwayen og minner deg på at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sørafrikanske bushen. I vannhullene ligger krokodiller og flodhester og koser seg, så husk å ta med deg ekstra baller. Området hvor banen ligger, var en gang en del av nasjonalparken, og du kan glede deg til en helt usedvanlig golfopplevelse i fantastiske omgivelser. Merk: Det er strenge vanningsrestriksjoner i området, og det betyr dessverre at banekvaliteten ikke er på topp. Husk forøvrig også at du kan trene på golfsvingen din på driving rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 350,

I tillegg kommer leie av golfutstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200,– per sett og leie av golfbil ZAR 210,–.

Ferskvannsfiske

Fisketurer er både avstressende og spennende på én og samme tid – kanskje mer spennende enn jakt til og med ... På fisketur har du nemlig enda mindre innflytelse over resultatet og er prisgitt vær og vind – og fiskene naturligvis, som til sjuende og sist selv bestemmer om de vil bite på kroken eller ikke. Bli med en profesjonell NYATI fiskeinstruktør på fisketur, og mål krefter med blant annet 

 • maller (common catfish) på opptil 50 kg
 • sølvmaller (silver catfish) på opptil 30 kg
 • tilapia på opptil 2 kg
 • yellowfish på opptil 3 kg
 • karper (common carp) på opptil 14 kg

Turen starter tidlig om morgen med en kopp kaffe på NYATI Safari Lodge før avgang. Framme ved båten serveres en lett morgensnack med kaffe/te til, før dere legger ut på Olifants River. De neste 3½ timene kan du nyte en båttur i ro og mak. Opplev fantastisk natur og vær omgitt av bushens ville dyr mens du prøver å lokke en fisk eller to til å bite på. Hva slags og hvor stor fisk du kan få avhenger av årstid og kan også variere fra båttur til båttur. Men elva byr på gode fiskesjanser, og instruktøren kjenner den ut og inn og vet hvor det er best å fiske i den enkelte årstiden. Omkring klokken 10.30 avsluttes fisketuren på land med en god brunsj, før turen går tilbake til lodgen.

Fiskeutstyr (sportsfiskestang og -hjul) og løyve er inkludert i prisen. Minimum to deltakere.

Pris per person ZAR 1 500,

Impalajakt

NYATI Safari tilbyr deg en unik mulighet til å kombinere safariopplevelser med impalajakt i verdensklasse mens du bor i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har med deg en profesjonell jaktleder, og jakten foregår til fots.

NYATI Safari Lodge er med i Association Of Private Nature Reserves (et av verdens største Big 5-reservater), hvor fokuset ligger på å sikre bestanden av ville dyr og deres bevegelsesfrihet. Jakten i området er en del av den naturlige viltpleien. Den foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot de ulike dyreartene. NYATI Safari Lodge kan derfor tilby gjestene sine impalajakt som en tilvalgsaktivitet i tillegg til det fastsatte safariprogrammet under oppholdet.

Trophy Fee:
ZAR 1900,– per nedlagt impala. Det skal betales full pris for skadeskutte impalaer og halv pris for impalaer du bommer på
ZAR 3900,– for 1 jeger på 1 dags jakt, inkl. profesjonell jeger som ledsager, 1:1
ZAR 2500,– per person for 2 jegere på 1 dags jakt, inkl. profesjonell jeger som ledsager 2:1
ZAR 600,– for innskyting av rifle og ZAR 600,– for rifleleie og patroner per dag
ZAR 1000,– per dag for ikke-jaktende observatører
Vær oppmerksom på 15 % VAT kommer i tillegg til ovenstående priser.

Det er ikke påkrevd å ha jaktløyve for å jakte i Sør-Afrika, men du må gjennomføre en skyteprøve på forhånd (innskyting av rifle).

Preparant:
USD 130, for platemontering
USD 105, for gulvskinn (ekstra USD 75,– ved ønske om svart filt)
USD 715, for skuldermontering
Frakt kommer i tillegg (ca. 350-550 USD)

Merk: Det kan ta opptil ett år før trofeet kommer fram. Vi bruker Life-Form Taxidermy, som er en av verdens beste preparanter. 

Vær oppmerksom på at det kan bli nødvendig å velge bort et par aktiviteter i det inkluderte safariprogrammet – det avhenger av om du vil ha en eller to jaktdager.

