23 96 65 96
Søk

Reiser til Dubai

Dubai er den perfekte avslutning på safarieventyret om du drømmer om hvite sandstrender, gode shoppingmuligheter og et hav av interessante utflukter. Her finner du nemlig alt du kan ønske deg av en badeferie som er krydret med spennende opplevelser. En ferie i Dubai byr både på unike omgivelser og kulturelle inntrykk. Hvis du samtidig synes at reisen hjem fra det sørlige Afrika er i lengste laget, er det rett og slett smart å tilbringe noen avslappende dager i Dubai før du flyr det siste stykket hjem til Norge.

Les mer om Dubai

Dubai – en unik destinasjon med et vell av muligheter

Ingen andre steder på jordkloden er som Dubai. Dubai er den største – og mest ikoniske – byen i De forente arabiske emirater. Den ligger vakkert til ved Persiabukta og har en særdeles imponerende skyline. Dubai formelig oser av eksklusivitet og luksus og byr i tillegg på noen opplevelser du ikke finner andre steder: enestående ørkeneventyr med deilig middag i en beduinleir, og rundtur i en unik by hvor du blant annet finner verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, som rager 828 meter til værs. Dubai kan dessuten skilte med fantastiske shoppingopplevelser, vakre sandstrender, et herlig maritimt miljø omkring marinaen, souk-er og en gamleby med genuin arabisk stemning. Dubai er kontrastenes by – her finner du nytt og gammelt side om side i en fusjon av moderne skyskrapere og det gamle Orienten. Et av høydepunktene er imidlertid de hvite sandstrendene. Her inviteres du til å slappe av under en knallblå himmel – i Dubai skinner solen nemlig året rundt! Fra Jumeirah Beach kan du også nyte synet av Burj al Arab – det verdensberømte sjustjernershotellet som er formet som et seil.

Overnatting du drømmer om

Med alle opplevelsene og mulighetene Dubai byr på, er en ferie her noe som passer for både yngre og eldre. Vi har omsorgsfullt valgt ut hoteller som passer for alt fra par og barnefamilier til vennegrupper, og som skaper en perfekt, trygg og herlig ramme rundt ferien i Dubai. Du kan velge om du vil bo på den berømte menneskeskapte og palmeformede øya Palm Jumeirah, hvor du finner en overflod av fine strender og rolige omgivelser, eller ved marinaen hvor strand, restauranter og et summende byliv skaper en enestående atmosfære. Og vil du ha det litt mer luksuriøst, kan du bo ved Pearl Jumeirah. Dette hotellet er perfekt for de litt mer kresne og for deg som gjerne vil bo litt nærmere den gamle bydelen. Alle våre hoteller har både herlige bassengområder og adgang til privat strand.

Dubai og safari – hvorfor ikke?

Vi tilbyr reiser til Dubai i kombinasjon med vår luksussafari i Krugerparken i Sør-Afrika. Du kan imidlertid alltid be oss om å skreddersy reisen, så den blir akkurat slik du vil ha den. Det betyr at du også kan velge å kombinere et safarieventyr og Dubai med flere av de andre reisemålene våre i det sørlige Afrika – for eksempel Cape Town, vinområdet, de tre kongerikene eller Victoria Falls. Uansett hva slags kombinasjon av reiser du velger, kan vi anbefale at du avslutter en begivenhetsrik og eventyrlig tur til det sørlige Afrika, med en deilig strandferie i Dubai, hvor du kan slappe av og fordøye alle inntrykkene du har fått på turen.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.