23 96 65 96
Søk

Sikkerhet og trygghet i Afrika

Når du reiser med NYATI Safari til Sør-Afrika, kan du være trygg på at sikkerheten er satt i høysetet. Å sikre gjestene våre på hele reisen er utrolig viktig for oss som ansvarlig reisearrangør. Derfor benytter vi kun de beste og mest profesjonelle samarbeidspartnere på alle våre reisemål. I tillegg fokuserer vi sterkt på helse og hygiene – både under oppholdet i Afrika og på selve reisen. Vi benytter kun de store flyselskapene som har installert nye luftfiltre som sikrer at kabinen tilføres en kontinuerlig strøm av frisk luft hele reisen gjennom. Siste nytt er at du nå i tillegg blir virustestet før avreise, og at det er obligatorisk å bruke munnbind på alle flygninger for å minimere risikoen for smitte om bord. Når du ankommer flyplassen i Hoedspruit, sørger vi for sikker direktetransport videre til NYATI Safari Lodge.

Hygiene og helse på NYATI Safari Lodge

For at du skal føle deg trygg under oppholdet hos oss på NYATI Safari Lodge, har vi valgt å følge de danske myndighetenes råd og veiledning i forbindelse med korona-epidemien. Det betyr blant annet at vi har satt fram håndsprit i alle fellesarealer i restauranten, baren, loungeområdet, safaributikken og spaet.

Vi sørger for at du kan holde god avstand til andre på safariturene våre. Vi kjører kun i åpne safaribiler og vi sprayer og rengjør alle biler og restauranten grundig hver dag.

I tillegg har vi sørget for at det er god plass mellom bordene i restauranten, slik at man ikke sitter for tett. Middagene serveres under åpen himmel i bomaen, på bushmiddag på Lion King eller i vår overbygde utendørsrestaurant uten vegger. Du oppholder deg derfor utendørs det meste av tiden når du ikke er hos deg selv i bungalowen, villaen eller teltet. 

De fleste aktivitetene er utendørs, og vi har mange tiltak for å sikre våre gjester. Blant annet har alle ansatte i NYATI Safari blitt vaksinert. Alle medarbeidere som er kontakt med gjestene våre eller maten vi serverer, har på seg maske eller visir av sikkerhetshensyn.

Akuttberedskap og medisinsk assistanse

Vi har naturligvis også akuttberedskap på NYATI Safari Lodge. Vi samarbeider med Africa Safe-T, som er en av Sør-Afrikas ledende tilbydere av nødberedskap og medisinsk assistanse. Alle rangerne på lodgen samt deler av det øvrige personalet er dessuten opplært og trent i hvordan man yter førstehjelp, og det finnes også medisiner og medisinsk utstyr for behandling av mindre skader på lodgen. Vi har innredet et minisykehus på lodgen og har en fast tilknyttet sykepleier. Alle medarbeiderne våre blir kontrollert/screenet hver dag, og hvis en av gjestene våre skulle føle seg dårlig, har vi også mulighet for å virusteste vedkommende. I tillegg kan personalet kontakte en lege døgnet rundt, som kan bistå med behandling og eventuelt sende ambulanse eller ambulansehelikopter hvis det skulle inntreffe en alvorlig hendelse.

Reis trygt og sikkert til det sørlige Afrika

Vi benytter kun private klinikker og sykehus av høyeste standard. Dermed kan du føle deg trygg hvis du skulle få behov for legehjelp, uansett hvor i Afrika du reiser med oss. På NYATI Safari Lodge samarbeider vi med privatklinikkene Tzaneen i Wolkberg og Mediclinic i Nelspruit samt med det private sykehuset Kiaat i Nelspruit, som vi kan sende gjester til døgnet rundt. De er alle blant de beste i Sør-Afrika. Skal du avslutte safariferien din på et de andre reisemålene våre, har vi sørget for at det også der finnes gode, private sykehus nær hotellene vi bruker. Det gjelder både i Cape Town, på Mauritius og i Stone Town på Zanzibar. 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en trygg og sikker reise med NYATI Safari til det sørlige Afrika.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.