+47 23 96 65 96
Søk

Bestill din reise nå og få angrerett uten kostnad med NYATI Safari

For oss er det viktig at du som reisende føler deg trygg ved å booke dine reiser hos oss. Derfor har vi innført trygghetsgaranti. Det betyr at du kan få alle pengene dine refundert eller ombooke til en annen valgfri reise hvis du ombestemmer deg. Du trenger ikke å kjøpe en avbestillingsforsikring. Du kan altså planlegge dine reiser nøyaktig som vanlig. Helt frem til 75 dager før avrejse kan du fritt ombestemme deg og bestille en annen reise eller få alle pengene dine retur. Vi krever hverken en avbestillingsforsikring eller bevis på at du må avbestille. Med NYATIs trygghetsgaranti kan du være sikker på at din reise føles helt riktig for deg, når du nærmer deg avreisen.

Betingelser:

  • NYATIs trygghetsgaranti gjelder for alle NYATI-reiser bestilt mellom 24. april 2020 og 17. desember 2021. 
  • Den gjelder ikke for reiser bestilt før eller etter disse datoene.
  • Du kan få dine penger retur eller ombooke til en annen reise frem til 75 dager før avreisedatoen.
  • Du kan ombooke en reise én gang.
  • Hvis den nye reisen er dyrere enn den opprindelige reisen pga endringer til reisen må du betale prisforskjellen.

Du skal være særlig oppmerksom, hvis deler av bestillingen din er på forespørsel. Det gjelder f.eks reiseforlengelser, oppgradering av flybilletter, endring av avreiseflyplass m.m. Hvis du ønsker å bestille noe på forespørsel og gjøre bruk av vår trygghetsgaranti begynner vi å behandle din forespørsel 75 dager før avreise. Du kan også velge å bestille reisen uten trygghetsgaranti. Det vil bety at vi behandler din forespørsel med det samme og at våre almindelige vilkår for avbestilling og ombooking gjelder for din bestilling.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.