Du må bestille impalajakt senest fire uker før avreise. For mer informasjon og bestilling kontakter du vår sjefsranger, Sydney Staples på NYATI Safari Lodge, på e-postadressen sydney@nyatisafarilodge.co.za. All kommunikasjon med Sydney foregår på engelsk.

Regulering av viltbestanden

Det er av og til nødvendig å regulere bestanden av ville dyr i Kruger National Park for å sikre at det er nok mat til alle. Siden NYATI Safari Lodge er underlagt reglene til ledelsen i Krugerparken som holder overoppsyn med dette, er det de som informerer oss om når det er dyrearter som skal reguleres. Reguleringen inngår som en del av den naturlige viltpleien. Den foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot de ulike dyreartene. Det er på grunn av dette at vi i perioder kan tilby en kombinasjon av safariopplevelser og storviltjakt sammen med en profesjonell jaktleder. All jakt skjer imidlertid kun på forespørsel, og du må booke jakten senest 4 uker før avreise. 

Merk: For å kunne dra på storviltjakt må oppholdet ditt på NYATI Safari Lodge vare i minst to uker. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke skyter andre dyr enn de vi har fått direkte beskjed om å ta ut av ledelsen i Krugerparken. Alle spørsmål om priser og viltregulering samt bestilling av storviltjakt gjøres via vår sjefsranger, Sydney Staples på NYATI Safari Lodge, på e-postadressen sydney@nyatisafarilodge.co.za. All kommunikasjon med Sydney foregår på engelsk.

Township-tur

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 1 200,

Heldagstur til Kruger National Park

Bli med på safari i den offentlige delen av Kruger National Park. Den mer enn 100 år gamle parken er med sin store variasjon av dyr og natur en av verdens beste safariparker og rett og slett et av de aller beste stedene å oppleve ville dyr i sitt naturlige miljø. Den offentlige delen av Krugerparken tilsvarer omtrent 2/3 av Jyllands areal. Parken er 350 km lang og cirka 65 km bred. Det er gode veier gjennom nasjonalparken, og mange dyr har etter hvert blitt så vant til brummende firehjulinger at du kan komme tett innpå dem. Nasjonalparken kan skilte med hele 147 dyrearter, 507 fuglearter, 34 amfibier, 116 krypdyr, 1980 plante- og tresorter, og du har svært gode sjanser for å få sett ”The Big 5”, altså løven, leoparden, elefanten, neshornet og bøffelen, her.

Safarien starter tidlig om morgenen, og du får spise frokost i det fri mens solen glir opp over horisonten og sender sine glitrende stråler utover det fantastiske landskapet. På turen blir det også stelt til en lekker lunsj på ekte Karen Blixen-vis, med hvit duk og et forlokkende utvalg retter  i en av parkens innhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2 800,–

Heldagstur til Drakensberg

Turen går til Drakensberg, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberg-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen. Avreise skjer fra lodgen tidlig på morgenen. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 2 200,–

Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på tilleggsaktivitetene.

Øvrige utflukter i Cape Town

Cape Town og Stellenbosch i det sørafrikanske vinområdet ligger ikke langt fra hverandre. Dermed er det lett å oppleve vinområdet med base i Cape Town.

Rundtur i Cape Town

En privat halvdagstur, hvor du besøker den gamle bydelen med sine mange godt bevarte, historiske bygninger samt noen av Cape Towns sjarmerende og svært forskjellige forsteder. Hør historiens vingesus ved Castle of Good Hope og byens rådhus, hvor Nelson Mandela holdt sin første tale etter løslatelsen fra Robben Island. Turen går også forbi parlamentsbygningene, Sør-Afrikas eldste kirke Groote Kerk, og katedralen St. George. Det blir også tid til å gå en tur i Company Gardens, se museene og oppleve Green Market Square. 

Underveis får du se de fargerike og interessante Malay-husene, som er innhyllet i Orientens mystikk og deilige krydderdufter. Her kan du knipse dine egne postkortbilder av de ikoniske og fargesprakende husene. Til slutt tar du turen opp på det over 1000 meter høye Taffelfjellet. Her får du virkelig følelsen av å stå på verdens tak og kan nyte en spektakulær 180-graders panoramautsikt. Underveis på utflukten kjører du langs Atlanterhavskysten, via Sea Points flotte strandpromenader og den velstående bydelen Camp’s Bay.

