23 96 65 96
Søk

Seniorreiser for alle

NYATI Safari tilbyr seniorreiser som skiller seg ut fra alt du har opplevd før. I tillegg til fargerike kulturer, den storslåtte afrikanske naturen og ville dyr gir vi deg nemlig en totalopplevelse innenfor trygge rammer. Med like stor forkjærlighet for det sørlige Afrika som for skandinavisk kvalitet har vi ønsket glade gjester velkommen på våre mange pensjonistreiser helt siden 1998.

Les mer om seniorreiser
NYATI Safari & Mauritius
NYATI Safari & Mauritius
Bli med på safari i verdensklasse, og rund av med en ukes badeferie i strandparadiset Mauritius som byr på kritthvite strender og turkisblått hav
Fra 48 995,– for 17 dager
NYATI Safari & Zanzibar
NYATI Safari & Zanzibar
Bli med på safari i verdensklasse, og avslutt med en badeferie i tropeparadiset Zanzibar, som byr på kritthvite strender og asurblått hav
Fra 41 995,– for 17 dager
Rovos Rail: Cape Town–Pretoria
Rovos Rail: Cape Town–Pretoria
Bli med på en eventyrlig, uforglemmelig og luksuriøs togreise gjennom det spektakulære afrikanske landskapet
Fra 19 995,– per person

Eksklusive safariopplevelser i – nye – venners lag

Vi tilbyr naturligvis private boforhold på lodgene våre, men det betyr ikke at du ikke kan dele opplevelsene dine med mange nye bekjentskaper. Vi ser ofte at reiser med både par og enslige eldre skaper vennskap for livet, og det har bidratt til at det er stor etterspørsel etter våre reiser for eldre og pensjonister. Ingenting er mer livsbekreftende enn en kjøretur gjennom den overdådige sørafrikanske bushen omgitt av ville dyr som man ellers kun kjenner fra filmer og dyrehager. Det er slike opplevelser som knytter mennesker tettere sammen – og det er det vi brenner for.

Vin, storby og mye mer

Våre seniorreiser behøver imidlertid ikke bare dreie seg om løver, elefanter og flodhester – selv om det selvfølgelig er obligatorisk når man er i det sørlige Afrika. Vi tilbyder nemlig også reiser til livlige og vakre storbyer som Cape Town, og du kan også utforske Sør-Afrikas idylliske vinområde, hvor du kan skjemme bort smaksløkene med eksepsjonelle viner. Andre eksempler på populære og spennende aktiviteter omfatter blant annet avslapning på Zanzibars hvite strender, golfferie på Mauritius, utflukt til majestetiske Victoria Falls, reiser langs Afrikas vakreste kyststrekning, Garden Route, og turer til blant annet Kapp det gode håp.

Vårt utgangspunkt er deg

Vårt mål er å gi deg den perfekte seniorferien og minner for livet. Vi tar utgangspunkt i dine drømmer, og med våre mange pålitelige samarbeidspartnere, vakre reisemål og allsidige opplevelsestilbud er det høyst sannsynlig at vi kan virkeliggjøre drømmene for deg. Dermed får du akkurat den seniorreisen du ønsker deg, enten det er naturopplevelser, spennende gastronomi eller noe helt annet du brenner for. På våre pensjonistreiser kan du besøke utallige fantastiske reisemål i Sør-Afrika, Mauritius, Zanzibar, Zimbabwe og Botswana, og vi kan alltid skreddersy reisen spesielt for deg. Møt opp på et av reiseforedragene våre, eller be om et tilbud via nettstedet vårt – det er helt gratis. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.