23 96 65 96
Søk

Reiser til Sør-Afrika

En reise i Sør-Afrika gir deg uforglemmelige opplevelser og minner for livet. Sør-Afrika er et mangfoldig land som bl.a. byr på Big 5-safari i verdensklasse, fantastisk natur, spennende storbyer, vakre strender, verdenskjente viner og store kulinariske opplevelser. Her kan du bli med på safari i en av verdens beste safariparker, smake på herlige viner fra vinområdet, kjøre langs maleriske Garden Route, utforske Cape Town med Taffelfjellet og Kapp det gode håp, gå på vandretur i Drakensberg og lære om sørafrikanernes tradisjonsrike kulturer.

Les mer om Sør-Afrika
NYATI Safari, Cape Town & vinområdet
NYATI Safari, Cape Town & vinområdet
Opplev safari i verdensklasse, vakre Cape Town og Sør-Afrikas idylliske vinområde, hvor mange verdensberømte viner blir til
Fra 41 995,– for 17 dager
NYATI Safari, Cape Town & strandliv
NYATI Safari, Cape Town & strandliv
Kombiner Sør-Afrikas høydepunkter innen safari, storby og strandferie i vinområdet ved Cape Town og ved noen av Afrikas beste strender i Plettenberg Bay
Fra 47 995,– for 17 dager
NYATI Safari & Johannesburg
NYATI Safari & Johannesburg
Kombiner safarieventyret ditt med et besøk til historiske Johannesburg, og opplev byens mange fascinerende kontraster
Fra 33 995,– for 12 dager

Luksussafari i Sør-Afrika

Afrika har verdens største bestand av ville dyr, og derfor er ikke en reise til Sør-Afrika komplett uten en safaritur i Kruger National Park. På alle reisene våre til Sør-Afrika anbefaler vi at du starter med en ukes luksussafari på NYATI Safari Lodge. Her kan du oppleve The Big 5 og komme tett innpå mange av nasjonalparkens ville dyr i vårt eget viltreservat. Viltreservatet ligger i direkte forbindelse med Krugerparken og de ville dyrene ferdes derfor fritt omkring hos oss. Vi tilbyr et komplett safariprogram med to daglige safariturer og alt inkludert. Siden vi kun kjører på vår egen eiendom, kan vi kjøre utenfor allfarvei, og dermed har du enda større sjanse til å komme tett innpå de ville dyrene. Er du heldig, kan du også oppleve flere av dyrene fra din egen private terrasse, hvor du har panoramautsikt over Olifants River. Her har du gode muligheter for å få se flodhester, elefanter, antiloper og aper. Og vil du krydre Sør-Afrika-safarien din med enda flere eventyr, kan vi anbefale å starte reisen med en enestående safariopplevelse til fots i den sørafrikanske bushen. Om dagen vandrer du i rolig tempo, og nettene tilbringer du i mobile teltleire. En autentisk opplevelse for naturelskere.

Privat safari i Sør-Afrika for store og små

Er dere en gruppe på minst åtte personer, kan vi tilby en privat safariopplevelse på vår eksklusive safarileir, NYATI Cheetah Camp. Her har dere egen ranger og kokk og får også et privat safariprogram, hvor dere selv bestemmer tempoet. Leiren ligger i gåavstand til NYATI Safari Lodge, men likevel langt nok unna til at dere får en skjermet og privat opplevelse. Oppholdet er all inclusive og inkluderer et komplett safariprogram. Dette er et populært valg for familier med barn eller når flere generasjoner ønsker å reise sammen.

Kombiner safari med storby, strand og vin

Ingenting er mer naturlig enn å kombinere et safarieventyr i Krugerparken med noen av Sør-Afrikas andre spennende reisemål. Cape Town, som er en av verdens vakreste storbyer, er et populært sted å avslutte ferien. Her kan du nyte den spektakulære utsikten fra toppen av Taffelfjellet, utforske den berømte promenaden V&A Waterfront og dra på en tur til Kapp det gode håp. Du kan også avslutte med et par dager i Johannesburg, hvor du kan besøke townshipen Soweto eller hovedstaden Pretoria og shoppe på et av byens mange shoppingsentre. På sørkysten av Sør-Afrika finner du landets beste strender ved Plettenberg Bay. Vil du utforske mer av den vakre kyststrekningen mellom Cape Town og Port Elizabeth, anbefaler vi deg å ta noen dager Knysna, som ligger nydelig til midtveis i Garden Route – Afrikas sannsynligvis vakreste kyststrekning med laguner og innsjøer. Et av høydepunktene i Sør-Afrika er det fantastiske vinområdet med sine prisbelønte viner. Du bør virkelig unne deg et par dager i vinområdene i det sørlige Afrika, hvor du kan smake på deilige viner og oppleve kokkekunst av ypperste merke.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.