Turens rute og program kan tilpasses individuelle ønsker. Det er for eksempel mulig å bli med på en kort omvisning på en diamantfabrikk. Dette avtales med guiden på stedet.

Vindistriktene og Stellenbosch

Velg mellom halvdagstur og heldagstur. En rundtur i Kapp-provinsens største vindistrikter er en av provinsens helt store opplevelser. På halvdagsturen passerer dere en rekke vakre vingårder i Stellenbosch, oppført i typisk Cape-Dutch-stil med hvite stukkatur-utsmykkede gavler og store vinduer. Turen går innom to–tre gårder hvor dere prøvesmaker de edle dråpene og kan lære om druene og produksjonen. Lunsjen kan inntas utendørs under store trekroner på en av gårdenes populære restauranter. Det er også satt av tid til å gå en tur i selve Stellenbosch, Sør-Afrikas nest eldste by, med sine smale, koselige gater og kaffebarer.

Velger du å utvide turen til en heldagstur (kan avtales med guiden på stedet), får du også med deg historiske Franschoek og Paarl, hvor det blir anledning til enda en vinsmaking eller et besøk i Nelson Mandelas tidligere fengsel, Victor Vester. Turens rute og program tilpasses de enkelte gjester og deres ønsker for dagen.

Kapp-halvøya og Kapp det gode håp

Halvdagsutflukten rundt på Kapp-halvøya er en virkelig fantastisk tur som vi anbefaler på det varmeste. Kapp det gode håp – det nest sydligste punktet på det afrikanske kontinentet – er både legendarisk og imponerende. På denne halvdagsturen får du oppleve hele Kapp-halvøyas kystlinje. Gled deg til svingete og bratte fjellveier som forbinder viker og sandstrender med landsbyer og fiskesamfunn. Underveis blir det stopp i Simon's Town, en marinebase, med mange vakre viktorianske hus, samt i Boulder, hvor du kommer helt tett innpå en pingvinkoloni (inngangsbillett ikke inkludert).

På spissen av Kapp-halvøya ligger det et naturreservat, hvor du får oppleve en vakker, men barsk og særegen natur med karakteristisk Fynbos-vegetasjon. Ta den gamle tannhjulsbanen (ikke inkludert) opp til fyret, hvor du får den perfekte utsikt over Kapp det gode håp. Veien hjem til Cape Town går via panoramaruten langs Chapman's Peak, en vei som hever seg høyt over havet og snor seg gjennom de vakre forstedene Llandudno, Clifton og Camp's Bay

Hvis du utvider turen til en heldagstur, kan du seile ut med glassbunnbåt til selene som soler seg på Seal Island (OBS: Båtturen er ikke inkludert i prisen). På heldagsturen reiser dere også forbi Sør-Afrikas eldste vinområde, Constantia Valley, før turen avsluttes i Kirstenbosch botaniske hage, hvor det er satt av tid til å nyte den over 100 år gamle hagen.

Hvalruten og Hermanus

Denne heldagsturen går til hvalbyen Hermanus ved Indiahavet, en av verdens beste landbaserte hvalsafari-destinasjoner. Her får du muligheten til å komme tett innpå noen av verdens største havpattedyr. Samtidig er Hermanus en moderne ferieby med mange fantastiske skalldyrrestauranter og fristende tilbud. Nyt den maleriske kyststrekningen, og opplev de majestetiske sørkaperne som boltrer seg i det varme vannet utenfor Hermanus’ kyst. 

Turen går om vakre False Bay med småbyene Gordons Bay, Pringle Bay og Betty’s Bay. Sistnevnte er kjent for de ville blomstene som vokser i The Harold Porter Nature Reserve. Du vil også få muligheten til å nyte den fantastiske utsikten over vinmarkene og Walker Bay fra toppen av Rotay Hill. 

Rundt Hermanus har du de aller beste forutsetninger for å få sett hvalene fra land. Sjansen er størst i tidsrommet juli til november, når du kan oppleve hvaltypen sørkaper her. Er du heldig, kommer hvalene helt inn i bukten for å leke og pare seg. Følg med på den lokale hvalguiden – han blåser i hornet sitt når det er hvaler i sikte. Er det interesse for det, er det mulig å kjøpe en båttur med hvalsafari. Dette avtales med guiden på stedet. 

