23 96 65 96
Søk

NYATI Safari reisemål

NYATI Safari er spesialister på Afrika-reiser. Vi har egne luksuslodger i Sør-Afrika, som vi arrangerer safarireiser til. Hos oss får du oppleve en kulinarisk safari med alt inkludert og gode muligheter for å oppleve The Big 5. NYATI Safari Lodge ligger i åpen tilknytning til Kruger National Park, og det gjør at du får oppleve bushens ville dyr fra første rad. Du kan også kombinere safarireisen med mange andre reisemål i det sørlige Afrika, f.eks. Cape Town, vinområdet, Garden Route, Victoria Falls og kongerikene Lesotho og Swaziland, og du kan til og med avslutte safarituren med en badeferie på Mauritius eller Zanzibar. Nedenfor kan du lese mer om reisemålene våre i Afrika.

Reiser til Sør-Afrika

Når du reiser med oss til Sør-Afrika, kan du velge om du vil starte eller avslutte ferien med en luksussafari på NYATI Safari Lodge i Krugerparken. Her kan du oppleve mange av de ville dyrene på safariturer i våre åpne safaribiler. Du får gode muligheter til å se blant annet elefanter, løver, bøfler, flodhester og en overflod av fantastiske fugler. Sør-Afrika byr også på storslåtte naturopplevelser, betakende kyststrekninger, en av verdens vakreste storbyer, Cape Town, fantastiske viner, gastronomi og herlige strender. Du kan kombinere safarioppholdet ditt med mange andre opplevelser i Sør-Afrika, og vi skreddersyr gjerne reisen for deg, slik at du får alle dine ønsker oppfylt.

Reiser til Zimbabwe og Botswana

Du kan forlenge det sørafrikanske safarieventyret ditt med noen dager ved Victoria Falls i Zimbabwe og eventuelt med en eller to ekstra safaridager i Chobe National Park i Botswana. Her finner du Afrikas største konsentrasjon av elefanter. Fantastiske Victoria Falls er en av Afrikas største severdigheter, og det er lett å forstå når man opplever de magiske fossefallene på nært hold. Et fint anlagt stisystem fører deg fram til fossefallene, slik at du kan se dem fra flere sider. Fossefallene utgjør en del av grensen mot Zambia, og like ved fossefallene kan du se broen som forbinder de to landene.

Reiser til Mauritius

Vil du avslutte ferien med hvite sandstrender, snorkling, krystallklart vann, vaiende kokospalmer og kulinariske opplevelser, anbefaler vi en tur til paradisøya Mauritius. Her kan du slappe av i tropiske omgivelser. Får du lyst til å oppleve mer, byr øya på vakker natur, fjell, bølgende landskaper, teplantasjer, templer samt bygninger i kolonistil og shopping i hovedstaden Port Louis. Du kan også spille golf på noen av øyas gode golfbaner, og hotellene tilbyr mengder av aktiviteter for store og små. Mauritius ligger i Indiahavet og har et behagelig klima året rundt.

Reiser til Zanzibar

På eksotiske Zanzibar finner du herlige strender med turkisblått vann, fantastiske naturopplevelser, et vell av kryddervarianter og den gamle bydelen Stone Town. Øya er det perfekte stedet å avslutte safarireisen på, for deg som søker både tilbakelent strandliv, kultur og historie. Zanzibar byr på tropiske strender, slanke palmer og fargestrålende koraller – her kan du virkelig slappe av. Du bør heller ikke gå glipp av et besøk i Stone Town, som står på UNESCOs liste over verneverdige verdensarvområder. Her finner du smale smug, arabiske hus med imponerende treporter og byens berømte basarer, hvor du kan stifte bekjentskap med noen av øyas mange kryddersorter.

Reiser til Dubai

Vil du avslutte ditt afrikanske safarieventyr med sol, strand, shopping og eventyrlige opplevelser, er Dubai reisemålet for deg. Her finner du luksuriøse hoteller, fantastiske shoppingsentre, den berømte Jumeirah-stranden og autentisk arabisk stemning i den gamle bydelen. Våre utvalgte hoteller har både herlige bassengområder og adgang til privat strand. Og vil du krydre dagene med flere opplevelser, kan du bli med på noen av utfluktene vi tilbyr. Hva med en ørkensafari med middag i beduinleir eller en kveldsseilas på elven Dubai Creek med middag om bord i en gammel dhow-trebåt? Ved å velge å stoppe noen dager i Dubai får du delt opp hjemreisen, så den siste flyturen bare blir på i overkant av sju timer.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.