23 96 65 96
Søk

The NYATI Collection

Hos oss i NYATI Safari kan du kombinere vår luksussafari med et bredt utvalg av spennende reisetyper som er tilpasset dine ønsker. Enten du skal på bryllupsreise, familieferie, badeferie, golfferie, kjør selv-ferie eller safari til fots, kan vi skreddersy reisen for deg.

Les mer om The NYATI Collection

Eksklusive reiser

Sør-Afrikas enestående natur og dyreliv står i særstilling og oppleves best på en luksussafari hvor du bor på en av våre eksklusive safarilodger. Hos oss kan du velge mellom flere forskjellige boligtyper og få akkurat det du drømmer om. Våre River-bungalower har plass til to personer, Rhino-teltene våre kan huse inntil to voksne og 2 barn, Olifant Villa-suitene passer til fire personer og vår Cheetah Camp passer for familier på inntil 14 personer. Reiser du som en del av en større gruppe eller en mindre bedrift, kan vi dele inn lodgene våre på forskjellige måter, slik at gruppen din får et eksklusivt opplegg for grupper på inntil 90 personer.

Gleden over å oppleve noe sammen

Man skal aldri undervurdere gleden ved å dele reiseopplevelser med familie og venner. Våre familie- og gruppereiser er utrolig populære, og familiesafariopplegget vårt er tilpasset store som små, så her kan barn i alle aldre delta. Om du velger det private safarikonseptet vårt, bor du og familien din i NYATI Cheetah Camp med egen kokk og sjåfør/ranger. Dermed kan dere bestemme tempoet på safariopplevelsene helt selv. Cheetah Camp er derfor veldig godt egnet når flere generasjoner reiser sammen – besteforeldre, barn og barnebarn. Er dere for eksempel to vennepar som reiser sammen, kan vi anbefale Olifant Villa-suitene. Uansett om du reiser med familien eller venner, vil vi gjøre alt vi kan for å innfri dine forventninger til safariferien og finne akkurat den boligen som passer for deg, dine behov og dine ønsker.

NYATI Safari til fots

Vil du oppleve safari på en annerledes, autentisk måte, kan vi anbefale å begynne safarireisen med et par dagers vandring i rolig tempo. NYATI Safari til fots er et veldig populært tilvalg. Opplev en mangfoldig flora og fauna sammen med en profesjonell vandreguide. Når mørket senker seg, overnatter du i en mobil teltleir med toalett- og baderomsfasiliteter. Vandreturen foregår i NYATIs eget viltreservat, som er en integrert del av berømte Kruger National Park, og våre profesjonelle vandreguider gjør sitt ytterste for å spore opp dyrene og gi deg inngående kunnskap om Sør-Afrikas spennende dyreliv. Etter tre dager til fots blir du innlosjert i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge, hvor flere safariopplevelser venter.

Afrikas beste strender

Hvis du vil avslutte safarireisen din med en sol- og badeferie, så har vi plukket ut noen av det sørlige Afrikas beste destinasjoner for deg, slik at du kan slappe av sammen med reisepartneren eller familien din. Mauritius byr på badeferie i de herligste omgivelser, med tropiske strender, krystallklart vann, vaiende palmer og hoteller for enhver smak. Zanzibar tilbyr en herlig blanding av eksotiske strender, kokospalmer, turkisblått hav, krydderplantasjer og historiske Stone Town. I Sør-Afrika ligger de beste strendene langs Garden Route, og spesielt Plettenberg Bay ligger i spektakulære omgivelser med laguner og vakre strender omkranset av nasjonalparker. Dubai er det perfekte reisemålet for deg om du vil kombinere hjemreisen med en ferie fylt av hvite sandstrender, luksushoteller og eventyr i ørkenen – med solgaranti året rundt.

En unik bryllupsreise

Drømmer du om et bryllup eller en bryllupsreise i ufattelig vakre omgivelser, anbefaler vi en safarireise til Sør-Afrika på det varmeste. NYATI Safari Lodge danner den perfekte rammen for romantiske opplevelser med din utkårede. Sammen kan dere nyte de vakre solnedgangene over Olifants River og oppleve "Big 5" i vårt private viltreservat, som er en del av Greater Kruger National Park. Som brudepar bor dere i en av våre eksklusive River-bungalower med privat terrasse ut mot elven. Her serverer vi i løpet av ferien en romantisk middag for to i stearinlysenes skjær. Vil dere krydre bryllupsreisen med unike opplevelser, kan vi anbefale ballongsafari mens solen går opp over bushen og Drakensberge. Vi skreddersyr gjerne bryllupsreisen etter dine ønsker, slik at drømmen om den perfekte og uforglemmelige bryllupsreisen oppfylles.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.