På vei hjem kjører dere gjennom vakre daler, flotte fjell, fruktplantasjer og vinmarker – og avhengig av årstiden kles landskapet i Fynbos-vegetasjon i form av fargerike blomstertepper.

Township-tur i Cape Town

På denne private halvdagsturen opplever du den multikulturelle siden av Cape Town og kommer tett på lokalbefolkningen. Turen går fra District Six, hvor en tvangsflytting på 1970-tallet endret mange menneskers liv, og videre til Cape Towns eldste formelle township, Langa. Du får også se mer uformelle bosetninger, hvor tradisjonelle healere og shebeens (nabolagspuber) bidrar til townshipens rike kulturliv. Møt lokale entreprenører, besøk en lokal skole og smak på en tradisjonell øl på en lokal shebeen.

Dykk med hvithaier

På denne heldagsturen får du oppleve den fryktinngytende og fascinerende hvithaien på nært hold. Utflukten starter med tidlig avreise fra hotellet, og underveis til havnen i Gansbaai får du en gjennomgang av dagens program og en sikkerhetsbrifing. Fra Gansbaai legger dere ut i en stor og særdeles stabil båt. De neste timene tilbringer dere ute på havet, og underveis får du muligheten til å se hvithaier, seler, masse fugler – og kanskje er du så heldig at du får se hvaler også (mellom juni og desember). Det hele kan nytes fra dekket, men er du mer eventyrlysten, kan du også velge å dykke ned blant haiene i et sikret bur og oppleve dem på nært hold. 

Underveis vil det bli servert lunsj, snacks og brus på båten. Du kommer tilbake på hotellet i Cape Town på tampen av ettermiddagen.

Båtturer, f.eks. til Mandelas fengselsøy, eller solnedgangscruise

På V&A Waterfront kan du også kjøpe forskjellige seilturer. Særlig interessant er turen ut til Robben Island, hvor Mandela satt fengslet i 18 år. I dag er fengslet et museum. Du kan også velge noe mindre dramatisk som f. eks en romantisk solnedgangsseilas med champagne!

Klimatabell Victoria Falls, Zimbabwe

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 171 mm
171 mm
Februar
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 140 mm
140 mm
Mars
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 76 mm
76 mm
April
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
Mai
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 3 mm
3 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 8 °C
8 °C
Soltimer per dag: 11
11
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 0 mm
0 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 0 mm
0 mm
August
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 10 °C
10 °C
Soltimer per dag: 11
11
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 0 mm
0 mm
September
Dagtemperatur: 33
33 °C
Nattemperatur: 15 °C
15 °C
Soltimer per dag: 12
12
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 1 mm
1 mm
Oktober
Dagtemperatur: 34
34 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 12
12
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
November
Dagtemperatur: 33
33 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 64 mm
64 mm
Desember
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 163 mm
163 mm

Klimatabell NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 93 mm
93 mm
Mars
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 37 mm
37 mm
Mai
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 66 mm
66 mm
Desember
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer per dag: 8
8
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 94 mm
94 mm

Klimatabell Cape Town

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer per dag
Nedbør (gjennomsnitt per måned)
Januar
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 11
11
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
Februar
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
Mars
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 14 °C
14 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 30 mm
30 mm
April
Dagtemperatur: 22
22 °C
Nattemperatur: 12 °C
12 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 50 mm
50 mm
Mai
Dagtemperatur: 20
20 °C
Nattemperatur: 10 °C
10 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 70 mm
70 mm
Juni
Dagtemperatur: 18
18 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 90 mm
90 mm
Juli
Dagtemperatur: 17
17 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer per dag: 5
5
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 100 mm
100 mm
August
Dagtemperatur: 18
18 °C
Nattemperatur: 8 °C
8 °C
Soltimer per dag: 6
6
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 70 mm
70 mm
September
Dagtemperatur: 19
19 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer per dag: 7
7
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 50 mm
50 mm
Oktober
Dagtemperatur: 21
21 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer per dag: 9
9
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 40 mm
40 mm
November
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer per dag: 10
10
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm
Desember
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 15 °C
15 °C
Soltimer per dag: 11
11
Nedbør (gjennomsnitt per måned): 20 mm
20 mm

Kart

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.